-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Kür günlüğü tren enanthate testo e boldenon
Oluşturan:
kony3497, in Steroid Kürleri / Genel
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Diablo63
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yakında 12 haftalık 250 mg Testosterone Enantat kürüne başlayacağım 12 hafta boyunca gerektiğinde armidex kullanacağım kür bitiminde de clomid ve nolvadex kullanarak bitireceğim.
SORULARIM:
Armidex, clomid ve nolvadexi eczaneden alabilir miyim reçetesiz verirler mi? Kür içinde haftada 500 mg hCG almak gerekir mi? Gerekirse hCGyi de eczaneden alabilir miyim? Ayrıca kür öncesi kür sırası kür sonrası için hangi testleri istemem gerekli? Şimdiden teşekkür ederim.
-
Yazan: Semih26
Merhabalar,
Testo Bolde küründe 8 haftadayım, haftalık 500 kullanıyorum.
SORULARIM:
Düşük doz 25-25 (Haftalık 50mg) kadar tren enanthate kullanmak aşırı bir sorun yaratır mı? 8 hafta bu şekilde devam etmek sonra kesip bolde testo küründe 20 haftayı tamamlamak ? Ya da 8 hafta 200-300 npp mi gidilir ? İlk kürden maksimum verimi almak istiyorum, 8. Haftada aldığım verim çok çok az gibi geliyor.
Daha açılması 10-12 haftayı bulur diyenler olabilir ama o zaman ne kadar ilerleme kaydedilir?
İlginize teşekkürler.
-
Yazan: Anapolon
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
SORULARIM:
Tren ile npp aynı kür içersinde kullanılır mı? Kullanılırsa ne gibi sonuçlar doğurur? KÜRÜM:
test cypio tesy prop masteron tren ace oxandrolone Bu küre npp eklemeyi düşünüyorum. Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Tesisatçı
İlk kürüm 500 testo enantat 350 bolde kullanıyorum beslenmem çok iyi denecek durumda kürün 17. Günündeyim inceden doluluk geldi gibi sivilcelenme de oldu fakat daha güç artışı hiç yok normalmidir
marka quantum
-
Yazan: muhammedberk
Merhaba Veyron labs Testosterone Propionat ve Import labs Winstrol aldım bu markaları ilk defa duyuyorum aranızda kullanan varsa beni aydınlatabilirse çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
-