Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

nochance

Only 250 testosterone enanthate kullanıp fayda gören var mı?

Önerilen İletiler

nochance    0

İlk kürümde only testosterone yapmak istiyorum dozaj konusunda karar veremedim.250 mg'da fayda gören insanların yorumlarıda var diğer yandanda hiç tavsiye etmeyenleride  görüyorum 250 mg konusunda tecrübesi olan var mı? 500 mg yı 2. küre saklamak istiyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

zubonk    290

Eğer gelişimin tamamlanmışsa, küre girmek için uygun alt yapı, bilgi-birikim ve psikolojik olarak hazırsan. İlk kür için testosteron kullanabilirsin tabii. Genetiğinin sana vereceği cevapları görmek adına, Testosteron 250mg başlayıp vücudunun vereceği tepkiye göre 500mg'a çıkılabilir.

Bu işlerde her zaman kaplumbağa olmakta fayda var.

Fakat kendin hakkında bilgi ver ki doğru bir yol izlensin, form durumun nedir? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deity    171

Ilk kürüm only 500dü güzel verim aldım ama ilk kürüne girecek olan kimseye only önermem gerçek anlamda altyapın varsa boş beleş şeyler değil yalnız (5 aydır yapıyorum 1 senedir yapıyorum gibi) kesinlikle kombin ilaçlarla küre girilmeli testo bolde yanına oral  veya testo deca ilk kürde vücudu patlatıp cruise yaparak elde edilen kütle korunmalı 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ero44    2
zubonk, 6/2/2019 - 12:47 yazdı:

Eğer gelişimin tamamlanmışsa, küre girmek için uygun alt yapı, bilgi-birikim ve psikolojik olarak hazırsan. İlk kür için testosteron kullanabilirsin tabii. Genetiğinin sana vereceği cevapları görmek adına, Testosteron 250mg başlayıp vücudunun vereceği tepkiye göre 500mg'a çıkılabilir.

Bu işlerde her zaman kaplumbağa olmakta fayda var.

Fakat kendin hakkında bilgi ver ki doğru bir yol izlensin, form durumun nedir? 

Deity, 6/2/2019 - 20:40 yazdı:

Ilk kürüm only 500dü güzel verim aldım ama ilk kürüne girecek olan kimseye only önermem gerçek anlamda altyapın varsa boş beleş şeyler değil yalnız (5 aydır yapıyorum 1 senedir yapıyorum gibi) kesinlikle kombin ilaçlarla küre girilmeli testo bolde yanına oral  veya testo deca ilk kürde vücudu patlatıp cruise yaparak elde edilen kütle korunmalı 

Hocam bolde’de tansiyon sorunu olabilir dediler kan basinci cok yukseliyormus dogru mudur?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zubonk    290
ero44, 2 saat önce yazdı:

Hocam bolde’de tansiyon sorunu olabilir dediler kan basinci cok yukseliyormus dogru mudur?

Boldenon tansiyon etkisini su ve tuz tutumundan çok kırmızı kan hücre sayısını arttırdığı için yapar. Su ve tuz tutma oranı diğer roidlere nazaran hafiftir. Alyuvarların sayısı gereğinden fazla artarsa bu yüksek tansiyon, kulak çınlaması, baş ağrısı/dönmesi yan etkilere sebep olur ve kalbe aşırı yük biner. Bu yan etkiler belli bir noktaya kadar tolere edilebilir fakat özellikle 1000mg+ dozlarda ciddi sıkıntılar yaratabilir. Kendi düşüncem 400-600 skalası iyidir maksimum 800mg tutulmalıdır. 1000mg ve üzeri alımları tecrübe sahibi ve tolere kabiliyeti yüksek kişiler tercih etmelidir. Önlem olarak kalp sağlığı için vitamin takviyeleri ve en önemlisi uzun ve yüksek dozlu boldenon kürlerinde kür içi ve sonrası kan verilmesi oldukça önemlidir.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ero44    2
zubonk, 17 saat önce yazdı:

Boldenon tansiyon etkisini su ve tuz tutumundan çok kırmızı kan hücre sayısını arttırdığı için yapar. Su ve tuz tutma oranı diğer roidlere nazaran hafiftir. Alyuvarların sayısı gereğinden fazla artarsa bu yüksek tansiyon, kulak çınlaması, baş ağrısı/dönmesi yan etkilere sebep olur ve kalbe aşırı yük biner. Bu yan etkiler belli bir noktaya kadar tolere edilebilir fakat özellikle 1000mg+ dozlarda ciddi sıkıntılar yaratabilir. Kendi düşüncem 400-600 skalası iyidir maksimum 800mg tutulmalıdır. 1000mg ve üzeri alımları tecrübe sahibi ve tolere kabiliyeti yüksek kişiler tercih etmelidir. Önlem olarak kalp sağlığı için vitamin takviyeleri ve en önemlisi uzun ve yüksek dozlu boldenon kürlerinde kür içi ve sonrası kan verilmesi oldukça önemlidir.

400 mg boldenonun sorun yaratma olasiligi oldukca dusuk anladigim kadariyla hocam.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zubonk    290
ero44, 3 dakika önce yazdı:

400 mg boldenonun sorun yaratma olasiligi oldukca dusuk anladigim kadariyla hocam.

Genetik toleransa göre değişir ama tabii ki 400 mg güvenilir bir dozdur boldenon için. Tecrübe ettikçe 600 mg da yormayacaktır, 20 üzeri hafta kullanmadıkça. Mesela kullanım 20 haftaysa, 10 hafta 400 mg giderek kalan 10 hafta da ise 600 mg ile devam edilebilir. Her şey bir yana stabil 400 mg dan etki aldıkça dozu arttırmaya bile gerek yok. Tamamen kişinin etki-tepkisine bağlı. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ero44    2
zubonk, Bir saat önce yazdı:

Genetik toleransa göre değişir ama tabii ki 400 mg güvenilir bir dozdur boldenon için. Tecrübe ettikçe 600 mg da yormayacaktır, 20 üzeri hafta kullanmadıkça. Mesela kullanım 20 haftaysa, 10 hafta 400 mg giderek kalan 10 hafta da ise 600 mg ile devam edilebilir. Her şey bir yana stabil 400 mg dan etki aldıkça dozu arttırmaya bile gerek yok. Tamamen kişinin etki-tepkisine bağlı. 

Ilk kurum icin dusunuyorum acikcasi hocam ama kararsizim yag oranimi dusurup bulk kuru yapmayi dusunuyorum ama only testo mu yoksa bolde kombini mi karar veremedim.Bunlara ek olarak yag oranimi dusurup kasta eklememi saglayan bir kur girsem mi diye de dusunuyorum misal masteron+ testo propionat+winstrol gibi ama ilk kur icin yanlis geliyor sanki ve hacim olarakta cok etki etmezmis gibi geliyor.bilemiyorum acikcasi...

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Deity    171
ero44, 30.06.2019 - 19:21 yazdı:

37 haftayı aşkın bi kullanımda tansiyon değilde kan veremedim ben hemoglobinle alakalı bi durum oldu max 600mg çıkmıştım güzel verim aldım şuan only testo yapıyorum cruise gibi 4 hafta sonrasında 750mg girmeyi düşünüyorum daha sonra uzun bi pct süreci..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zubonk    290
ero44, 01.07.2019 - 17:31 yazdı:

Ilk kurum icin dusunuyorum acikcasi hocam ama kararsizim yag oranimi dusurup bulk kuru yapmayi dusunuyorum ama only testo mu yoksa bolde kombini mi karar veremedim.Bunlara ek olarak yag oranimi dusurup kasta eklememi saglayan bir kur girsem mi diye de dusunuyorum misal masteron+ testo propionat+winstrol gibi ama ilk kur icin yanlis geliyor sanki ve hacim olarakta cok etki etmezmis gibi geliyor.bilemiyorum acikcasi...

Winstrol amacına çok ters bir ilaç. Önce bir karar vermen gerekiyor. Hacimlenmek mi istiyorsun yoksa define olmak mı? Yağ yakıp aynı zamanda kas eklemek istiyorsun, ilaçlarda çok büyük hata yapmadıkça her türlü roid amacına hizmet eder. Buradaki olay beslenmede bitiyor. Hem adale ekler hem de yağ yakarsın. Fakat hacim demek su tutmak demek ikisi farklı konular. Kaliteli, temiz adale eklemek farklı. Ben olsaydım yağ oranın kaç yada form durumun nedir bilemiyorum ama fazlasıyla sulu ve yağlıysam önce diyet + cardio ve opsiyonel olarak efedrin, clenbuterol, ventolin, yohimbe tarzı ajanlardan biri ile veya birkaçı desteklerdim ve son form durumuma göre amacıma yönelik bir küre girerdim. Düşük yağ oranıyla gerçekten ilaçlardan alınan etki daha efektif oluyor. İlk kürün olacağı için yağ oranını düşürdükten sonra eğer alt yapın yeterli durumda ise ilaç seçiminde aşırıya ve ağıra kaçmadan yine altını çizerek söylüyorum form durumuna göre kürünü dizayn etmek çok daha doğru olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.