Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

nasa01

Finasteride sonrası ereksiyon libido sorunu

Önerilen İletiler

T and dopamine excellence, 01.10.2020 - 11:24 yazdı:

Avodart nukleer bomba dhtyi yuzde 90 civarinda blokluyor yanetki gorme ihtimalin cok yuksek ayrica yarilanma omru cok uzun 5 hafta, kurdeysen haftada 3 gun 1mg finasteride kurden cikincada devam ederim diyorsan dozu biraz daha dusur finasteride icin soyle bir durum var 0.25mg %60 blokaj yaparken 1mg %68 blokaj yapiyor. Kurler genel olarak saci cok hirpalar androjenleri cok yukseltip shbgyi dusurdugu icin. Onun haricinde bol meyve sebze kuruyemis ve az yagli et agirlikli beslenip insulin konusuna odaklanabilirsin kaliteli bir multivitamin biraz cinko takviyesi, minoxidil ve finasteride disinda pek bir secenek yok. Bölgesel androjen blokaji ile desteklerim dersen miracle losyon var internetten inceleyebilirsin.

Hocam bu avodart yarılanma ömrü nekadar uzun ben bırakalı 2 ay oldu sanki daha yeni yeni düzeliyor yan etkiler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


nasa01    6
Lobster, 1 dakika önce yazdı:

@nasa01 @rastlantisal bende hcg kullandığımda oldukça iyi hissediyorum uzun süreli kullanımda işe yarayabileceği konusunda hemfikirim bir de oksitosin takviyesi kafama çok takılmıştı kullanımı olabilir mi bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz

Posft Finasteride mağduru olup HCG ile düzelen bir kaç kişi var, gücün varsa özel bir labaratuvarda nörotransmitter testi yap ki muhtemelen değerlerin düşük çıkaracaktır deca da da finas gibi düşük nörotransmitterlara sahipler. HCG güzel bir seçim vücudu doğal düzeninde bıraktım yaklaşık 2 yıldır ama sıradaki hedefim hcg olacak.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Endanger    82

Finasteride mağduru olanların kurduğu bir forum var.(ismini hatırlamıyorum şuan) Orada bir arkadaş Deca kullanarak düzeldiğini söylüyordu, hatta denemek için Deca’yı bırakmış tekrar sorunlar başlamış. Şimdi hormon replasman tedavisinin yanında haftalık 100 mg Deca kullandığını ve normal hissettiğini söylüyordu.Yani sana Deca kullan demiyorum ,sonuçta bu arkadaş yıllarca deneme yaparak endokrin sistemini mahvetmiş ve kendini hormon tedavisine muhtaç bırakmış.Benim düşüncem Deca ve Finasteride’ nin bir kesişim kümesi var ve bu muhtelemen hücresel boyutta reseptörlerle alakalı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×