Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Hulk34

Ilk definasyon kürü ne olmalı + clean bulk yardım ?

Önerilen İletiler

Hulk34    18

Merhaba 6 aydır düzenli şekilde spor yapıyorum boyum 1.80 105 kg dan 92 kg a kadar düşebildim. Haftanın dört günü antrenman yapabiliyorum. İşim gereği Full body  antrenman az kilo çok tekrar şeklinde yağ yakımına yönelik çalışıyorum. Fotograflar da çalıştığım antrenman programını son formumu attım. İlk kürümü yapmak istiyorum Whey bcaa L cartin kullandım. Bu zamana kadar ve vitaminler Tavuk salata şeklinde besleniyorum bazen balık. İlk kür olarak yağ yakımı hemde az da olsa kas kazanımı olarak ne önerirsiniz ? Define kürden sonrada kesmeyip clen bulk temiz kas kütlesi olarak devam etmek istiyorum. Tecrübeli arkadaşlardan bilgi edinmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim ? Hem definasyon hemde temiz kas kütlesi için iki kür için neler yapılabilir ? Teşekkür eder İyi forumlar dilerim. 

E9454375-7D8F-4C7F-990F-C8BF28DF21A9.png

3252E703-5E60-47CF-93B1-B516DF79B253.jpeg

0339EF25-E80E-4438-92E1-C3228DCEE2D5.jpeg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Hulk34    18

Ayrıca Definasyon küründe whey proteini bcaa kullanımına devam edilmelimidir ? 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
RasimKadirr    47
Hulk34, 18.11.2019 - 09:37 yazdı:

Ayrıca Definasyon küründe whey proteini bcaa kullanımına devam edilmelimidir ? 

Definasyon kürleri hakkında pek bir bilgim yok ama definasyonda protein ve bcaa kullanımına devam edebilirsin. hatta devam etmekte zorundasın. Definasyonda kas kaybı illaki olucaktır. Tün gün salata yiyerek yağlı ve proteinli şeylerden uzak duracağın için protein desteği alman gerekiyor. Ve tabiki kas kaybını önlemek içinde bcaa kullanıp kas yıkımını azaltıcaksın.

Kendi bildiğimi söylemek gerekirse definasyonda en cok işine yarayacak şeyler Clenbuterol ve winstroldur. Winstrol bu yağ oranında yardımcı olur mu bilemem, ama eğer winstrol kullanılacaksa yanında kesinlikle testosteron olmalıdır. Winstrol anabolik bir steroid olduğundan doğal testosteron üretimini baskılayacaktır ondan dolayı kullanman faydali değil hatta zorunludur. Bazıları hep sorar neden kullanayım? baskılanırsa baskılansın birşey olmaz der. bunların arasında bir ara bende vardım :) Testosteron bir erkeklik hormonudur. Ve bunu kaybettiğimizde bizi erkek yapan şeyler yok oluyor. Testosteronsuz deca kullanıp daha sonra gözlerini artık kız yerine erkeklere dikenleri bile gördüm :D  Definasyonda olduğundan dolayıda uzun ester ( enanthate ) kullanmak yerine kısa ester yani pripionat kullanman gerekiyor. Böylece su tutumunu minimuma indirebilirsin. 

Daha iyi hem daha sağlam bir yağ yakımı istiyorsanda Peptid kullanabilirsin. HGH Frag yani. Bende kullanmayı düşünüyorum fakat biraz şüphelerim var. Ne kadar kullanılır, kaç gün, kaç hafta onlar hakkında bir bilgim yok doğrusu  bende öğrenmek istiyorum fakat tam istediğim şekilde açıklayıcı bir bilgi bulamadım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cansnen58    7

Çok erken küre girmek için, idman sisteminden tutunda beslenme sistemine kadar oturtmuş olmanız lazım kür konusu öyle aklıma esti yapayım şeklinde olmaz temeli iyi atmanız lazım 5-10kg hacim katacağım diye hormonlarla oynamaya gerek yok bence müsabık olma hedefinde yok sert idman sert beslenme ile halledebilirsin herşeyi 

tarihinde cansnen58 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Hulk34    18

Cevaplarınız için teşekkürler definasyon kürü düşünmemin sebebi hızlı yağ yakmak birazda kas almak 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×