Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Gordo

500 mg only testosteron e cycle

Önerilen İletiler

Gordo    66

herkese iyi forumlar,

yaşım 22, küçük yaşlarımdan bu yana her zaman sporla ilgilendim, 2017 yılında gerçekten her şeyimi vererek vücut geliştirmeye odaklandım ve 6 ayda skinny fat 71 kg formdan sadece son iki-üç ay clenbuterol kullanarak 78 iki baklavam görünecek forma ulaştım, yarışmak istiyordum ancak bunun için harcayabilecek param yoktu, daha sonra ise ne yazık ki BESYO mülakatlarına hazırlanmak için bırakmak idmanları zorunda kaldım(haftanın yedi günü iki antreman/iki gün atletizm antremanı olan bir tempoda yapmam çok zordu)

yaptığım kaliteli idmanlar sayesinde vücudum hala yapılı, ama artık göğsümden daha önde olmasa da göbeklenmeye başladım, kriz sinyalleri çalıyor :)

Defalarca kez başlayıp bıraktım, en son korona öncesi gerçekten beslenme/idman/disiplin momentumunu tutturmuştum, onda da salonlar kapandı.

Şimdi her zaman aklımda olan kürü yaparak hızlı bir ivme yakalamak istiyorum, ancak kararsızım. Şu an hafif yağlı 76 kg 1.80 boyundayım, 500 mg testo E, düzgün beslenme ve idman ile gerçekten verim alabilir miyim? Boldenon da ekleyebilirim ancak bunun için biraz daha bekleyip para biriktirmem gerekecek, ya da Testo E+Danabol nasıl bir kombin? Only testo küründe pct konusunda nasıl bir yol izlenmelidir? Şimdiden yorumlar için teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gordo    66
Feng, 5 dakika önce yazdı:

Kür konusunda hocalarım yardımcı olacaktır formunuzu atmanız mümkün mü

Tabii ki hocam, akşam paylaşayım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    66

*düzenlenecektir.

tarihinde Gordo tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    432

Vücuduna ilk defa ilaç sokucaksan 250 testo bile çalışır etki eder merak etme bence 500 girme maalesef ülkemizde ki standaart miligramlar hemen 500 testo 500 bolde 500 bilmem ne zart zurt...

Danabol konusunda vücudunda su tutucak bunu bil belki belin ve karnın bundan dolayı kalinlasicak ama iyi hacim alırsın eklemlerinde rahat eder hem.

İlacı alicagin kişiye dikkat et ucuz fiyatlara inanma ayrıca kür sonrası tedavi döneminde de yardımcı olucak biri olsun tecrübeli kişilerle çalış @Loving öneririm sana kafan rahat olsun 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sturkiyev2    2
Ironmann, 1 saat önce yazdı:

Vücuduna ilk defa ilaç sokucaksan 250 testo bile çalışır etki eder merak etme bence 500 girme maalesef ülkemizde ki standaart miligramlar hemen 500 testo 500 bolde 500 bilmem ne zart zurt...

Danabol konusunda vücudunda su tutucak bunu bil belki belin ve karnın bundan dolayı kalinlasicak ama iyi hacim alırsın eklemlerinde rahat eder hem.

İlacı alicagin kişiye dikkat et ucuz fiyatlara inanma ayrıca kür sonrası tedavi döneminde de yardımcı olucak biri olsun tecrübeli kişilerle çalış @Loving öneririm sana kafan rahat olsun 

Dostum sen ilk 4 hafta 250 ile başla sonradan arttır ironman arkadaşın dediği gibi 250 mg bile çalışır ama 4 haftadan sonra arttır tüm kür boyu 250 vurursan vücut belli bi yerden sonra 250 ye tepki vermez fazlasını vurman lazım 👍🏻

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    66
sturkiyev2, 3 saat önce yazdı:

Dostum sen ilk 4 hafta 250 ile başla sonradan arttır ironman arkadaşın dediği gibi 250 mg bile çalışır ama 4 haftadan sonra arttır tüm kür boyu 250 vurursan vücut belli bi yerden sonra 250 ye tepki vermez fazlasını vurman lazım 👍🏻

Ironmann, 5 saat önce yazdı:

Cevaplarınız için teşekkür ederim, burak hocadan başka almayı düşündüğüm biri yok. Yaşım çok genç, benim için kürden alacağım verimden bile önemli doğru pct, only testo kürlerinde nasıl bir yol izleniyor bu konuda?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sturkiyev2    2
Gordo, Şimdi yazdı:

Cevaplarınız için teşekkür ederim, burak hocadan başka almayı düşündüğüm biri yok. Yaşım çok genç, benim için kürden alacağım verimden bile önemli doğru pct, only testo kürlerinde nasıl bir yol izleniyor bu konuda?

Kardeşim only testo sadece testesteron kullanıyorsunki bu işe yeni başlayan insanların çoğu böyle başlamış ve iyi beslemme antreman sistemi ile çok güzel verim alabilirsin ilk kürde senin için her zaman iyidir her hafta kendine göre belirlediğim mg ilacı kendine enjekte ederek güzel bir planlama ve çalışma ve ile güzel kütle alabilirsin ve güzel planlammış bir pct ile aldığın kütleyi en iyi şekilde koruyabilirsin ... şimdiden başarılar ve iyi geceler 🙏

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    432
Gordo, 39 dakika önce yazdı:

PCT işin en önemli kısmı aslında onu gruptaki konuları ve yazıları okuyarak ogrenebilirsjn zaten @Loving ile calisicaksan o sana yardımcı olucaktir PCT tahlil ile belli olur şu an bir şey diyemeyiz.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    66
sturkiyev2, 12 saat önce yazdı:

Kardeşim only testo sadece testesteron kullanıyorsunki bu işe yeni başlayan insanların çoğu böyle başlamış ve iyi beslemme antreman sistemi ile çok güzel verim alabilirsin ilk kürde senin için her zaman iyidir her hafta kendine göre belirlediğim mg ilacı kendine enjekte ederek güzel bir planlama ve çalışma ve ile güzel kütle alabilirsin ve güzel planlammış bir pct ile aldığın kütleyi en iyi şekilde koruyabilirsin ... şimdiden başarılar ve iyi geceler 🙏

Danıştığım herkes "kardeşim öyle testoyla olmaz yanına boldenon ekle, şunu ekle, bunu ekle vs" diye ikaz etti, trenbolone öneren bile oldu, ancak yabancı forumlarda ilk kürde sadece testosteron kullanarak, düzgün beslenme/uyku/idman ile güzel verim aldıklarını gördüm. Şükür idman yaptığım dönemler beslenmekte hiç bir problemim yok, sporu aktif yaptığım dönemler günlük ortalama 1-1.5 kg tavuk, 1 tencere pilav/bulgur, 5-6 yumurta, protein shake, kuruyemiş olarak günde 5 öğün yiyebiliyordum, antremandan kaçmayı da sevmem, çalıştığım salon evime çok yakın ve girdiğim idmanda kaslarımı son raddeye kadar uyarıyorum. Uyku benim için her zaman biraz problem olmuştur sadece, sanırım gerekenleri yerine getirdiğim sürece gözle görülür sonuçlar alabilirim.

iki sorum daha olacak;

Testosteron bariz bir şekilde iştah yükseltir mi, çünkü bahsettiğim beslenme düzenine ulaşmak benim için epey meşakatli olmuştu.

Bir de şu an kız arkadaşımla yaşıyorum, libidom kendimi bildim bileli yüksek ve o da bu duruma alıştı :D  

kür içinde ve ya pct sürecinde libidoda belirgin bir düşüş yaşar mıyım, açıkçası beni en çok korkutan şeylerden bir tanesi.

Bu arada en büyük şansım yakın arkadaşımın hemşire olması, enjeksiyon stresinden kurtuldum bu sayede :) 

Ironmann, 11 saat önce yazdı:

PCT işin en önemli kısmı aslında onu gruptaki konuları ve yazıları okuyarak ogrenebilirsjn zaten @Loving ile calisicaksan o sana yardımcı olucaktir PCT tahlil ile belli olur şu an bir şey diyemeyiz.

Yakın zamanda tahlil yaptıracağım, nelere baktırmalıyım(e2, total test, testo vs) ve hangi polikliniğe gitmeliyim? gittiğimde ne dersem sorgusuz sualsiz uğraştırmadan yaparlar testi, cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

tarihinde Gordo tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    432
Gordo, Bir saat önce yazdı:

2017 Dönemi/aktif spor yaptığım dönem formum

7bTFtR.jpg

PLJGfb.jpeg

Şu an ki formum bu şekilde

yLHdxS.jpeg

yUdCIe.jpeg

7Kazy8.jpeg

Eski formunun üzerine kurle kaliteli işler yapabilirdin bence acele etme zaten havalarda malum eylul ekime kadar sıkı çalış hatta donebiliyorsan eski formuna dön...Libido konusunda da kür içinde kız arkadaşın senden bikmazsa iyidir yanlış anlama 😅😅 Kür sonrasida hemen düşüş yaşamazsın ama illaki yaşıyorsun kişiden kişiye değişir tabi yine test yaptırırsın Testodan nolucak diyip gecistirmemek lazım.Dedigim gibi sağlam ilacı bulursan yoluna bakarsın vücutta ne kadar testo o kadar guc o kadar kas ben senin yerinde olsam 16 hafta kullanırım 250 başlarım son 6 haftayı da ikiye bolerim 3 hafta 350 bir 3 hafta da 450 vururum vücudu denemek amaçlı sonrada hemen kesmem 2 hafta daha 200 200 vurup kesersin yada 250.Yada sabit 250 testo yapar bitiririm.Zaten testo sana bir özgüven bir güç verir yemeğini takviyenide düzgün alırsan hayirli olsun ;))) Burak hocayla calisicaksan o sana yardımcı olucaktir zaten senin için en iyi yolu çizer 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    66
Ironmann, 3 saat önce yazdı:

Eski formunun üzerine kurle kaliteli işler yapabilirdin bence acele etme zaten havalarda malum eylul ekime kadar sıkı çalış hatta donebiliyorsan eski formuna dön...Libido konusunda da kür içinde kız arkadaşın senden bikmazsa iyidir yanlış anlama 😅😅 Kür sonrasida hemen düşüş yaşamazsın ama illaki yaşıyorsun kişiden kişiye değişir tabi yine test yaptırırsın Testodan nolucak diyip gecistirmemek lazım.Dedigim gibi sağlam ilacı bulursan yoluna bakarsın vücutta ne kadar testo o kadar guc o kadar kas ben senin yerinde olsam 16 hafta kullanırım 250 başlarım son 6 haftayı da ikiye bolerim 3 hafta 350 bir 3 hafta da 450 vururum vücudu denemek amaçlı sonrada hemen kesmem 2 hafta daha 200 200 vurup kesersin yada 250.Yada sabit 250 testo yapar bitiririm.Zaten testo sana bir özgüven bir güç verir yemeğini takviyenide düzgün alırsan hayirli olsun ;))) Burak hocayla calisicaksan o sana yardımcı olucaktir zaten senin için en iyi yolu çizer 

Valla abi aynı şekilde 3-6 ay sıkı başlangıc yapıp sonradan kür yapmak bence de daha doğru ama sabırsızlanıyorum, seneler oldu ciddi antremanları bırakalı ama kür yapmak içimde öyle ukte kaldı ki anlatamam(salonda benim yarım kadar idman yapan tiplerin, ne olduğu belirsiz ilaçlarla uçak gibi olması en büyük sebep ama canımı yolda bulmadım, o yüzden de o zaman imkan olmasına rağmen kullanmadım):D Pct/yan etki olayında ise normalde evhamlı bir insan değilim ancak hormon işlerinin bilinçli insanlarla, belli bir plan içerisinde olabildiğince az hasar ile çıkılması gerektiğinin farkındayım(aslında çoğumuz farkında ama kimimiz maddi yetersizlikten, kimimiz hırsımızdan görmezden geliyoruz). Bahsettiğin kür planı da aklımda, ilaç masraflarını ayarlayıp Burak hocaya danışacağım zaman ondan da bu kür çizelgesi hakkında fikir isteyeceğim. Umarım her şey hepimizin gönlünce, sağlıkla olur...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sturkiyev2    2
Gordo, 9 saat önce yazdı:

Danıştığım herkes "kardeşim öyle testoyla olmaz yanına boldenon ekle, şunu ekle, bunu ekle vs" diye ikaz etti, trenbolone öneren bile oldu, ancak yabancı forumlarda ilk kürde sadece testosteron kullanarak, düzgün beslenme/uyku/idman ile güzel verim aldıklarını gördüm. Şükür idman yaptığım dönemler beslenmekte hiç bir problemim yok, sporu aktif yaptığım dönemler günlük ortalama 1-1.5 kg tavuk, 1 tencere pilav/bulgur, 5-6 yumurta, protein shake, kuruyemiş olarak günde 5 öğün yiyebiliyordum, antremandan kaçmayı da sevmem, çalıştığım salon evime çok yakın ve girdiğim idmanda kaslarımı son raddeye kadar uyarıyorum. Uyku benim için her zaman biraz problem olmuştur sadece, sanırım gerekenleri yerine getirdiğim sürece gözle görülür sonuçlar alabilirim.

iki sorum daha olacak;

Testosteron bariz bir şekilde iştah yükseltir mi, çünkü bahsettiğim beslenme düzenine ulaşmak benim için epey meşakatli olmuştu.

Bir de şu an kız arkadaşımla yaşıyorum, libidom kendimi bildim bileli yüksek ve o da bu duruma alıştı :D  

kür içinde ve ya pct sürecinde libidoda belirgin bir düşüş yaşar mıyım, açıkçası beni en çok korkutan şeylerden bir tanesi.

Bu arada en büyük şansım yakın arkadaşımın hemşire olması, enjeksiyon stresinden kurtuldum bu sayede :) 

Yakın zamanda tahlil yaptıracağım, nelere baktırmalıyım(e2, total test, testo vs) ve hangi polikliniğe gitmeliyim? gittiğimde ne dersem sorgusuz sualsiz uğraştırmadan yaparlar testi, cevaplarınız için çok teşekkür ederim.

Kardeşim kusura bakma biraz geç gördüm mesajını öncelikle şöyle cevap vereyim beslenme konusu göreceli bi kavram ben bulkta dirty yani pis besleniyorum sadece diette çok katı beslenirim çok temiz ama sen bulku da clean yapabilirsin sana kalmış  şöyle diyim kardeşim açıksa testesteron öyle iştah falan açmaz iştah evet güzel idman uyku ve güzel planlama ile çok güzel verim alırsın libido konusu dışardan testesteron alıcaksın illaki libido yükselicek kür sonu güzel pct ile libido sorunu falan yaşamazsın güzel pct yaparsan bu arada tahlil olarak , prolaktin , e2, serbest testesteron , total testesteron değerlerine kür öncesi kür ortası kür sonu şekilnde yaptırabilirsin inan devlette hiç yaptırmadım özelde yaptırıyorum ama devlette yaptırmak için herhalde doktora yalan söylemek gerekiyormuş 1-2 kişiden öyle duydum bilgili arkadaşlar varsa bu konuda sana el atarlar 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yigit3541    124

iki sorum daha olacak;

Merhaba genelde testesteronun yanına anabolik eklenmesinin sebebi doğal sistemin zaten Testesteron dan dolayı baskılanıp kapanacağı için kazancı maksimuma çıkarmak. Tabiki ilk kürden trenbolone sıkıntı olabilir 

Nasıl sıkıntı olabilir 

Doğru idman doğru beslenme herşey doğru olduktan sonra küre başlanmalı fakat bu durum her zaman böyle olmuyor ilk kürler daha basit tutulmalı hatalar görülmeli bence basamağı yavaş yavaş tırmanmalı 

Ama testestoron only Tabiki kullanılabilir ve oldukça fazla kullanan var. 

Ama ben yanına en azından ilk haftalarda Dianabol tercih ederdim. Dianabol bende iyi çalışıyor seviyorum yani. 

Tercihen boldenon da eklenebilir. 

Yani tamamen senin tercihin ama ilk kür ürkek olabilirsin enjeksiyon gözünde büyüyebilir. 

Hatta çoğu kişi bu yüzden sürekli tablet AAS kürü yok mu diye sürekli araştırma yapıyor

-Ben üroloji ye gidiyorum

Sorgusuz sualsiz test yaptırmak  zor tamamen doktorun inisiyatifine bağlı 

Ben ilk gittiğimde spor yaptığımı ve çeşitli ürünler kullandığımı test yaptırmak istediğimi söylemiştim 

lh ve fsh a bakmamıştı. 

Kür öncesi kesinlikle teste girmelisin pct den sonra elinde kendi referans değerlerin olur 

PCT ile o değerlere dönmeye çalışırsın. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Gordo    66
Yigit3541, 15 saat önce yazdı:

Merhaba genelde testesteronun yanına anabolik eklenmesinin sebebi doğal sistemin zaten Testesteron dan dolayı baskılanıp kapanacağı için kazancı maksimuma çıkarmak. Tabiki ilk kürden trenbolone sıkıntı olabilir 

Nasıl sıkıntı olabilir 

Doğru idman doğru beslenme herşey doğru olduktan sonra küre başlanmalı fakat bu durum her zaman böyle olmuyor ilk kürler daha basit tutulmalı hatalar görülmeli bence basamağı yavaş yavaş tırmanmalı 

Ama testestoron only Tabiki kullanılabilir ve oldukça fazla kullanan var. 

Ama ben yanına en azından ilk haftalarda Dianabol tercih ederdim. Dianabol bende iyi çalışıyor seviyorum yani. 

Tercihen boldenon da eklenebilir. 

Yani tamamen senin tercihin ama ilk kür ürkek olabilirsin enjeksiyon gözünde büyüyebilir. 

Hatta çoğu kişi bu yüzden sürekli tablet AAS kürü yok mu diye sürekli araştırma yapıyor

-Ben üroloji ye gidiyorum

Sorgusuz sualsiz test yaptırmak  zor tamamen doktorun inisiyatifine bağlı 

Ben ilk gittiğimde spor yaptığımı ve çeşitli ürünler kullandığımı test yaptırmak istediğimi söylemiştim 

lh ve fsh a bakmamıştı. 

Kür öncesi kesinlikle teste girmelisin pct den sonra elinde kendi referans değerlerin olur 

PCT ile o değerlere dönmeye çalışırsın. 

Hiç bir zaman trenbolone girmeyi düşünmüyorum, yarışmalara hazırlansaydım bunu yapardım muhtemelen ama artık profesyonel olarak sporla ilgilenmiyorum, boldenon ve büyüme hormonuyla uzun bir kür düşünüyorum alternatif olarak. Yakın zamanda işe başlayabilirim, o zaman masraftan kısmayıp kaliteli ilaç/doktor kontrolü/pct daha verimli, güvenli bir kür yapabilirim.

Hemşire arkadaşım var, her gün beraberiz enjeksiyonları o yapacak.

Tablet kürü tercihim değil, tabletlerin karaciğerde toksik yaptığını biliyorum, enjeksiyon çok daha sağlıklı bir yol araştırmalarım kadarıyla.

Test için tecrübelerini anlattığın için teşekkür ederim.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yigit3541    124

Hiç bir zaman trenbolone girmeyi düşünmüyorum, yarışmalara hazırlansaydım bunu yapardım muhtemelen ama artık profesyonel olarak sporla ilgilenmiyorum, boldenon ve büyüme hormonuyla uzun bir kür düşünüyorum alternatif olarak. Yakın zamanda işe başlayabilirim, o zaman masraftan kısmayıp kaliteli ilaç/doktor kontrolü/pct daha verimli, güvenli bir kür yapabilirim.

Hemşire arkadaşım var, her gün beraberiz enjeksiyonları o yapacak.

Tablet kürü tercihim değil, tabletlerin karaciğerde toksik yaptığını biliyorum, enjeksiyon çok daha sağlıklı bir yol araştırmalarım kadarıyla.

Test için tecrübelerini anlattığın için teşekkür ederim.

Yardımcı olabildiysem ne mutlu 😊 

Kürden önce belki işine yarıyabilecek bir liste paylaşıyorum İngilizce ama anlaşılabilir. 

İyi sporlar. 

20200704_235326.jpg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.