Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Yigit3541

Cilt sağlığı, akne

Önerilen İletiler

metinav    4.854

İzotretionin hammaddesinden üretilen üç marka var ve recetesi normal olarak görünüyor internette. Yani eczaneden alinabilir raporsuz...

Bendede steroid kullanimindan dolayi vucudumda sivilcelerin lekeleri kaldi. Biraz dikkatsiz beslensem hemen fiskiriyor bir yerden :)

Bu ilaç baya yan etkisi olan ve uzun zaman kullanim gerektiriyor, yorumlara bakarsak.Ereksiyon sıkıntısı yapabiliyormuş.A vitamini aktif bir formu diye belirtilmis.Bildigim kadariyla a vitamini yagda cozunen ve vucutta biriken bir vitamin. Birikmesi yuzunden belli bir seviyeden sonra toxic etkilere neden olabiliyor.Calisma mantigini arastirmadim fakat yagin deride depolanmasini engelliyor ve sivilce olusumu azaliyor gibi dusundum.Fakat karacigerin trigliserid uretimini azaltmadigi icin ic organlarda yaglanmayi arttirdigini dusunuyorum.Kullananlarin kilo alimi yasamalari bu acidan olabilir...

Steroid kurleriyle birlikte kullanilabilir mi acaba merak ediyorum ? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yigit3541    124
hornyvader, 5 saat önce yazdı:

kreatin değeri nedir? kreatinindir o. ikisinin bir alakası yok geçen burda insanlara insülin hakkında bilgi veriyordun daha bu temel şeyi bilmiyorsun

Merhaba, kusura bakma ama konuşmak için mi konuşuyorsun? 

Kreatinin ile kreatin in bir alakası yok demişsin 

Kreatinin, kreatin'in parçalanması ile oluşan atık üründür dolayısı ile doğru orantılıdır, aksini gösteren bir bilgin varsa düzgün şekilde iletebilirsin.

Hatalı yazılmış veya gözden kaçırılmış olabilir. 

İyi sporlar başarılar. 

Azizcantr, 7 saat önce yazdı:

dostum senden ricam eğer ölçtürebiliyosan dht testo östrojen progesteron testlerinide ölçtürüp atabilirmisin ay ay 

40 gün sonra baktırıcam tüm değerlere şuan bulunduğum bölgede imkansız malesef

Ozaman paylaşırım.

metinav, 4 saat önce yazdı:

İzotretionin hammaddesinden üretilen üç marka var ve recetesi normal olarak görünüyor internette. Yani eczaneden alinabilir raporsuz...

Bendede steroid kullanimindan dolayi vucudumda sivilcelerin lekeleri kaldi. Biraz dikkatsiz beslensem hemen fiskiriyor bir yerden :)

Bu ilaç baya yan etkisi olan ve uzun zaman kullanim gerektiriyor, yorumlara bakarsak.Ereksiyon sıkıntısı yapabiliyormuş.A vitamini aktif bir formu diye belirtilmis.Bildigim kadariyla a vitamini yagda cozunen ve vucutta biriken bir vitamin. Birikmesi yuzunden belli bir seviyeden sonra toxic etkilere neden olabiliyor.Calisma mantigini arastirmadim fakat yagin deride depolanmasini engelliyor ve sivilce olusumu azaliyor gibi dusundum.Fakat karacigerin trigliserid uretimini azaltmadigi icin ic organlarda yaglanmayi arttirdigini dusunuyorum.Kullananlarin kilo alimi yasamalari bu acidan olabilir...

6 eczaneye gittim ancak buradaki tanıdığım dan 10 mg 2 kutu alabildim onuda reçete istiyor,Sonrasında kan verdim lipid profil, karaciğer panel bakıldı ondan sonra kırmızı reçete ile 2 kutu 20 mg yazıldı ondan dolayı reçetesiz alınmıyor yazdım,pandemi döneminde yazmakta istemiyorlar nedense bu ilacı 

Benim sivilcelerim tekrar sorun olursa Kür içi düşük doz eklemeyi düşünebilirim ileride. 

• Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Azizcantr    31
metinav, 9 saat önce yazdı:

metin abi söylediğin her şey doğru ilaç yağ sebumunu ciltte azaltarak sivilcelerin kurumasını sağlıyor bunuda nasıl yapıyor biliyormusunuz dht ve testoyu azaltarak bir araşırma yapmışlar yurt dışında baslangıcta dht ve bıraktıktan sonra dht oranına bakılmıs tam 4 kat dusurmus dhtyi testo yarılanmıs bu ilaç kalıcı olarak cilt üzerindeki 5 alfa redüktaz enzimlerini yuzde 80 kadar bozuyormus ayrıca ciltteki yararlı bakteri vs ne varsa yok ettiği için her 3 hastadan birisinde nasır ve siğil rapor ediliyor vitamin değerlerini düşürüyor ve hipofizden gelen hormonları kısıyor erkeklerde kalıcı erektil disfonksiyon . kadınlarda ise vajinal kururluk yapabiliyor ayrıca kandaki beyaz kan hücrelerini yada kırmızı kan hücrelerini kalıcı sekilde etkileyebiliyor yeni kemik oluşumunu tetikliyor erken epifiz bezi kapanmasına yol açıyor ve kandaki şeker dengelerini değiştiriyor  nadirde olsa şeker hastalığı yapabiliyor ama şu kesinki bu ilacı kullanıpta ilerde tek bir yan etki görmeyen insan yok ha cok asırı sivilceniz vardır insan içine kçıkamıyosundur o zaman kullanıp kullanmamak size kalmıs fakat orta veya ortadan bir tık üst sivilceniz varsa bu ilaca baslamak resmen delilik olur ilacı doktorların yazdığına bakmayın size basta kırmızı reçete imzalatıyorlarki ilaç bittikten sonra gidip şikayetçi olmayın diye  

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yigit3541    124

@Azizcantr

Merhaba dht ve Testesteron ile ilgili söylediklerinin kaynağını paylaşabilir misin? 

Aynı şekilde diğerlerinin de, attığım makalede ki ekran görüntüsünde hastaların ilaç bitiminden sonraki 24 ay takibi yapılıyor kan tahlilleri ile beraber

Lipid profil, karaciğer paneli, böbrek fonksiyon, Hemogram gibi değerlerinde sorun çıkmadığı yazıyor,tabiki ilacın kullanım dozuna göre ve kullanan kişiye yaşa, cinsiyete, genetik yatkınlığı herşeye bakılmalı bu konuda ama 

Söylediklerini kaynakla desteklersen bu konu üzerinde tartışabileceğimizi düşünüyorum. 

Yan etkisi yok diye birşey yok, hiç yan etki yaşamıyıcaz diye bir durum da yok,en basit aspirin in bile 10 tane yan etkisi olabilir bu hepsini yaşayacağımız veya ağır yan etkilerini yaşıyacağımız anlamına gelmiyor. 

Ben ağır yan etkilerini yaşıyacağımı düşünsem nu ilaca başlamazdım bile ayrıca kullandığım dozaj 0.5xkg Bi hayli düşük 2mgxkg ye kadar çıkanlar da var. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Azizcantr    31
Yigit3541, 24 dakika önce yazdı:

@Azizcantr

Merhaba dht ve Testesteron ile ilgili söylediklerinin kaynağını paylaşabilir misin? 

Aynı şekilde diğerlerinin de, attığım makalede ki ekran görüntüsünde hastaların ilaç bitiminden sonraki 24 ay takibi yapılıyor kan tahlilleri ile beraber

Lipid profil, karaciğer paneli, böbrek fonksiyon, Hemogram gibi değerlerinde sorun çıkmadığı yazıyor,tabiki ilacın kullanım dozuna göre ve kullanan kişiye yaşa, cinsiyete, genetik yatkınlığı herşeye bakılmalı bu konuda ama 

Söylediklerini kaynakla desteklersen bu konu üzerinde tartışabileceğimizi düşünüyorum. 

Yan etkisi yok diye birşey yok, hiç yan etki yaşamıyıcaz diye bir durum da yok,en basit aspirin in bile 10 tane yan etkisi olabilir bu hepsini yaşayacağımız veya ağır yan etkilerini yaşıyacağımız anlamına gelmiyor. 

Ben ağır yan etkilerini yaşıyacağımı düşünsem nu ilaca başlamazdım bile ayrıca kullandığım dozaj 0.5xkg Bi hayli düşük 2mgxkg ye kadar çıkanlar da var. 

dostum su an sehir dışındayım internet sıkıntılı yabancı bir kaynak oldugu içinı bulmak zor oluyor o raporu bulabilirsem paylasacagım ama yan etkiler için baska bir kaynak onerebilirim google a isotretinoin wiki yaz ingilizce wikipedia da yan etki bölümünde dht ve testo hariç soylediklerimin hepsi yazıyor onlarıda bulabilirsem atacağım dostum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Yigit3541    124

Benimde söylemek istediğim şu 

1 ilacın 30 dan fazla yan etkisi olabilir prospektüsünde yazar ama bunların hepsini yaşamazsın, 

Çeşitli steroid ler kullanıyoruz çok fazla yan etkileri var ama buna rağmen devam ediyoruz.

Ben bu ilaca iyi veya herkez kullansın en ufak sivilce problemi için demiyorum. 

Geçmeyen, inatçı, üzerinde çeşitli tedavi yöntemleri denenmiş ve çözüm bulunamamış sivilceler de kullanılabilir,zararsız bir ilaç değildir lipid profile, karaciğere zararları birsürü var. 

Artıları ve eksileri değerlendirilip başlanabilir, sonuçta herkez kendi karar veriyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.854
Azizcantr, 6 saat önce yazdı:

metin abi söylediğin her şey doğru ilaç yağ sebumunu ciltte azaltarak sivilcelerin kurumasını sağlıyor bunuda nasıl yapıyor biliyormusunuz dht ve testoyu azaltarak bir araşırma yapmışlar yurt dışında baslangıcta dht ve bıraktıktan sonra dht oranına bakılmıs tam 4 kat dusurmus dhtyi testo yarılanmıs bu ilaç kalıcı olarak cilt üzerindeki 5 alfa redüktaz enzimlerini yuzde 80 kadar bozuyormus ayrıca ciltteki yararlı bakteri vs ne varsa yok ettiği için her 3 hastadan birisinde nasır ve siğil rapor ediliyor vitamin değerlerini düşürüyor ve hipofizden gelen hormonları kısıyor erkeklerde kalıcı erektil disfonksiyon . kadınlarda ise vajinal kururluk yapabiliyor ayrıca kandaki beyaz kan hücrelerini yada kırmızı kan hücrelerini kalıcı sekilde etkileyebiliyor yeni kemik oluşumunu tetikliyor erken epifiz bezi kapanmasına yol açıyor ve kandaki şeker dengelerini değiştiriyor  nadirde olsa şeker hastalığı yapabiliyor ama şu kesinki bu ilacı kullanıpta ilerde tek bir yan etki görmeyen insan yok ha cok asırı sivilceniz vardır insan içine kçıkamıyosundur o zaman kullanıp kullanmamak size kalmıs fakat orta veya ortadan bir tık üst sivilceniz varsa bu ilaca baslamak resmen delilik olur ilacı doktorların yazdığına bakmayın size basta kırmızı reçete imzalatıyorlarki ilaç bittikten sonra gidip şikayetçi olmayın diye  

Bende biraz baktım, libido ve erektil disfonksiyon yapıyor olduğu yönünde şikayetler var.Zaten a vitamininin sentetik bir esteri olmasından yağ dokularda birikerek etkilerini gerçekleştiriyor.Belli bir seviyeye gelene kadar tam olarak etki etmiyor, sonrasında da vucutta depolandığı yağ dokusu var olduğu ve atılmadığı sürece etkinliği sürüyor...Senelerde alabilir, aylarda...Sistemik yan etkileri olmasa ve bırakıldığında eliminasyonu uzun sürmese yine insan cesaret edebilir ama açıkçası düşündürüyor insanı...

Onun yerine bildiğimiz a vitamini (retinol) yada beta karoten daha güvenli görünüyor, fakat daha zayıf etkide...

Niyetim, yüksek doz (20000 iü) a vitamini, 400 iü e vitamini ve 500 mg c vitamini şeklinde bir mix yapmak...3 ay falan kullanımda baya bir netleşir durum, diye düşünüyorum...

• Beğen 2
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Yazan: Sinan06
      Merhaba,
      1 .5 ay önce definasyon kürümü bitirip pct yaptım  klomen ovitrelle ve tomoksifen ile. Fakat kür içerisinde çıkan boncuk boncuk sivilcelerim geçmedi hala, özellikle omuz bölgemde çok fazla var, sivilcelerden kurtulmak için bir çözüm var mı acaba

• Yazan: Tarık34
      Merhabalar,
      okuduğunuz üzere sizlere sorum: Cilt kalitemi, pürüzsüzlüğünü arttırmama yardımcı olacak suplement, vitamin, cilt bakım ürünü önerisi yapabilir misiniz ?
      Okuyan, cevaplayan, zaman ayıran herkese teşekkür ederim.
    • Yazan: Lazpower
      Herkese merhaba arkadaşlar.
      Yaklaşık 4 aydır, Only testosteron kürü yapıyorum.
      İlk 4 hafta 250 mg/hafta Sonraki 4 hafta 500 mg/hafta Son ay ise 250 mg/hafta Tüm koruyucuları ve vitaminleri, kreatin, protein, beslenme, uyku, antrenman kalitesi olarak herşeyi bu süreçte düzenli yaptım. Günlük temiz 3000 kalori civarında beslendim. En az 3 litre su içiyorum..Bu süreçte çok güzel temiz 10 kilo aldım. Güçlendim, ağırlıklarım güzel derecede arttı.
      Yanlız ikinci ayda sırt ve omuzlarda, kafa arkası ve ensede tatlı sivilcelenme oldu. Dert etmedim çünkü kötü değillerdi, 3 hafta içinde kurumaya başladılar... Şimdi ise 4. Ayımı bitirmek üzereydim ki geçen hafta korkunç sivilceler çıktı. Yaklaşık 6 gün oldu, bu seferkiler korkunç derecede ağrılı, iltihaplı, beyaz akıntılı.. Ben hayatım boyunca cildimin bu hale gelebileceğini ummazdım. Neredeyse zeytin büyüklüğünde, köklü çıban tarzı ağrılı sivilceler... Hayatımı mahvetti, görüntüm mahvoldu, işyerinde oturamıyorum, boynumu çeviriyorum korkunç acılar çekiyorum, ensemdeki ve başımdaki sivilceler yüzünden psikolojim ve moralim düştü. Ense arkasında ve kafamın tepe ve arkasında çıkan sivilceler yüzünden pul pul saçlarım döküldü.
      Ense ve boynumda çıban tarzı sivilceler gece ağrıyor ve zonkluyor. Saçlarımı kısa kesip ilaç losyon tedavisine başladım fayda etmedi. Doktora gittim ve kullandıklarımı anlattım, hemen bırakmalısın dedi, yoksa düzelmez dedi, verdiği losyonlar ve kremler hiç fayda etmedi arkadaşlar.. Şu an ilacı 100 mg/haftaya düşürdüm. Sonraki 2 hafta içinde bırakacağım.... Spora devam ederim ama, eğer sadece ONLY TESTOSTERON kürü bana bunu yapıyorsa, ben birdaha artık testo ya da herhangi bir ilaç kullanmayı düşünmüyorum... Bununla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum, Umarım bu konu hakkında bilgisi olanlar vardır..
      (Resim yüklemek istedim ama başaramadım, nasıl yüklendiği hakkında yardımcı olursanız, çok kötü olan sırt resimlerimi paylaşacağım.)
    • Yazan: Draqul Org
      Merhabalar nasılsınız?
      Doktorun verdiği sivilce ilaçlarım sarm küründe bir negatif etki yaratır mı?

• Yazan: colw1n
      Arkadaşlar hepinize merhabalar ve iyi forumlar.
      Testo bolde masteron kürümde 6. haftadayım dozajlar şu şekilde;
      Testo e 500mg
      Bolde 600mg
      Masteron 300mg (haftaya yerine npp eklicem)
      Alt ast değerlerim referans aralığında olmasına rağmen sırtımda ve omuzlarımda hatta boynumda ensemde fotoğraftaki gibi ufak ufak sivilceler var nasıl çözüme kavuşturabilirim? 

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.