Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

american-story

EN İYİ (ANTRENMAN ÖNCESİ) PERFORMANS ARTTIRICI HANGİSİ ?

Önerilen İletiler

En iyi performans arttırıcı antrenman öncesi supplementler klasmanında gerçekten de diğer pek çok gıda takviyesi grubunda görmediğimiz bir rekabet yaşanıyor.

 

Diğer bütün en iyi listelerimizde olduğu gibi, en iyi pre-workout ürünleri listemizde de her şeyden önce fiyat performans ve içerik kompozisyonu gibi önemli kriterleri baz alarak sizler için pek çok ürünü inceledik ve aşağıdaki sonuçlara vardık.

 

İşte sizler için listelediğimiz ve kalite sırasında en tepede olduğunu düşündüğümüz antrenman öncesi performans arttırıcılar!

#1 – MusclePharm Assault

 

MusclePharm yenilenmiş formüllü Assault ile pre-workout ürünler klasmanında da oldukça başarılı bir ürün ortaya koymayı başarıyor ve listemize az farkla

 

1. sıradan giriyor.

 

Neden 2. sırada?

 

Oldukça başarılı içerik formülasyonu, gayet başarılı lezzeti ve oldukça dikkat çeken performansı ile, mükemmel olmasa da şu ana kadar incelediğimiz en iyi antrenman öncesi performans arttırıcılardan. Daha fazla bilgi ve yorum tabi ki aşağıdaki linkten ulaşabileceğiniz incelememizde!

 

#2 – BSN N.O. Xplode 2.0

 

BSN iyi bildiğimiz firma ve söz konusu pre-workout supplementler olduğunda, N.O. Xplode hepimizin bildiği bir ürün. Yenilenmiş formülü ile Xplode 2.0 burun farkıyla da olsa antrenman öncesi ürünlerde listeye ikinci sıradan giriyor.

 

Neden 1. sırada?

 

Aslında kıl payı ikinci sırayı kaptığını belirtebiliriz bu ürünün ama başlıca sebebi olarak kendini ispat etmiş bir ürün olması ve yüksek bulunabilirlik oranı ve sağladığı gayet başarılı fiyat performans oranı ile listeye bu sıradan girdiğini söyleyebiliriz. Detaylı yorumlarımızı okumanızı tavsiye ederiz!

 

#3 – NutreX Hemo Rage

 

Nutrex firmasının adını okurlarımıza Hemo Rage antrenman öncesi performans arttırıcı ürünü ile ilk defa duyurduk ama bu ürünün başarısını eğer diğer ürünlerde gösterebiliyorsa, Nutrex daha adından çokça söz ettirecektir sayfalarımızda.

 

Neden 3. sırada?

 

En iyi Pre-Workout supplementler listemiz aslında en büyük rekabete ve en çekişmeli sıralamaya sahip listelerimizden biri ve Nutrex Hemo Rage, pek çok diğer rakip üründe bulunmayan özel içeriği sayesinde bu listeye 3. sıradan da olsa girmeyi başarıyor.

 

#4 – MuscleTech Nano Vapor

 

MuscleTech Nano Vapor, belki MuscleTech firmasının en iyi ürünü değil ama yine de en iyi pre-workout supplementler listemizde kendine yer buluyor çünkü…

 

Neden 4. sırada?

 

Fiyat performans oranı gayet yüksek kaliteli ve etkili bir içeriğe sahip. Evet belki mükemmel değil ama yine de çok iyi. Eğer bu ürünün içeriğini ve hakkındaki yorumlarımızı merak ediyorsanız detaylı incelememizi okuyun!

 

 

#5 – Bpi Sports – 1.M.R

 

bpi Sports kendini ve ürünlerini oldukça üst seviye sporculara pazarlayan bir firma peki öyleyse neden 1.M.R pre-workout ürünü, en iyiler listemizde gerilerde kalıyor?

 

Neden 5. sırada?

 

Aslında bunun sebebi çok karmaşık değil, ürünün ülkemizde bulunabilirliğinde bir miktar sıkıntı var ve şu bir gerçek ki, antrenman öncesi performans arttırıcı ürünler segmenti çok rekabetçi ve pek çok açıdan bakarsak, 1.M.R rakiplerinden bir miktar geride kalıyor. Yine de detaylı incelememizi okuyup kendiniz fikir edinmenizi tercih ederiz!

 

ult-stack-prod-no-swirl.png

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


DeMoNhUnTeR    233

Assault 2 ve Noxplode 2 favorim. Diş sağlığı için bu tür ürünleri kullandıktan sonra bol su ile ağzınızı çalkalamanızı öneririm.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ffeanor07    0

aslında kişiden kişiye göre değişiyor. benim favori preworkoutum FA Napalm dı. aynı preworkout arkadasımda hiç denilecek kadar az etki yapmıştı fakat bende ise inanılmaz derece güzel bir pump ve performans artışı yapmıştı. arkadaşım bsn no-xplode kullanıyordu, çok memnundu, denemek istedim fakat etkisi benim üzerimde 0 dı. en son cellucorun son çıkardığı alanin miktarı aşırı fazla olan c4 ü kullandım orta seviyede bir etki yapmıştı. ve formülü preworkout camiasında çok sarsıntı yaşatmıştı. böyle ürünleri sıralamak anlamsız bence. denemeden hiçbirinin etkisini tahmin edemeyiz diye düşünüyorum. bu arada kütle/boy ölçülerim karşılaştırma yaptığım kişiyle 1e1 aynıydı.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

Benim yaptigim supplementte karsiyim para tuzagi olarak goruyorum kimse kusura bakmasin.

Define zamani

Antrenman dan 1 saat once efedrin karin bolgesinden enjekte olarak yapiyorum 1 ampul

Antrenman dan 30-45 dk once Cola Zero+ Kahve + Aspirin

Normal zaman da ayni sadece efedrin yok.

Tabi bu yazdigimi yapin demiyorum mutlaka kalp doktoruna cikin clenbuterol efedrin gibi ilaclar kullanacaksaniz.

Ama en krall pre workout supp. ten daha iyi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Beyler inanın hepsi gereksiz. 2-4 tab ( 400-800 mg ) kafein tab ve 1-2 tablet bebe aspirini fazlasıyla yetecektir.Preworkout ürünlerinin olayı zaten içindeki kafein.Beta alanin,arginine vs süsleme amaçlı.Etkileri var mı evet bir miktar pump ama fiyatına degmez.İşin içine ekstra ürünler girecekse dmaa ve efedrin olmalı

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×