-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
Test sonucum
Oluşturan:
F26s26, in Kür içi ve sonrası tedavi (MCT & PCT)
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: Wessaa
Merhabalar,
İlk kürüm olacak ve başlangıçta testesteron enanthete + rimobolanla başlamayı düşündüm fakat ilaçları tedarik ederken rimobolanin fiyatı beni bir hayli aştı. Suanki güncel eczane fiyatı 100mg bir ampul 244 lira.
Kürüm şu şekilde olacaktı:
Haftalık 500mg testo + 400 mg rimobolan
Soruma gelecek olursak rimobolan yerine ilk kürde eklenilenecek başka bir ilaç var mı?
-
Yazan: Bos23
Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
Spora uzun bir ara vermiştim şimdi tekrar başlamaya karar verdim. kickstart kür yapmayı düşünüyorum. Daha önce 2 kür yaptım
Testo tren e veya parabolan Danabol /anapolon Boldenon Masteron Tren ile npp arasında gidip geliyorum hangisi daha mantıklı olur sizce decadan dick konusu için biraz çekiniyorum.
Hızlı bir toparlanma için hangisi daha etkili olur?
-
Yazan: enesefe
Öncelikle herkese selamlar,
KİŞİSEL ÖZELLİKLER:
Yaş 25 Düzenli spor sürecim 2 yıl Boy 1.70 cm Kilo 65 Hacim olarak memnundum. Spor salonundan hocamla ve aynı zamanda dışarıda görüştüm bi abimdir kendisi.
KÜR PLANLAMAM:
Testosteron Enanthate 500 mg ( 22 hafta ) Boldenon 400 mg ( 20 hafta ) Kendisi bana bi anda böyle yüksek dozda vurmayalım önce bi düşük dozda vuralım ilk kez kür yapacaksın vücudunun tepkisini bi görelim dedi ve ne gibi yan etki yapar sende yada yapmaz ona bakalım dedi. Bu dozajların yarısı ile 4 hafta gidip duruma göre arttıracağız. Koruyucu olarak sadece hassasiyet olursa diye arimidex al dedi ve sadece olursa kullanacağız hassasiyet düzelince kullanmayı keseceğiz dedi.
MCT VE SUPPLEMENT GRUPLARI:
Whey protein tozu ve kreatin omega3 d vitamini(d3 de olabilir tekrar sorucam) c vitamini çinko magnezyum multivitamin Bunları alacağım eksiğim gediğim yada bir hatam varmıdır? Söylemeyi unuttum başlamadan önce kan testi vereceğim bide kürün 4. haftası vereceğim. Pct yi sorduğumda bana pct için erken kan testine göre pct yapacağız sallama pct olmaz dedi. Steroid kürü ile ilgili bayadır araştırma yapıyordum gerek bu forumda gerek yabancı forumlarda biraz hocayı tarttım ulan acaba gibisinden ama hata göremedim birde birkaç okuduğum yerde testo bolde küründe bebe aspirini iyi oluyormuş kan katılaşması mı ne durumundan dolayı ama dozajı ve kullanımı açısından bir bilgim yok. Siz saygıdeğer hocalarım, bilgili ve tecrübeli abilerim burada eksik gedik yada hatalı gördüğünüz yer var mıdır varsa bana yardımcı olursanız sevinirim
Saygılarımla...
-
Yazan: SAMOtrophin
Selam Bulk küründe Rimo'dan, Bolde'ye geçiş yapmak gibi bir fikrim var. Şuan 350mg rimo alıyorum ve Rimo bittiğinde tam 12 haftaya denk geliyor. 12. Haftadan sonra küre Boldenon ekleyip 16 haftaya pushlmak sizce mantıklı mı? Boldenonun geç açıldığını biliyorum ama öncesindeki rimobolan alımı süreci hızlandırır mı vs bu soruların cevabı bende yok. Bunun artıları ve eksileri nelerdir.
-
Yazan: merichara
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Boldenon ve Testesteron enant. kürümü sivilce, idrar kaçağı, jinekomasti riski gibi sebeplerden( kısacası vücudum kabul etmediğinden) 2. ayında bırakmak zorunda kaldım. Alt ast değerlerim ve kan tahlilim gayet temiz.
Ancak kürü bırakalı 4.5 ay olmasına rağmen dönem dönem vücudumda sivilceler çıkıyor. Sırt bölgem geçiyor şu an göğsümün tam ortası bir anda iltihaplı sivilce kapladı.
Kısacası ilaç vücuttan ne zaman atılıyor, bu tür etkileri normal midir, bunun için herhangi bir sağlık testi yaptırmalı mıyım, zamanla geçecek mi ? Sivilce hakkında genel bilgi formunu iletmek yerine özel sorularıma cevap verirseniz çok mutlu olurum değerli hocalarım.
Saygılarr..
-