-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
Antalya kepez enjeksiyon
Oluşturan:
Ferhat66, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
Önerilen İletiler
Bu konu kapalıdır ve konuya cevap yazma yetkiniz yok!
Takip etmek için giriş yapın
Takipçiler
0
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: efe1101
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Only testo kürüne başlıyorum. Sadece hangi tip enjektör almalıyım ve hangi kas grubundan vurulmasını tavsiye edersiniz?
Tüm cevaplar için teşekkürler.
-
Yazan: Halife
Merhabalar arkadaşlar, nasılsınız?
Enjektör konusunda baya sıkıntı yaşıyorum yıllar önce yeşil uçlu çok ağrı yapıyor diye siyah uçlu enjektör kullanıyordum. Ama memnun değildim Bundan 2 hafta önce tekrar küre başladım ince uçlu iğneler daha az ağrı yapıyor diye 25g 0,50x25mm kullanmaya başladım ama yine şüphelerim var kasa ulaşıyormudur diye.
Yeterlimidir acaba 2.5cm?
Not: Kalçadan enjeksiyon yapıyorum.
-
Yazan: Unrest
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Yara izini azaltmak için 28g insülin iğne uçları arıyorum. Medikallerde 29g nin altında yok. Bununla aburaihan gibi kalın yağlı ilaçlar çok zor itiliyor. 28g vey a 27g uçları 100 lü paketlerde alabileceğim bir yer bilen var mı ?
Yurtdışı marketlerde var ama Türkiye de bulamadım. 27 bile bulamadım desem yeri. En küçük 26 var....
-
Yazan: bora_c19
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Omuzdan sustanon vuracağım, hangi renkte enjektör ucu kullanmamı önerirsiniz? Omuz kısmında da hatam varsa lütfen düzeltin...
-
Yazan: Testocu
Merhaba! Efendim son kullanma tarihi geçmiş paketli enjektörleri paketi açılmadığı takdirde kullanabilirmiyiz bilgisi olan var mı ? Bu arada tskler ilginize
-