Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

cenk_1011

500 gm sustanon kuru

Önerilen İletiler

cenk_1011    0

2 yıla yakın vucut gelıstırme tecrubem var. Biraz meraktan biraz da platoda oldugumu dusundugumden basit bi kur yaptık. yanlıs olma ıhtımalı de var.

yas 28 kılo 83

8 hafta boyunca hafta da 1 kere sadece sustanon 500 kullandım 78 kılodan 85 e kadar cıktım yag ve kas aldım

 

son sustanondan 14 gun sonra nolvadex 20 mg gunde 1 tane alıyorum. zma kullanıyorum

 

20 gundur nolvadex kullanıyorum. 40 gun kullanmayı planlamıstım. bana oneren arkadasın tavsıyesıne gore pek bi yan etkı olmayacaktı

 

testıslerde kuculme vs farketmedım. ama cınsel ıstek ve sertlesmede problem var. sprem mıktarı vs normal guzukuyor. ( ıstek azalması ve mıktarlar kurden oncekı duruma gore, kur esnasında hersey tavandı zaten )

 

Sorum su : nolvadex yan etkı olarak bunları yapabılır mı ? cok fazla psikolojık oldugunu dusunmuyorum. tecrubelı kısılerın yorumlarını beklıyorum. nolvadex bıttıkten sonra hormon testı yaptırcam ama bu ısteksızlık olayı benı tedırgın etmeye basladı. cok gec olmasını ıstemıyorum. son sustanon uzerınden 34 gun gecti.

forumu okuyunca kafam baya karıstı prengly cabasar vs vs.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


roidmax    50

Size şöyle söyleyeyim.

 

Benim PCT'lerim bittikten sonra sorun yaşadığınız konular ile ilgili zamanla problem geçiyor. PCT'deki amaç zaten libidoyu geri getirmekten ziyade, doğal üretimi hızlı bir şekilde başlatmaktır.

 

Ancak PCT'nizin nasıl gittiğini görmek amacıyla, kan testi yaptırıp hormonlarınızın referans değer aralığına gelip gelmediğini görebilirsiniz.

 

Nolvadex genelde 4, veya ağır kürlerde 6 hafta olarak kullanılır. PCT'de Nolvadex ile beraber Klomen neden kullanmadınız ?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

Sustanon gibi ilaçı 500mg yı hafta da bir kere enjekte ettiniz daha hen başında hatta yaptınız sustanon un dalgalanmasını hesap etmediniz... Sustanon 3 günde bir kullanmak en iyidir. Pct gelince arkadaşın yazdığı gibi pct üretimin yeniden canlanmasını sağlamak için gerekli testleri yaptır madan pek birşey söylemek mümkün olmaz...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cenk_1011    0
şu anda nolvadex alıyorum hergün test yaptırsam nolvadexin etkileri testi yaniltabilir mi ?

prengly ye gerek varmıdır? 8 hafta 500 sustanon doğal üretimi çok fazla baskilayabilir mi ? Sorular biraz Farazi gibi ama tecrübeli arkadaşların tecrübeleri bana fayda sağlayabilir. 500 sustanon hiç bişey yapmaz 20 mg nolvadex kullanırsin olur biter diyerek girdik olup bitmedi bu da bi tecrübe oluyor.

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    50

Pregnyl kullanacak kadar ağır bir durum olan bir kür değil aslında yaptığınız kür. Bu kürü yapan o kadar çok gördüm ki, kimi sadece Nolvadex, kimi Nolvadex-Klomen kullanarak PCT'sini tamamladı.

 

Ama libido ve sertleşme konusu herkeste aynı olmuyor maalesef. Nolvadex ve Klomen ilaçlarından hemen sertleşme ve libido probleminizi çözmesini beklemeyin. Aynı durum Pregnyl için de geçerli. Bu ilaçlar hormon üretimini hızlı bir şekilde başlatıyor steroid kürü yapan kişide.

 

Libido ile ilgili problemler gördüğüm ve deneyimlediğim kadarı ile zamanla geçiyor. Bir destek olması da gerekirse, bitkisel macun karışımları var internette onlara bir göz atabilirsiniz.

 

Daha önce de söylediğim gibi Prengyl adlı ilacı ezbere kullanmayı pek doğru bulmuyorum. mhmt22 arkadaşımızın da belirttiği gibi, kan testi yaptırmak gerekiyor. PCT içinde olduğunuz için zaten hormon değerlerinizin normale yakınlaşmaya başlamış olması gerekiyor. Eğer değerleriniz normale dönmediyse Pregnyl kullanımını araştırıp kararınızı verebilirsiniz. Dediğim gibi libido hemen eski haline gelmiyor ve zaman geçmesi gerekebiliyor ve yine dediğim gibi bu kişiye bağlı olarak değişiyor.

 

Kan testini özel labaratuvarlarda yaptırıyor çoğu insan tanıdık bulup. LH-FSH-Free Testosterone-Total Testosterone en azından mutlaka baktırılan değerler oluyor.

 

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Sormak istediğiniz tüm soruları da cevaplamaktan memnuniyet duyarım.

 

İyi günler.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×