Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

RasimKadirr

Trenbolone kürü.

Önerilen İletiler

RasimKadirr    47

Merhabalar. 
Aklıma bir soru takıldı, diyelimki biz tren enanthate kürüne girdik. Bu kürde testo kullanılması zorunlumu? Araştırdım birazcık. Tren testonum kat kat daha güçlüsüymüş. Ama testo ile aynı şeylere sahipmiş. Yani kürde sadece tren kullanılabilir mi. 
diyelimki kullanılır veya kullanılamaz. 
yanına testo enanthatte ekledik. 
haftalık 500 mg testo kullanıp, yanına tren eklemek ister isek max kaç hafta ve kaç mg kullanılabilir. 
Lütfen farklı kürler önermeyin, gireceğimden değil sadece cok merak ettiğim bir konudur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Haze    16
RasimKadirr, 9 dakika önce yazdı:

Merhabalar. 
Aklıma bir soru takıldı, diyelimki biz tren enanthate kürüne girdik. Bu kürde testo kullanılması zorunlumu? Araştırdım birazcık. Tren testonum kat kat daha güçlüsüymüş. Ama testo ile aynı şeylere sahipmiş. Yani kürde sadece tren kullanılabilir mi. 
haftalık 500 mg testo kullanıp, yanına tren eklemek ister isek max kaç hafta ve kaç mg kullanılabilir. 
Lütfen farklı kürler önermeyin, gireceğimden değil sadece cok merak ettiğim bir konudur. 

Only trenbolon kuru yapanlar var ama sonucları nedir inanki bilemem ama 10 hafta 400mg yâda 500 yeterli olucaktir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RasimKadirr    47
Haze, 17 dakika önce yazdı:

Only trenbolon kuru yapanlar var ama sonucları nedir inanki bilemem ama 10 hafta 400mg yâda 500 yeterli olucaktir 

Peki 8 hafta 300-400 mg arası kullanım tahmini olarak ne kadar etki eder? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Haze    16
RasimKadirr, 3 dakika önce yazdı:

Peki 8 hafta 300-400 mg arası kullanım tahmini olarak ne kadar etki eder? 

Trenbolone gayet güçlü bir ilaçtır o yüzden her türlü etkisini görürsün ama 10 hafta yapabilirsen yap

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RasimKadirr    47
Haze, Şimdi yazdı:

Trenbolone gayet güçlü bir ilaçtır o yüzden her türlü etkisini görürsün ama 10 hafta yapabilirsen yap

Teşekkürler ama 3 ay sonra 2 nci kürüme gireceğim inşallah. Tren kullanacak olursam 4 veya 5 nci kürümde kullanırım :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenbolonz    24

Trenbolon asla tek başına kullanma kullandığın zaman bile testo trenden fazla dozda olsun eğer tren orjinal ise tek başına kullandığın zaman intihardır karaciğeri mahveder doğal testosteronunu sıfıra çeker libidon sıfıra iner sistemi mahvedersin! 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RasimKadirr    47
trenbolonz, 16 dakika önce yazdı:

Trenbolon asla tek başına kullanma kullandığın zaman bile testo trenden fazla dozda olsun eğer tren orjinal ise tek başına kullandığın zaman intihardır karaciğeri mahveder doğal testosteronunu sıfıra çeker libidon sıfıra iner sistemi mahvedersin! 

Cok teşekkür ederim :) ben şey diye düşündüm. Testesterondan üretilen bir steroid, yani türevi. Sonuç olarak içerisinde testo içeriyor diye düşündüm ama öyle değilmiş. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
version1996    3
RasimKadirr, 17 dakika önce yazdı:

Cok teşekkür ederim :) ben şey diye düşündüm. Testesterondan üretilen bir steroid, yani türevi. Sonuç olarak içerisinde testo içeriyor diye düşündüm ama öyle değilmiş. 

valla yerinde olsam hiç bulaşmam trene :) 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
trenbolonz    24
RasimKadirr, Bir saat önce yazdı:

Tren Çok sert bir anaboliktir yetersiz beslendiğin zaman bile adeledeki kasını yer yutar küçültür profosyonel kişilerle yap tren kullanımını çok iyi araştır 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RasimKadirr, Bir saat önce yazdı:

RasimKadirr, 2 saat önce yazdı:

Merhabalar. 

kürde kullancaksan illa ben tepkinin ölçmen için ilk 2 hafta yarım dozaj denemeni öneririm

kürün son 8 haftasında kullanın diyolar bide.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RasimKadirr    47
trenbolonz, 19 saat önce yazdı:

Tren Çok sert bir anaboliktir yetersiz beslendiğin zaman bile adeledeki kasını yer yutar küçültür profosyonel kişilerle yap tren kullanımını çok iyi araştır 

Kullanıcak olursam, burak hocadan başkasıyla hayatta yapmam zaten :) 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.