Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Arrow355

Sp bolde orjinal mi

Önerilen İletiler

Ferhat82    450

Orjinal işte ilk defa sorgulanmiş Sp nin siteye güvenmeyip burada sorup daha neyi bekliyorsun kullan anlarsın zaten

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Arrow355    4
Ferhat82, 17 dakika önce yazdı:

Orjinal işte ilk defa sorgulanmiş Sp nin siteye güvenmeyip burada sorup daha 

Siteye girmiyordu biri girip baksın diye paylaştım paylaştıktan 2 3 dakika sonra girdi.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.851
Ferhat82, 29 dakika önce yazdı:

Orjinal işte ilk defa sorgulanmiş Sp nin siteye güvenmeyip burada sorup daha neyi bekliyorsun kullan anlarsın zaten

Reklamın iyisi kötüsü olmazmış :)

• ahahaha 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Arrow355    4
metinav, Şimdi yazdı:

Reklamın iyisi kötüsü olmazmış :)

Ne alakası var satıcı falan değilim ve yeni girdim bu kür olaylarına gerçekten paronayak olmuşsunuz 😄

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Fatih    54
Serms22, Bir saat önce yazdı:

Sahte desek kullanmayacak mısın :)

Bu yorumu alkışlıyorum :D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.369

Çok deneyimli kişiler var forumumuz da bilgi anlamında ve bu beni çok mutlu ediyor ama reklam dı efendim sahte desek kullanmayacak mısın? Vb. Bakın 10 yıldır bu işi yapıyorum ve nice insanlar tanıdım hala da tanımaya devam ediyorum sektöre dair. Bu tanışıklıklar da sektöre dair öyle bilgisizlikler var ki adama definasyon kürün de (%28 yağ oranında) 1 gr boldenon mu yazanlar dersin evinde ürettiği 1 flakon testesteron için 1000 tl para alan mı dersin. Ilk kurune 750 mg tren alan mı dersin.. Neler neler.. bilgisizlik ust düzey ve insanlarımız panik halinde malasef haliyle bu ve benzeri konular olabilir benden almış (benimle alâkası yok bu satışın) Ahmet den almış Mehmet den almış ne önemi var? Bu platformdaysak hepimiz eşitiz hepimiz bilgi için buradayız bilgilendirmek için buradayız. İnsanları platforma veya sektöre küstüren cümle veya benzeri eylemler de lütfen bulmayınız. Platformdan ziyade toplum olarak tez canlı ve yardım sever bir birleşkeyiz bunu en iyi şekilde yaşayalım yaşatalım. 

Bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. 

Keyifli forumlar.

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Misafir
Bu konu kapalıdır ve konuya cevap yazma yetkiniz yok!

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.