-
Duyurular
-
Steroidturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli. -
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Ilk kürüm: planlama ve başarılı bir sonuç yürütme
Oluşturan:
ctdberk, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: iceylovell
Herkese merhaba,
Bir influencer'dan korkarak; Aşağıda sıraladığım ürünleri aldım. Optimumun merdiven altı ve ulaşılabilirliği kolay olduğunu ve diğer markalara nazaran daha kalitesiz olduğunu biliyorum.
SORULARIM:
Ürünlerin orijinalliği konusunda bilgisi olan var mı? Kürde nelere dikkat etmeliyim? Şunu ekle bunu çıkar gibi tavsiyeleriniz olur mu? STOK ÜRÜNLERİM:
optimum overdose testobol250 optimum overdose mastebol100 BESLENME MAKROLARIM:
350 karbonhidrat 260 protein ÜRÜN GÖRSELLERİ:
Tüm fikir, görüş ve önerileriniz için teşekkürler şimdiden.
-
Yazan: Metoonline
Arkadaşlar herkese selamlar,
İlk kürüme 3 gün önce girmiş bulunuyorum.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Boy: 1.79 cm Kilo: 82 Yağ oranı: %17 Yaş: 27 KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Cypionate 400mg Rimobolan 300mg SÜRECE DAİR NOTLAR:
Arkadaşımın tavsiyesi ile yukarıda belirttiğim haliyle gitmem gerektiğini öğrendim. Enjeksiyonları 2 güne bölüyorum. Enjeksiyon günleri yarım armidex alıyorum jinekomasti olmaması için bunu tavsiye etti. Kan testi verdim tüm değerlerim iyi. Kronik bir rahatsızlığım vs yok. GÜNCEL FORM:
-
Yazan: Taneroz
Selamlar abiler,
İlk kürüme girme kararı aldım 19 yaşındayım yağ oranım düşük beslenme ve antrenmanım kusursuz.
KİŞİSEL BİLGİLERİM:
Testosterone Cypionate 500mg Olarak düşünüyorum arimidex ile beraber sizin de önerilerinizi almak isterim.
-
Yazan: SedatBey
Merhabalar,
İlk bulk kürüme girmeyi düşünüyorum ardından definasyona gireceğim inşallah. Ortalama 2,5 3 yıllık natural olarak geçmişim var lakin arada boşluklar var bırak başla yaptım bir dönem ancak birkaç adım ileri taşımayı düşünüyorum bu durumu her türlü tavsiyeye ve görüşe açığım.
BANA TAVSİYE EDİLEN KÜR:
Testosteron Enanthate Boldenon Npp KİŞİSEL BİLGİERİM:
-
Yazan: usaretama312
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
İlk kürüme girmeyi planlıyorum ve sizin tecrübelerinizden de faydalanmak için aranıza katıldım.
KÜR İÇERİĞİM:
Testosteron Enanthate 300mg Boldenon 200mg Dianabol KİŞİSEL BİLGİLERİM:
İlk kür için planladığım haftalık doz miktarları sizce ideal mi? Ekle veya çıkar dediğiniz ürünler var mı? Sizin ekstra genel önerileriniz nedir? Tüm yorum, görüş ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.
-