-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: onurs4d
merhaba arkadaşlar yakon zamanda tırcı arkadaşlarla beraber yurtdışından steroid getirteceğim titizliğim gereğince sadece eczane ürünlerine güveniyorum irandan aburaihan matkası testo enanthate getirtcem kesin olarak deca 25 mg bulabildim 100 mg/ml bulursam onu getirticem ama bunların dışında hiçbirşey yok iranda.
Avrupa ülkeleri dahil çoğu ülkeye ulaşımım var ama eczanede satılan steroidler konusu birazcık kısıtlı araştırma kapasitesine sahip başka ülkelerde satılan ilaçlar markaları ve ülkelerini bilen arkadaşlar yazabilir mi? @galicik @rastlantisal
(dipnot:yok 2 tane getirtceksin onla küre girilmez tarzı yorumlar yazmayın tek bir tırla getirmiyicem tabikide yakalanmanın risklerini de saymanıza gerek yok)
-
Yazan: gerokx
Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
MorePlatesMoreDates adli youtube kanalını severek takip ederim onun "20 Hardcore Underground Bodybuilding Secrets You Won’t Find On Google" isimli konuya değindiği PDF'ni paylaşmak istedim bunlara da göz atabilirsiniz;
PDF;
20_Bodybuilding_Secrets_You_Won_t_Find_On_Google_MPMD_6.pdf
-
Yazan: bunuyazanTosun
Merhabalar saygıdeğer arkadaşlarım, Elimde sadece 30 mg Hexarelin+10mg cjc var.
45 gün sonra yurtdışına çıkacağım yanıma alamam.
1. Seçenek= 6 hafta hexralin-3 hafta ara-6 hafta Hexarelin+cjc
2.Seçenek= 12 hafta aralıksız hexralin son 6 haftası cjc eklenicek (Yurtdışından dönünce )
*** Ama yurtdışın da biraz daha iyi görünmek istiyorum hemen şimdi kullanmak istiyorum *** 2. Ama elimde ki son peptidler en verimli şekil de kullanmak istiyorum BU BENİM İÇİN DAHA ÖNEMLİ EN ÖNEMLİSİ...
Sizce hangi seçeneği seçmeliyim ? 6 hafta kullanıp 3 hafta off 6 hafta tekrar kullanmak etkiyi düşürür mü, aralıksız 12 hafta kullanmak yerine ?
-
Yazan: Arnoldswazz
Arkadaşlar bir tanıdığım Ukrayna'da yaşıyor eczaneden testo aldıracağım testo prop var ve fiyatları o kadar ucuz ki 25 TL 1ml Balkan Pharmanın fiyatı çerez gibi orda satılıyor sizce kargo göndertsem gümrükte sıkıntı çıkarmı daha önce yapan oldumu ve oralardanda sadece Ukrayna'ya satış yapan siteler boş ilaç koyuyolarmı bilgi sahibi kişileri bekliyorum
-
Yazan: arifkarakaya
merhaba arkadaşlar aşağı yukarı 5 haftadır
sağ kalçamda fındık büyüklüğünde ödem var kalçamı sıkınca daha çok belirgileşiyor herhangi bir ağrı sızı yok ateşte tok sadece gözle görülür bir şişlivar sanki deri altında yarım bir misket varmış gibi bunun nasıl geçeceğini bilen varmı zamanla geçermi (enjeksiyonu sağlık kabininde yaptırıyorum o sebeble enfeksiyonluk birşey olduğunu düşünüyorum + yanlış yere vurulduğunuda düşünmüyorum)ilaçlar yerli
-