Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Mhmt38

Kramplarla başım belada

Önerilen İletiler

Mhmt38    306

İyi günler arkadaşlar,hocalarım. Benim bir problemim var ve bu problem artık katlanılamaz boyutlara ulasti. Bu spora başladığım günden beridir ilk başlarda supplement sonrasında roid kullandım ve ilk kreatin kullanımda ve sonraki kürlerimde vücudum şu tutmaya başladığı andan itibaren heryerime kramp giriyor. Aslında bunun tam tersi olması lazım. (Def. dönemi şu atımı) ama bende anormal bir şekilde bulk döneminde oluyor. Zinco kullanıyorum  o biraz kessede yine de tam olarak geçmiyor. Bir tavsiyesi olan var mı acaba ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

dukegg    47
Mhmt38, 5 dakika önce yazdı:

İyi günler arkadaşlar,hocalarım. Benim bir problemim var ve bu problem artık katlanılamaz boyutlara ulasti. Bu spora başladığım günden beridir ilk başlarda supplement sonrasında roid kullandım ve ilk kreatin kullanımda ve sonraki kürlerimde vücudum şu tutmaya başladığı andan itibaren heryerime kramp giriyor. Aslında bunun tam tersi olması lazım. (Def. dönemi şu atımı) ama bende anormal bir şekilde bulk döneminde oluyor. Zinco kullanıyorum  o biraz kessede yine de tam olarak geçmiyor. Bir tavsiyesi olan var mı acaba ?

Tuz Kullanımınız ne durumdadır? günlük su tüketimi ne durumdadır? Çinko yu ne kadar kullanıyorsunuz?

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.852
Mhmt38, 7 dakika önce yazdı:

Bir çok sebebi olmakla birlikte, en fazla magnezyum ve taurin eksikliği nedeniyle oluyor.Bunları haricen alıp deneyebilirsin...

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt38    306
dukegg, 7 dakika önce yazdı:

Tuz Kullanımınız ne durumdadır? günlük su tüketimi ne durumdadır? Çinko yu ne kadar kullanıyorsunuz?

Tuz kullanimim biraz düşük. Şu tüketimim iyi diyebilirim. Suyu zaten çok içen biriyim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt38    306
Hasan3542, 5 dakika önce yazdı:

Magnezyum Sitrat kullan ve bana dua et

Zinco da magnezyum var ama direk magnezyum alıp kullanayim o zaman teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt38    306
metinav, 6 dakika önce yazdı:

Bir çok sebebi olmakla birlikte, en fazla magnezyum ve taurin eksikliği nedeniyle oluyor.Bunları haricen alıp deneyebilirsin...

Taurin hiç kullanmadım hocam alıp en kısa zamanda magnezyunla beraber kullanacağım.  Teşekkür ederim.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.852
Hasan3542, 14 dakika önce yazdı:

Magnezyum Sitrat kullan ve bana dua et

İshale de dikkat et :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    47

tuz kullanımıda yeterli düzeylere çekersin...en büyük sebeplerinden biri budur

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mhmt38    306
metinav, 4 dakika önce yazdı:

İshale de dikkat et :)

O kötüymüş hocam.  Zaten kilo almakta zorluk çekiyorum. Metobolizmam hızlı. Uyari için teşekkürler 😁

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Serms22    37

Aynı sorunu yaşıyordum sevgili @Mhmt38tuzdan korkma biraz arttırabilirsin. Eklemlerde kaslarda yeterli miktarda su miktarı olmayınca bu tarz şeyler normal sakatlanma riski ve güç konusunda pumpda vs sıkıntı yaşarsın at tuzunu korkma aşırıya kaçma ama ölçümde yapma kendi vücudunu dene 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.