Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

eman2763

Kür içi hormonal değişim

Önerilen İletiler

eman2763    5

Merhaba abilerim 3 aylık küre girdim son 2 hafta kaldı sorum şu. Bi gün duygusal oluyorum Bi gün karamsar Bi gün mutlu bunun olması normal mi kürde yardımcı olursanız sevirim. Danabol testo ve boldenon küründeyim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

eman2763    5
Ferhat82, 16 dakika önce yazdı:

Östrojen i kontrol altında tutuyor musun 

Nasıl tutulur hocam vitamin flan mı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ne kullanıyorsun sustanon kullanıyorsan yapabilir. Motivasyonunu yüksek tutmaya çalış böyle şeyler olabilir kürde olağan şeyler 🙂

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eman2763    5
Pokerface006, Bir saat önce yazdı:

Ne kullanıyorsun sustanon kullanıyorsan yapabilir. Motivasyonunu yüksek tutmaya çalış böyle şeyler olabilir kürde olağan şeyler 🙂

Hocam danabol testo boldenon

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jeffseid    26
eman2763, 6 saat önce yazdı:

Merhaba abilerim 3 aylık küre girdim son 2 hafta kaldı sorum şu. Bi gün duygusal oluyorum Bi gün karamsar Bi gün mutlu bunun olması normal mi kürde yardımcı olursanız sevirim. Danabol testo ve boldenon küründeyim 

Enjeksiyon zamanlarını atlatıyosun büyük ihtimal vucudunda dalgalanmalar oluyo. Yarılanma sürelerini takip edersen bi sorun olmaz ve östrojeni kontrol altına al.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eman2763    5
Jeffseid, 5 saat önce yazdı:

Enjeksiyon zamanlarını atlatıyosun büyük ihtimal vucudunda dalgalanmalar oluyo. Yarılanma sürelerini takip edersen bi sorun olmaz ve östrojeni kontrol altına al.

Evet hocam atladığım zamanlar oldu teşekkürler yorumunuz için. Bide öströjen nasıl kontrol altında tutulur kısa Bi bilgi verirseniz memnun olurum ☺️

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Jeffseid    26
eman2763, 4 saat önce yazdı:

Evet hocam atladığım zamanlar oldu teşekkürler yorumunuz için. Bide öströjen nasıl kontrol altında tutulur kısa Bi bilgi verirseniz memnun olurum ☺️

Önce bir hormon testi yaptır. Yüksek olmayan östrojenide düşürmek çok iyi deyil orta ayarda tutman gerek. Bunun içinde test şart. Östrojeni sıfıra çekmek seratonin (mutluluk hormonu) salgılanmasını azaltıyo. Arimidex dünyada en yaygın kullanılan östrojen bloke edici. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kony3497    13
eman2763, 16 saat önce yazdı:

merhaba  dostum  böyle olması çok normal hormonlarınla oynadıgın için yan etkileri illaki olacaktır bende testo - bolde kullandığım dönemde ruhsal değişimler oluyordu gün  eğer  başka sorunların dertlerin var ise onlarda bunu tetikliyor kendim bizzat tespit ettim arkadaşların dediği gibi enejsiyon günlerini atlamamaya çalış düzenli uyku ile üstesinden gelirsin  ve ilaçlarının sahte olmadığına sevin ;););) bu arada güncel kür  formunu görmek isteriz 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
eman2763    5
kony3497, 3 saat önce yazdı:

merhaba  dostum  böyle olması çok normal hormonlarınla oynadıgın için yan etkileri illaki olacaktır bende testo - bolde kullandığım dönemde ruhsal değişimler oluyordu gün  eğer  başka sorunların dertlerin var ise onlarda bunu tetikliyor kendim bizzat tespit ettim arkadaşların dediği gibi enejsiyon günlerini atlamamaya çalış düzenli uyku ile üstesinden gelirsin  ve ilaçlarının sahte olmadığına sevin ;););) bu arada güncel kür  formunu görmek isteriz 

2 hafta sonra paylaşacağım. Yorumlarınız içinn teşekkürler 😊 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.