Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

Yavuz Selim Önal

Üye
  • İçerik sayısı

    50
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

17 İyi

Yavuz Selim Önal Hakkında

  • Derece
    Deneyimli

Profil Bilgileri

  • Meslek:
    sporcu
  • Konum:
    ankara
  • Cinsiyet:
    Erkek
  1. Kür planlaması

    evet kardeşim amaçta zaten serbest radikllerden kurtulmaz ve organları başta karaciğeri temizlemek 3 ayda 1 en ideali ama yarıştan çıkmışsındır metri ve halo kullandıysan tavsiyem her hafta 5 kere yaptırman.
  2. Kür planlaması

    çok sağolun hocam ben 2 yada 3 ayda bir hacamat yaptırıp peşine kandan glutatyon alıyorum ve 3 gün sproru kesiyorum sonrasında müthiş bir geri dönüş yaşıyorum.
  3. Kür planlaması

    evet her ay birini ekliceksin kaç ay yapıcaksan 3 ay sonra 1 ay ara vermeni önerrim
  4. Kür planlaması

    krom, berberine, alpa lipotropik, zeytin yaprapı, omega7
  5. Kür planlaması

    yaptım hem uzun hem kısa ama uzun iğrenç şekilde yalandırdı ve öğün sonrası çok hızlı şeker düdüşü ve halsizlik yaptı. ben kısacıyım en iyi verimi kısadan alıyorum bir çokta hassasiyet onarıcı takviye eklediğim için hiç sorun yaşamadım. ben yaklaşık 2 yıldır kürdeyim ara pct ler yapıyor o döneme 10 günde 1 cypionat kullanıyorum.
  6. Kür planlaması

  7. Kür planlaması

    öncelikle zaman ayırdığın için teşekkür ederim hocam amacım tabiki kartlar kalça arka bacak ve üst göğüste eksiğim var üçünü eylüle yetiştirebilirsem tekrar yarışıcan onun dışında yurt dışında en mantıklı yarışa gitme planım var. 5 ay gibi bi süre olduğu için 3 ayını çok sağlam bir cleen bulk şeklinde yapmayı düşündüm ilaçlarım orjinal kendim getirtiyorum ilaç stoğumda olunca sonuç alabilecek isim kullanmak taraftarıydım ama yazınız beni acaba önce nnp yapıp sonra mı paraya geçsem diye düşündürdü açıkçası.
  8. Kür planlaması

    hangi marka ilaç kullandın
  9. Kür planlaması

    deka ile trenin biriki resöptere aynı anda bağlandığını biliyorum ama buna diğer boşta kalan bir çok resöptöre istinadenrağmen parabolan ve npp yi düşük dozlarda ikisinide haftalık 1500mg olarak kullancak nasıl bir sonuca ilerleriz? bu şekilde bazı yurt dışı markalarında hazır karışımlarda var. ben yanına sustanon ve cypionat Boldenon ve insülinde eklicem. daha önce denemiş veya citti şekilde tecrübesi olan var ise söyleyeceklerini dinlemek isterim şimdiden teşekkürler. @metinav
  10. Su atıcı

    dinolytic adında sığırlar için üretilmiş bir ilaç ve müsabaka zamanında profesyonel sporcular kullanıyor.daha önce kullananınız var ise nasıl kullanıldığına dair bilgileri paylaşırlarsa çok memnun olurum.
  11. çok faydalı bir bilgi olmuş hocam çok sağolun ama ben şu şekilde biliyorum tren gibi ilaçlar büyük adeleye vurulduğu zaman kandaki oksijen miktarı o an az ise ilaç kandaki oksijeni çektiğinden öksürük gerçekleşiyor zaten yavaş yavaş ciğerlerin çekildiğini nefes darlığı çektiğini hissedip peşine öksürük başlıyor diye biliyorum ve bir kerede tecrübe ettim.
  12. Pct sonrası daha çok düşen değerler

    kaliteli yağlar hormonların hızlıca düzelmesini sağlar en kaliteli yağda h. cevizi yağı sonra zeytin avakado saf tereyağı devam eder
  13. Pct sonrası daha çok düşen değerler

    merhaba pregline artık gerek yok o uyarıcı verdin artık sen 30 günboyunca günde 200 mg klomen yanında 50 mg çinko 800 ui e vitamini ve günlük 150 gr kadar hindatan cevizi yağı tüket düzelicektir.
  14. 3-4 saat pump'lı gösterebilecek ürün ?

    Bence bir sonraki gün çok sağlam idman yap idmanı cafein siz yap. akşam çok güzel uyu sabah kahvaltıyla beraber gidene kadar her öğünde baldo pirinç ye asla bitli çayı cafein alma 4 öğün alabilirsen dolu dolu gezersin.
  15. Sp tren bp testo

    forum sahibinde orjinal sp var. test propinata çevir ve ondan kullanım dozlarıyla ilgili tavsiyeler al. aynı esterlerde ilaçlar kullanırsan daha verimli olur.yada treni ennantada çevir.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×