Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Ahmet Kaya

Karaciğer koruyucu karşılaştırma

Önerilen İletiler

Ahmet Kaya    0

Kendimce yaptığım ufak bir araştırma neticesinde, karaciğer koruyucu olarak hangisini kullanmalıyız? İkisinden birini kullanmayı düşünüyorum 

 

1. Milk Thistle

(Avantajları) ;

* Bitkisel olması 

* İçinde enginar bulunması 

* İlaç sayılmaması 

* Kapsül miktarı 

 

(Dezavantajları) ;

* Fiyat yüksekliği 

* İlaca göre etkisi daha az (olabilir.) 

 

2. Nac (Avantajları) 

* Fiyatı düşük olması

* Etkisi milk thistle göre daha yüksek (olabilir) sonuçta ilaç. 

* Akciğer tedavisi için de kullanılabilen bir ilaç olması. 

 

(Dezavantajları) 

* Kürde vücuda çok ilaç alınacağı için ek olarak bunun da ilaç olması. 

* İlaç olduğundan yan etkileri ( kişiden kişiye değişebilir) 

* Kutu tablet miktarı az 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Yigit3541    124

Milk thistle nin sürekli kullanabileceğini düşünüyorum 

Aynı zamanda ikisinin birlikte kullanılabileceğini de

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Benim sana önereceğim en mükemmel şey enginar deve dikeni Hindiba üçlüsünün sıvı ekstratı olucak. Sıvı ekstrat ne dir dersen yazdığım yazıyı okuyabilirsin.   Bitkisel Sıvı ekstrat nedir? Nasıl üretilir?                                                                                         Nasıl etki eder ve özellikleri nelerdir?
   Özenle seçilmiş ve toplanmış bitkiler ayıklanıp temizlenip yıkandıktan sonra uygun boyutlarda öğütülürler. Her bitki için ayrı ayrı ve farklı pH değerleri farklı vakum değerleri farklı sıcaklık değerleri uygulanarak bitkilerin çözülme boyutları deney tüplerinde tespit edilir.
   Daha sonra ışıl işlem ve sürekli sirkilasyonla çözelti uygulaması yapılır. Bu işlem her bir çözelti için ortalama 24 saattir.
   Çözelti uygulaması yapılan reaktörde geri soğutma kulesi ile sıcaklığı 60 C  sabit tutularak çözeltinin defalarca bitkiye uygulanması yapılır.
Bundan sonra elde edilen çözelti filitrasyondan geçirilerek köpük alma ve ışıl işlem reaktörüne alınır. Işıl işlem reaktöründe - 600ml bar (ter basınç) vakum altında sürekli devir daim kulesinde döndürülerek çözelti önce uzaklaştırılır. Daha sonra uzaklaştırılan çözelti soğutma kulelerinde yoğunlaştırılarak başlangıç reaktörüne geri gönderilir.
  Bu uygulama sonunda elde edilen saf maddeye EKSTRAKT denir.
  Bu yöntem sayesinde bitkilerin kendilerine has ve özel olan etken maddeleri  derinlemesine, hiçbir kayıp verilmeden ve en sağlıklı şekilde elde edilmiş olur. Bitkilerin kendilerine özel kullanım miktarlarına göre saf su ile seyreltilerek kullanıcacak hale getirilir.   Muhafazası ise uygun saklama koşullarında eski hallerine nazaran kat ve kat yüksektir. 
  Bu ekstrakt yöntemi ilaç sanayinde kullanılan etken madde elde edilişi  aynıdır. Bundan dolayı ekstraktlar keskin tatda olmakla beraber kullanılan bitkinin etken maddelerindeki çeşitliliğe, yoğunluğa ve aromalarına göre kokusuz ve tatsızda olabilirler.
  Bu üretim  şekli yani SÜREKLİ EXTRACTİON  ile amaçlanan şey bitkisel sular, kapsüller, tabletler, macunlar a göre çok daha yüksek oranda etken maddeyi içermesi ve  diğer kullanım çeşitleri ile  kıyaslanamayacak şekilde küçük (mikro monekül) boyutlarda olması  tüketimi ile beraber direk tükürük bezlerine karışarak kana hızlı şekilde karışması ve devamında sindirim kanalından kolayca  ve mide asidi vs. gibi sindirimsel işlemlerde maruz kalarak kayıp yaşamadan tam olarak emilmesi mümkün hale gelmiş olur.
   Kısaca ihtiyacınıza göre tercih ettiğiniz bitki ekstraktlarını diğer tüm ürünlere göre yüksek oranda etken maddeyle beraber çok hızlı ve kayıpsız şekilde vücudunuza almış olursunuz. Bu şekilde beklenen etkileri görmek çok daha kısa zamanda olmaktadır. 
                       Sağlıklı bir ömür sürmeniz dileği ile     
                    YAVUZ SELİM ÖNAL

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×