Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

zafer44

Testosteron enanth & testosteron propionat

Önerilen İletiler

zafer44    121

Arkadaşlar bu işlerde bilgili arkadaşlarım beni aydınlatırsa sevinirim şimdi bir arkadaşım only testo yapıyor lakin ben işin mantığını çözemediğim için sizlere sormak istedim arkadaş haftalık 2 ml enanth ve 2 ml propionati karıştırıp tek seferde vuruyormuş ben bu işin mantığını çözemedim yada faydası ne yada zararı ne neden böyle yapıyorsun dediğimde kendimi böyle daha güçlü hissettiğini söylüyor sizce bu doğru mu yani birisi bu işin mantığı nedir söyleyebilir mi şimdiden teşekkür ediyorum shoulder,toxic,gokhan gibi değerli kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum saygılar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

zafer44    121
zubonk, 1 saat önce yazdı:

Değişik arkadaşların var :)

Aynen işin mantığını çözemediğim için yazayım dedim gerçekten amacı ne olabilir yani bir nevi testo mix olmuyor mu bu yaptığı hem uzun ester hem kısa ester olayı anlamadım kısacası 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Adanalı    70

İlk defa duyuyorum 😂 

entt açılmasını bekliyememiş sanırım o yüzden karıştırıyor prop. kandan çıkınca entt devam ediyor o yüzdendir 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cavalera    93

Mevcut kurumde kur dizayni yaparken kure 2 gunde bir 1ml Propionat, haftada bir kere 2ml enanthate ve 2ml Boldenone ile basladim. 10ml'lik propionat bittiginde 4. hafta olmustu Enanthate baslayali ve kur haftada 2ml Enanthate ve 2ml boldenone devam ediyor. Bu sekil baslamadaki amac Enanthate yuksek doza ulasana kadar kisa ester ile sureyi degerlendirmekti. Ama arkadasinizin ikisini birlikte karistirip vurmasi ilginc geldi, 2-3 gun yarilanma omru olan propionati Enanthate ile karistiriyorsa o zaman 3 gunde bir bunu yapmasi lazim ki o zaman haftada 4ml enanthate ve 4ml propionat kullanmasi gerekiyor. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zafer44    121
cavalera, 19 dakika önce yazdı:

Mevcut kurumde kur dizayni yaparken kure 2 gunde bir 1ml Propionat, haftada bir kere 2ml enanthate ve 2ml Boldenone ile basladim. 10ml'lik propionat bittiginde 4. hafta olmustu Enanthate baslayali ve kur haftada 2ml Enanthate ve 2ml boldenone devam ediyor. Bu sekil baslamadaki amac Enanthate yuksek doza ulasana kadar kisa ester ile sureyi degerlendirmekti. Ama arkadasinizin ikisini birlikte karistirip vurmasi ilginc geldi, 2-3 gun yarilanma omru olan propionati Enanthate ile karistiriyorsa o zaman 3 gunde bir bunu yapmasi lazim ki o zaman haftada 4ml enanthate ve 4ml propionat kullanmasi gerekiyor. 

Kafamda az çok biseyler canlandı cavalera dostum gerçekten duyunca biraz tuhaf geldi bunun ne artısı olabilir diye araştırdım bir kaynak bulamadım doğrusu kendimi daha güçlü hissediyorum demesi sanırım psikolojik olsa gerek bana göre hiç bir mantığı yok kaynakta yok böyle birseyi yapanda yok tuhaf vakit ayırıp cevap verdiğin için sağol 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zafer44    121
Adanalı, 45 dakika önce yazdı:

İlk defa duyuyorum 😂 

entt açılmasını bekliyememiş sanırım o yüzden karıştırıyor prop. kandan çıkınca entt devam ediyor o yüzdendir 

Genede mantıklı gelmedi sayın arkadaşım ama tabiki tercih meselesi öyle yapacağına sustanon kullan dedim hepsinden azar azar cem yılmaz gibi oldu ama sperm bankası şakası geldi aklıma oda bozuldu biraz sanırım neyse sağol arkadaşım 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xxgokhanzz21    126
zafer44, 1 saat önce yazdı:

Arkadaşlar bu işlerde bilgili arkadaşlarım beni aydınlatırsa sevinirim şimdi bir arkadaşım only testo yapıyor lakin ben işin mantığını çözemediğim için sizlere sormak istedim arkadaş haftalık 2 ml enanth ve 2 ml propionati karıştırıp tek seferde vuruyormuş ben bu işin mantığını çözemedim yada faydası ne yada zararı ne neden böyle yapıyorsun dediğimde kendimi böyle daha güçlü hissettiğini söylüyor sizce bu doğru mu yani birisi bu işin mantığı nedir söyleyebilir mi şimdiden teşekkür ediyorum shoulder,toxic,gokhan gibi değerli kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum saygılar.

Kür başlarında ilk 4-5 hafta uzun ester ilaçların yanına kısa esterle desteklenerek bi nevi kickstart amaçlı başlangıç yapılabiliyor. Ancak propionat yarı ömrü sebebiyle en az 2-3 e  bölünmeli.
Mix ester bile kullanıyor olsanız mesela sustanon, 3 günde 1 enjeksiyon yapmak içindeki kısa esterlerden daha iyi faydalanmak için yararlı olacaktır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zafer44    121
xxgokhanzz21, 5 saat önce yazdı:

Kür başlarında ilk 4-5 hafta uzun ester ilaçların yanına kısa esterle desteklenerek bi nevi kickstart amaçlı başlangıç yapılabiliyor. Ancak propionat yarı ömrü sebebiyle en az 2-3 e  bölünmeli.
Mix ester bile kullanıyor olsanız mesela sustanon, 3 günde 1 enjeksiyon yapmak içindeki kısa esterlerden daha iyi faydalanmak için yararlı olacaktır.

Anladım gökhan kardeşim biraz acele etmek gibi birşey oluyor sanırım bir an önce etki tepki olayı ama ama söyledim karsitirarak vurmamasini 3 e bölmesini söyledim biraz değişik bir arkadaş neyse cevabın için teşekkür ederim sağol 

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.