Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Reklam

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

ffeanor07

Üye
  • İçerik sayısı

    30
  • Katılım

  • Son ziyaret

PLATFORM TECRÜBE PUANI

0 Nötr

ffeanor07 Hakkında

  • Derece
    Yeni Üye
  1. YARIŞMA ÖNCESİ KÜR NASIL OLMALI

    suanki halim, gogus vs kac bilmiyorum, kolum pumplı42 cm
  2. YARIŞMA ÖNCESİ KÜR NASIL OLMALI

    Merhabalar, nisan sonlarına doğru olan genç erkekler atletik fizik yarışmasına hazırlanmayı düşünüyorum. yarışma öncesi ufak bir kür yapmak istiyorum hacim kaybetmemek ve define olmak için, ocağın sonuna doğru küre başlamayı düşünüyorum, ne önerirsiniz, dozajlar vs nasıl olmalı ve kaç hafta kür yapıp yarışmadan önce ne zaman kesmeliyim?definasyon kürü mü yoksa temiz hacim kürü mü yapmalıyım? şuan kilom 82, 1.87boyum var, yağ oranım maximum %13.
  3. Merhabalar uzatmadan direk konuya gireceğim. Bu hafta ilk kürüme baslıycam, 10hafta olarak planladım, bvs nin testo enant ve boldenonunu kullanıcam. Dianabol ise thailanddan eczane malı olarak aldım. boy. 1.86, kilo 70-75arası(yılbasından beri 5-8kg arası kaybım oldu) 10hafta testo enant başlangıc olarak 250mg olucak (kürün ortalarına doğru arttırabilirim) 10hafta boldenon baslangıc olarak 250mg olucak (kürün ortalarına doğru arttırabilirim) kürün 2.haftasında baslıyıp 6.haftasında bırakıcam yani toplam 4hafta dianabol gunluk 30mg düşünüyorum. kür içinde kullanıcagım supplement olarak çinko, pharmaton, enginar hapı, balık yağı, b vitamini komplexi, arimidex aldım. (protein vs var) sizden isteğim tecrübelerinize dayanarak kür içinde nelere dikkat etmeliyim ve ekstra önerileriniz vs nelerdir? arimidexi/vitaminleri nasıl kullanmalıyım? ve kür içi kazanım ve kür sonrası kaybın minimum olması için neler yapmalıyım? simdiden tesekkurler, iyi forumlar.
  4. 10aylik doğal gelişim

    yaş kaç acaba ? yaş 16
  5. 10aylik doğal gelişim

    Öncelikle herkese merhaba. Bu spora başlamadan önce zayıf-güçsüz-çelimsiz biriydim. Çoğu fiziksel aktivitelerde hep geride kalıyordum veya eziliyordum sporla alakam yoktu diyebilirim. 2015in 25 Ocağında evime en yakın spor salonuna yazıldım ve sürekli motivasyon videoları vs izleyerek kendime bir hedef koydum. Steve Cook, Calum Von Moger, Sadik Hadzovic, Jon Skywalker orantısında bir fiziğe sahip olmak istedim. Boyum uzun olduğundan bu kadar zaman içerisinde kendi vücudumda çok büyük bir değişim yapamadığıma inanıyorum. Geçtiğimiz son 1ay içerisinde 78kgdan 75.8kg a düştüm. İştahım vs hiçbirşeyim yok. Çoğu kişi gibi hemen baklavaları çıkarayım gezeyim gibi bir amacım yoktu. Yağlanmaktan korkmadım ve kalorimi genel olarak 3000ün üstünde tutmaya çalıştım. Şu anda yağ oranım %17.6. Hedefim 90kg Neyse daha fazla uzatmıyayım ben başlangıç kilom 63 güncel kilom 76-78arası resimleri buraya yüklediğimde çok garip bir görüntü ortaya çıktı. sanırım resimlerin boyutu fazla büyük.ben size direk imgurdan linkini atıyım albümün ordan bakabilirsiniz: zaten eski halime ait 2tane fotoğraf var anlaşılır orda..... kusura bakmayın eksiklerimi/avantajlarımı durumumu değerlendirirseniz, yol gösterirseniz çok sevinirim. umarım gelişimim hoşunuza gitmiştir...

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×