Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Vücutcu

Optimum pharma testo boldenon kullanan?

Önerilen İletiler

Vücutcu    0

Optimum pharma adlı üründen aldım bir satıcıdan küre yeni başladım. Marka hakkında bilgisi yada yorumu olan varsa yorum yapabilir mi

IMG-20200505-WA0089.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Vücutcu    0
JrRommel, 10 dakika önce yazdı:

Merdivenaltı sanırım dandik bir şey

Kullanan gördünüz yada duydunuz mu? Merdiven altı olduğunu biliyorum ama içerik bakımından nasıl kürde kullanımda iyi çalışıyor mu? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

Dostum bence bu sağlık yani merdiven altı olup kaliteli mal olması yetiyor mu içinde? Ürünlerin içinde doluluk payı bile olsa çözülmesi de sorun orjinal eczane mallarının içinde çözülmesi için etken maddeler de bulunuyor. Bu yüzden zaten merdivenaltı diye savunanları anlamıyorum ilerde başlarına bir durum gelmeyeceğini ne biliyorlar veya diyelim ki tamam abi çalışıyor çalışıyor da 250mg testonunu içine o merdivenaltı yapan adam 200 de 150 de koymuş olabilir. Bunların ikisi de zaten test yaptırdığımızda referans değerlerini testos ölçülemediği için sınırın üstünde gösteriyor ve çoğu insan ben kullandım yeaaa çalışıyor merdiven altı ama yeaaaa diye konuşuyor. Şahsi fikrim bence buradan alman yönünde buradan alırsın paran yetmez 16hafta yerine 12 hafta yaparsın ama sağlıklı yaparsın. Burak Bey'in ben bugünün yoğunluğunda bile (malum corona herkes evde kafasında bin tilki dolaştığından daha çok soru soruyorlardır insanlar :D ) zınk diye cevap verdiğini görüyorum.

Zaten salonlar da kapalı telaş etme mantıklı hareket et ve mutlu ol. Biraz cümleler devrik olabilir okumadım daha yeni uyandım kendime yeni geliyorum :D ama anladın sanırım beni.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    408

Yerli üretim doğru kullanan bir iki kişi gördüm değişmiş vücutları ama ne aldılar bilmem sonuçta testo bile alsan vücudun sertleşmeye şekillenmeye başlar satanlardan biri gayet arkasında duruyor ilacın yıllardır ayrıca vucud olarak ta iri sağlam Türkiye'de nadir kişilerden bence güzel bir formu var peptid filan kullandığında testo vb.diger anabolizanlari optimum kullandığını söylemişti bir kere tabi nedir ne kadar doğrudur bilinmez daha bir sürü şey anlatılır ama @JrRommel in dediği gibi sonuç olarak labarotuvar ürünü değil ne olduğunu bilmezsin garanti istiyorsan SP,Black,Orjinal balkan,İran gibi ürünlere yönel derim 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
murat159    10

Optimum markasını kullanan yakın çevremden 4 arkadaş mevcut genellikle trenbolone,deca ve megabol tarzı ilaçlarını kullandılar hepsi de çalıştı ama Türkiye üretimi merdiven altı ürün. Treni çalıştığına göre boldenon da boş  değildir. Dozu birebir üstündekidir demiyorum ama çalışıyordu ilaçları 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
klinux    67

Nişasta + Margarin + Sahte Zeytin Yağı + 0.1mg Testosteron = Optimum Pharma 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Efeedd    105

Bu optimum 7-8 yıl öncede kullanılıyordu baya. o zamanda merdivenaltı olduğu biliniyordu. Sonra birdaha duymadım, ilk senden duyuyorum o zamandan beri.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
yasings81    69

Bence fantaziye gerek yok. Burak hocadan al balkan pharma kafan rahat olsun. oda olmazsa sağlam bi satıcı bul ondan al.  Merdiven altı ürünü vücuduna enjekte etmek nekadar mantıklı bilemedim.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nerrath    0

Arkadaşlar uyandırayım, Neredeyse dünyadaki bütün steroidler merdiven altı. Önemli olan hijyenik ortamda üretilmesi ve içeriğinin dolu olup olmadığı. 20 li yaşlarındaki arkadaşlar bilmez fakat Optimum 2003 ten beri piyasada olan bir marka ve web sitesinde açık açık yazıyor made in Turkey diye. Adamlar bunu saklamıyor zaten. 2015 ve 2017 senelerinde iki kere optimum kullandım ve ikisinde de verim aldım hatta Türkiye'deyken kullandığım ilaçlar arasında ilk çıkan parti bvs ile beraber en etkili olanı diyebilirim. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Pancamo    16

Evet optimum Tr piyasasının en eski ugl labı . Daha önceden adı biomaxlabs tı . Ve çoğu ilacı millet daha adını bilmezken bu adamlar Tr ye getirdi . Ama istiktarlı gidemediler ve ürünlerde ağrı ödem sorunları oldu . 

Genshi de önceden red dragondu sonra baskın yedi patladı isim değiştirdi.. bunlar piyasanın en eskileri 2000 lerin başı bilenler bilir . 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×