Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Volkansvdk

Karaciğer enzimi 2katı cıktı yardım hocalarım

Önerilen İletiler

Volkansvdk    8

Arkadaslar hocalarım 

Testesteron enan trenbole enantat boldenon oxandrl kullanıyorm,yemekten sonra şişlik oluyordu hastaneye gittim ve karaciger enzimlerim 2katı cıktıgını söyledi röntgende ise  fazla gazın oldugunuda söyledi anlamıyorm büyük tuvalete cıkma sorunuda yaşıyorm ve ne olup bittigini kestiremiyorm karaciye

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

metinav    4.847
Volkansvdk, 53 dakika önce yazdı:

Arkadaslar hocalarım 

Testesteron enan trenbole enantat boldenon oxandrl kullanıyorm,yemekten sonra şişlik oluyordu hastaneye gittim ve karaciger enzimlerim 2katı cıktıgını söyledi röntgende ise  fazla gazın oldugunuda söyledi anlamıyorm büyük tuvalete cıkma sorunuda yaşıyorm ve ne olup bittigini kestiremiyorm karaciye

Oxandrolonu kes geçer...Karaciğer içinde milk thistle yada en iyisi TUDCA kullan.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Volkansvdk    8
metinav, Bir saat önce yazdı:

Oxandrolonu kes geçer...Karaciğer içinde milk thistle yada en iyisi TUDCA kullan.

Hocam şöyle söyliyim mill thistle kullanıyorm her yemek sonrası üst karın şişligi var piskolojk çöküntüler yaşıyorm cok kötü hissediyorm kendimi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
metinav    4.847
Volkansvdk, 1 saat önce yazdı:

Hocam şöyle söyliyim mill thistle kullanıyorm her yemek sonrası üst karın şişligi var piskolojk çöküntüler yaşıyorm cok kötü hissediyorm kendimi

Karin sisligini oxandrolon yapiyor.Onu birakirsan gecer...Yada mide asitini arttiracak seyler kullan.Mesela elma sirkesi...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    432

Oxandrolon yapiyor buyuk ihtimal mesela bende ne kullanirsam kullanim göbeğim şişiyor kişiden kişiye değişir tabi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Volkansvdk    8
Ironmann, Bir saat önce yazdı:

Oxandrolon yapiyor buyuk ihtimal mesela bende ne kullanirsam kullanim göbeğim şişiyor kişiden kişiye değişir tabi

Hocam sanki böyle taşımıyor gibi kaslara besinleri ve şey kabızlık sorunu oluyor ufak ???

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xax1    34

Kabızlık yaşıyorsanız eczaneen magnezi calsiya diyin size bi ilaç vercek 20 lira bişi  şişkinliğinizi alır tuvaletinizi yapmanızda yardımcı olur hemde çok büyük ölçüde yardım bunlar . nac 1200 işinizi görür gibime geliyor ama yinede şansa bırakmayın sabahları aç karnına. Ve yemeklerden önce bol bol yeşillik akşam yatmadan öncede bol yeşillik  yiyin . 

Bitkisel olarak size bi tarif vericem milk thistleden iki tık daha iyi. 

100 g deve dikeni 

50 g çörek otu

50 gr zerdecal

25 gr keten tohumu . 

Hepsini mikserden geçiriyorsunuz toz haline getirip sabah akşam bi tatlı kaşığı günde 2 kez kullanın ben aşırı derecede faydasını gördüm . 

Oxlandrolonu belli bi müddet kesin ara verin . 

Bol su için suda önemli bi karaciğer temizleyicidir . 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ironmann    432

Bende mesela sonlara doğru artık ne yesem tuvalaete çıkar olmuştum 5 6 ay boyinca surekli ileri yapiyorsun e vucudun da bir durmaya ihtiyacı var karaciğer için ne kadar su tüketiyorsun bilmiyorum ama bol bol su iç birde enginar suyu alıp kullanabilirsin aktarlarda filan rahat bulursun 20 25 lira bir şey 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Volkansvdk    8
Ironmann, 49 dakika önce yazdı:

Bende mesela sonlara doğru artık ne yesem tuvalaete çıkar olmuştum 5 6 ay boyinca surekli ileri yapiyorsun e vucudun da bir durmaya ihtiyacı var karaciğer için ne kadar su tüketiyorsun bilmiyorum ama bol bol su iç birde enginar suyu alıp kullanabilirsin aktarlarda filan rahat bulursun 20 25 lira bir şey 

Hocam ellerinize sağlık cok teşekkür ederim gerçekten bi an kötü hissettim kendimi,bilgileriniz icin cok cok teşekkür ederim 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.