Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Drbol

Kürde trenbolone dozunu nasıl ayarlamalıyım?

Önerilen İletiler

AREN    392
Trenbolone Acetate, 16 dakika önce yazdı:

Amerika'ya güvenli ve gizli paket ile defalarca teslimat yaptılar.

Hiç sorun yaşamadım.

Hatta bir paketim de yarın elimde olacak. Gönderimi Fransa'dan yapıyorlar. Hindistan değil.

Türkiye’ye teslimat yapılacağının bende farkındayım diyorum ya zaten adamlarla sürekli mailleştim de ancak teslim alıp alınmaması çok Türkiye de çok büyük bir risk. O yüzden göze alamıyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


6arrows    189
AREN, 24 dakika önce yazdı:

Türkiye’ye teslimat yapılacağının bende farkındayım diyorum ya zaten adamlarla sürekli mailleştim de ancak teslim alıp alınmaması çok Türkiye de çok büyük bir risk. O yüzden göze alamıyorum

deus satan biri vardı da alışverişim olmadı kendisinden hiç. hatta bir sitesi var sitesinde arenis ürünleri var ama sorunca yok gelmiycek dedi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cyclope    0
Drbol, 28.08.2020 - 22:11 yazdı:

Arkadaşlar genelde tren hakkında haftada min 200 ml diye bir yargı var.. Ben geçende ineklere et yapsın diye haftada 200 verildiğini öğrendim. Avrupada hatta sığırlara vurulmasın etinden insanlara geçiyor gibi bir zehir muamelesi görüyor. Yüzlerce kilo hayvana verilen bu dozun biz insanlara aynı doz olması biraz saçma geldi bana. Sizce bizim bunu haftada 100 hatta 50 ml gibi vurulmamiz daha normal degil mi ? Bunu deneyen var mi.. Ben haftada 300ml vuruyordum ama şuan haftada 50 deniyeceğim acaba bir sonuç alamam mi diye kafam karıştı..  deneyen veya bilgisi olan varsa bu konunun konuşulması gerektiğini düşünüyorum yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Burada zaten hangi streoidi sorsan "haftada 1.5 - 2 LİTRE kullanmazsan bir işe yaramaz kanka" şeklinde cevap alıyorsun hemen. :D

O yüzden sen düşük dozla başla, sonra duruma göre arttırısın.

  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN, 3 saat önce yazdı:

Türkiye’ye teslimat yapılacağının bende farkındayım diyorum ya zaten adamlarla sürekli mailleştim de ancak teslim alıp alınmaması çok Türkiye de çok büyük bir risk. O yüzden göze alamıyorum

Küçük bir siparişle test edilebilir ve sonuca göre daha kapsamlı bir sipariş verilebilir bence. Gönderim gizli ve oldukça profesyonel. Fatura da ona göre ayarlanıyor. Bence denemeye değer. İlk siparişimde ben de çekiniyordum fakat sorunsuz ulaşınca sürekli almaya devam ettim. Üstelik burada sakata gelmek, sadece paketi kaybetmek değil, koliyi çizdirmek anlamına da gelebilirdi.

Bereket ki gelmedi.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
AREN, 20.01.2025 - 22:12 yazdı:

Türkiye’ye teslimat yapılacağının bende farkındayım diyorum ya zaten adamlarla sürekli mailleştim de ancak teslim alıp alınmaması çok Türkiye de çok büyük bir risk. O yüzden göze alamıyorum

Az önce gelen paket.

Türkiye için tecrübeli değilim. Bol şans.

IMG_2841.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: deluxes
      Merhaba,
      Ortalama 1 aydır tren kullanıyorum son 4-5 gündür göğüste ve boğazda gün içinde çok ciddi yanma oluyor bayagi rahatsız edici bunla beraber hafif nefes darlığı oluyor fakat hızlıca geçiyor.
      Trenin nefes darlığı yaptığını biliyorum fakat boğaz ve göğüste yanma hissi yapıyor mu? 
      Teşekkürler.
    • Yazan: Sparta34
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Aşağıdaki kürümde bugüne kadar mastero'nu 400 mg dan yukarı kullanmadım ancak merak ettiğim konu;
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 200 mg Trenbolone 400 mg Masteron 300 mg SORULARIM:
      Masteronu 600'lere çıkarmak aynada cidden fark yaratır mı? İyi ki 600'e çıkmışım dedirtir mi yoksa boşuna ekstra yan etki mi demek olur? EK OLARAK:
      Tren küründe kendimde gördüğüm bir durum var genel olarak böyle midir bilmiyorum. Sıfır karb. yakın gidiyorum ancak diyet bozduğum arkaya arkaya 1-2 gün sonrasında 2-3 gün vücudum daha kuru derim daha açık oluyor tabi o sıra diyete dönmüş oluyorum sonrasında form biraz sulanıyor gibi. Karb. alındığında pump artması dolu görünme bildiğimiz birşey ama benim bahsettiğim su ve yağ olarak daha kuru gözükmek hatta tartıda kilo düşüşü görmek.
      Tren küründe belli aralıklarla yükleme yapmak definasyon anlamında daha mı ileri atar bu olayın açıklaması nedir? 
      Teşekkürler iyi forumlar.
    • Yazan: KA21
      Arkadaşlar Merhaba,
      Tren küründen sonra kanda yükselmiş olan bir şeyi kan vererek düşürmek gerekiyordu diye bu formda okumuştum. Baya formda vakit harcadım ancak okuduğumu bulamadım. Acaba tren sebebi ile kanda hangi değer yükseliyor ve onu düşürmek gerekiyordu.
      Değerli yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
      Sevgiler...
    • Yazan: Berkberk
      Uzun süredir sadece testo blast/cruise yaptıktan sonra pharm-tec trenbolone a bulunca denemek istedim, geçen hafta ilk defa enjeksiyonumu yaptım pzt76mg, çarşamba76mg ve cuma sabahı 76mg akşamına da progesteron ve tiroid fonksiyon testlerine baktırdım. Bu test sonuçlarından ilacın orjinal olup olmadığını anlayabiliyor muyuz?

    • Yazan: Samedbumstead
      Herkese hayırlı geceler,
      MARKALAR:
      Humax  Sp  Milium pharma Markasız Yeşil kapak  Trenbolone acetat ile kür yapacağım ulaşabildiğim bu markalar var hangisini tercih etmeliyim kullanıp deneyen var mı ? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×