-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: demiratici
Merhaba İnternette Böyle bir şey gördüm.
Bu nedir acaba? Bildiğimiz Testo mu? Enkjeksiyon Yerine kullanılabilir mi? GW-501516'nın yanında Kas Kütlesini Arttırmak için saf alınır mı sizce? @metinav @rastlantisal @agfitness
-
Yazan: hislerpişman
Esen olsun, ekonomim yeterli olmadığı için hormon basmak istemiyorum zaten param olmadığı için düzgün kullanamayacağım o yüzden vücudumun hormonlarımın dengesi bozulacak. Bu yaşanmaması için GH veya Myostatin gibi bir şey kullanmak istiyorum. Bir kere alıp gittiği yere kadar kütle koymak istiyorum.
Merak ettiğim birkaç şey var...
GH ve Myo tablet formu var mı? İşe yarar mı? Bıraktığımda ne olur? Hormonlarımın dengesi bozulur mu? (Prolaktin yükselmesine yatkınlığım var.) Teşekkürler...
-
Yazan: Aliyx.37
Arkadaşlar 3 4 yıldır ara vere vere spor yapan bir kişiyim. Son 1 senedir hiç bırakmadan yapıyorum. Sarms kürüne girmeyi düşünüyorum sizler kadar biligili değilim. Kendimce araştırdım hocalardan falan tavsiye aldım.
Temiz kas kütlesi için yk-11 ile cardarineyi önerdiler. Bunları kullansam herhangi bir pct ye gerek duyar mıyım? Testosteron baskılanır mı? Ya da jinekomasti falan. Çok bilgili değilim kusura bakmayın. @Vural2
-
Yazan: ed4wert4
ö... s... g... adlı siteden Warrior Labz YK-11 almayı düşünüyorum fiyatı 1550 TL 60 kapsül her kapsülde 6mg varmış daha önce bu siteden alışveriş yapan oldu mu ve günde 6mg 2 ay kullanımdan sonra pct gerektirir mi
-
Yazan: ed4wert4
Selamlar öncelikle, Spora başlayalı 4 ay oldu bu süreçte 78 kilodan 73-74lü kilolara düşmeyi başardım bu düşüşleri sağlarken kaldırdığım ağırlıklar da arttı (spora yeni başladığım için vücudun kaslanmaya olan açlığını kullanıp yağ yakarken az da olsa kas yaptım) daha az faydayı göze alarak daha az yan etki için Sarms kürüne başlamayı düşünüyorum. Amacım almam gereken kalori kadar veya biraz daha azını alarak Yağ yakmaya devam edip tertemiz kas kütlesi eklemek.
Biraz araştırma yaptım YK-11 bunun için en iyisi diyorlar YK-11i bu yazdığım hedefler doğrultusunda ne ile kombine edebilirim ve internetteki 600-700tllik komik fiyatlardaki ürünlerin gerçek olma ihtimali nedir, gerçeğini nereden veya kimden bulabilirim ?
şimdiden değerli cevaplarınız için teşekkürler...
-