Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

dukegg

Pct sonrası tahlil sonuçları

Önerilen İletiler

dukegg    47
Spartacus, 4 saat önce yazdı:

@dukegg hocam sizin iyileşme süreciniz ne kadar sürdü ? 

Dostum ben şuanda herhangi bir sorun olmadan devam ediyorum , ortalama eski formunu bulması 6-7 ay kadar sürdü...pandemi başlangı , yasaklar derken kafadaki gündem değişincd bu konulara odaklanmadım dolayısıyla işim psikolojik kısmıda burda ortadan kalktı...elbetteki değerler önemli ama yapman gerekeni yaptıysan kaşımayı bırakacaksan , 500 farklı insanla 500 farklı görüş aldığında iş çorba olup doğruyuda bulamıyorsun... :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
dukegg, 3 saat önce yazdı:

Dostum ben şuanda herhangi bir sorun olmadan devam ediyorum , ortalama eski formunu bulması 6-7 ay kadar sürdü...pandemi başlangı , yasaklar derken kafadaki gündem değişincd bu konulara odaklanmadım dolayısıyla işim psikolojik kısmıda burda ortadan kalktı...elbetteki değerler önemli ama yapman gerekeni yaptıysan kaşımayı bırakacaksan , 500 farklı insanla 500 farklı görüş aldığında iş çorba olup doğruyuda bulamıyorsun... :)

aynen katılıyorum bende şuan eskiye göre çok çok iyiyim umarım daha iyi oluruz :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167

@dukegg merhaba , merak ettiğim birşey var senin bu pct sonraki iyileşme döneminde sabah ereksiyonları sonradan mı gelmeye başladı ve testislerde atrofi durumu nasıldı ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.426
Spartacus, 1 saat önce yazdı:

@dukegg merhaba , merak ettiğim birşey var senin bu pct sonraki iyileşme döneminde sabah ereksiyonları sonradan mı gelmeye başladı ve testislerde atrofi durumu nasıldı ?

Konudan bağımsız söyleyeceğim, sabah ereksiyonunu bu kadar kafaya takmayın artık.Her sabah olacak diye bir şey de yok olmazsa sorun var demektir diye bişey de yok.Ben doğalken bile olmadığı günler oluyordu zaten bu bir sorun değil vücudun gece üreme organlarında yapılan çalışmalara verdiği tepki.Kafaya takma bak bi zaman sonra nasıl sabah kalkıyorsun.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
Emrahtkty, 6 dakika önce yazdı:

Konudan bağımsız söyleyeceğim, sabah ereksiyonunu bu kadar kafaya takmayın artık.Her sabah olacak diye bir şey de yok olmazsa sorun var demektir diye bişey de yok.Ben doğalken bile olmadığı günler oluyordu zaten bu bir sorun değil vücudun gece üreme organlarında yapılan çalışmalara verdiği tepki.Kafaya takma bak bi zaman sonra nasıl sabah kalkıyorsun.

Emrah merhaba , yok kafaya taktığımdn değil arkadaşın yaşadığı süreci merak ettim sadece .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Emrah    1.426
Spartacus, 26 dakika önce yazdı:

Emrah merhaba , yok kafaya taktığımdn değil arkadaşın yaşadığı süreci merak ettim sadece .

Tamamdır ama genel olarak insanlarda bi sabah ereksiyonu takıntısı var gördüğüm kadarıyla o yüzden söyledim.

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
Emrahtkty, 33 dakika önce yazdı:

Tamamdır ama genel olarak insanlarda bi sabah ereksiyonu takıntısı var gördüğüm kadarıyla o yüzden söyledim.

Doğru diyorsun sabah onu görmek istemek takıntı haline gelebiliyor .

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
Spartacus, 23.08.2020 - 11:22 yazdı:

@dukegg müsait olduğunda cevaplar mısın ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
dukegg    47
Spartacus, 17 saat önce yazdı:

@dukegg müsait olduğunda cevaplar mısın ?

Dostum bu sabah ereksiyonları muhabbetine takılmanı çok tavsiye etmiyorum , sabah ereksiyonunun olmaması düzelmediğin anlamına gelmiyor...Bazı sabah ereksiyon oluyor bazı sabah olmuyor , mevzu tabancanın işleyişi kan değerlerindeki sonuçların düzgünlüğü bence...Düzgün ereksiyon yaşıyorsan , cinsel hayatın yolundaysa , ve libido durumun keyif veriyorsa bence yeterli...Bende testislerde atrofi konusu sıkıntı olmadı sadece benim yapmış olduğum kür çok karıştırıldı 6.haftada test enant.olmadı diyip sustanona geçip aynı zaman içerisinde ortaya 3 haftada trenbolone attırdıklarından işler çorba oldu bide kürün sonunda pct ye gerek yok denince mevzu orda patladı bizde :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Spartacus    167
dukegg, 2 saat önce yazdı:

Dostum bu sabah ereksiyonları muhabbetine takılmanı çok tavsiye etmiyorum , sabah ereksiyonunun olmaması düzelmediğin anlamına gelmiyor...Bazı sabah ereksiyon oluyor bazı sabah olmuyor , mevzu tabancanın işleyişi kan değerlerindeki sonuçların düzgünlüğü bence...Düzgün ereksiyon yaşıyorsan , cinsel hayatın yolundaysa , ve libido durumun keyif veriyorsa bence yeterli...Bende testislerde atrofi konusu sıkıntı olmadı sadece benim yapmış olduğum kür çok karıştırıldı 6.haftada test enant.olmadı diyip sustanona geçip aynı zaman içerisinde ortaya 3 haftada trenbolone attırdıklarından işler çorba oldu bide kürün sonunda pct ye gerek yok denince mevzu orda patladı bizde :) 

Doğru diyorsun , teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
hectordoyle    645
dukegg, 01.07.2020 - 15:40 yazdı:

selam 10 marta son yaptırdıgımda çıkan total testo değerim aşağıdaki gibiydi ;

Test Adı Test Sonucu En Düşük Normal Değer En Yüksek Normal Değer
Testosteron, serbest 21,02 pg/mL 5,4 40

Testosteron, total 691,46 ng/dL 47,01 980,56

Bu tür testleri bir dahiliyeden isteyebiliyormuyuz? Hala tam olarak hangi bölüme gideceğimizi pek bilmiyorum da

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.