Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kasap54

Cjc 1295 nodac ve ghrp6 kombinni ?

Önerilen İletiler

kasap54    2

sa arkadaşlar bu ikisinin kombin olarak kullanmak istiyorum nasıl olur yararlı olur mu yoksa tek başına biri yeterli olur mu ?? bi 2.si testosuz peptitlerin işe yaramadığı söyleniyor sizce bu nekadar doğru steroid kullanmak istemiyorum çünkü çok zararlı zaten şeker hastasıyım bide bu 2si doğal hormonların salınımını azaltıyor mu yoksa bi etkisi yokmu doğal salınımıda engellemek istemiyorum 25 yaşındayım bide ghrp6 nın iştahı çok açtığı söyleniyor ben zaten tip1 insülin vuruyorum bununla beraber hipotemikingisti yani baygınlık hali olur mu yoksa ghrp 6 nın yerine ghrp 2 mi kullanmalıyım bide 1.65 boyunda 68 kg yim sitedeki ürünler orjinaldir dimiğ alırsam bu siteden almak istiyorum bide hiç kür geçmişim olmadığı için direk kombin etmek vücudumu olumsuz etkiler mi ??? not:umarım anlaşılmışımdır

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bay-T    4.309
kasap54, 5 saat önce yazdı:

sa arkadaşlar bu ikisinin kombin olarak kullanmak istiyorum nasıl olur yararlı olur mu yoksa tek başına biri yeterli olur mu ?? bi 2.si testosuz peptitlerin işe yaramadığı söyleniyor sizce bu nekadar doğru steroid kullanmak istemiyorum çünkü çok zararlı zaten şeker hastasıyım bide bu 2si doğal hormonların salınımını azaltıyor mu yoksa bi etkisi yokmu doğal salınımıda engellemek istemiyorum 25 yaşındayım bide ghrp6 nın iştahı çok açtığı söyleniyor ben zaten tip1 insülin vuruyorum bununla beraber hipotemikingisti yani baygınlık hali olur mu yoksa ghrp 6 nın yerine ghrp 2 mi kullanmalıyım bide 1.65 boyunda 68 kg yim sitedeki ürünler orjinaldir dimiğ alırsam bu siteden almak istiyorum bide hiç kür geçmişim olmadığı için direk kombin etmek vücudumu olumsuz etkiler mi ??? not:umarım anlaşılmışımdır

kullanabilirsin tabiki testo işi biraz daha pro. şekilde yaşamak için dostum.bu kürde ki ana amaç nedir? sitedeki orjinal derken sitenin ismi peptidturkiye veyıllardır hepimiz buradayız alışverişte yapmışızdır çoğu zaman peptidleri Türkiye ile tanıştıran yayılmasını sağlayan platfordasınnnnnn selamlarrrr :D 

• Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kasap54    2
Bay-T, 1 saat önce yazdı:

kullanabilirsin tabiki testo işi biraz daha pro. şekilde yaşamak için dostum.bu kürde ki ana amaç nedir? sitedeki orjinal derken sitenin ismi peptidturkiye veyıllardır hepimiz buradayız alışverişte yapmışızdır çoğu zaman peptidleri Türkiye ile tanıştıran yayılmasını sağlayan platfordasınnnnnn selamlarrrr :D 

ana amaç vücutsal olarak büyümek hacim sağlamak  ya orijinal mi bilmediğimden sordum bi art niyetim yoktu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kasap54    2
kasap54, 13 saat önce yazdı:

ana amaç vücutsal olarak büyümek hacim sağlamak  ya orijinal mi bilmediğimden sordum bi art niyetim yoktu

Bay-T, 15 saat önce yazdı:

bişey sorcam ben 25 yaşındayım bende hala doğal gh salgılaniyo mu  salgılanıyosa peptit felan kullansam baskılar mı yada durdururmu üretimi ??

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.