Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Oy79

Suplament kullanımı h.k

Önerilen İletiler

Oy79    0

Herkese slm

Suplament kullanımı hakkında bilgilerinize tecrubelerınıze ıhtıyacım var.

Kullanmakta oldugum urunler

Whey

Arginin

L carnıtıne

Gulutamin

Hmb

Ceratin

Bcaa

Casain

B6

Multi vitamin

Omega 3

Son ürün ismi aklımda değil

Hepsini tek sheker katolog kullanım ölçüsünde karıstırıp içiyorum. Doğrumu spor öncesi ve sonrası yapıyordum ama artık sadece spor öncesi yapıyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

roidmax    53

Kullanımları hakkında daha fazla detay verebilir misiniz ? Düzgün beslendikten sonra bu kadar takviye kullanmanıza gerek yok aslında. Mesela ben şu anda sadece Omega 3 ve D vitamini kullanıyorum.

Bir de spor sonrası hem Whey hem Casein aynı anda kullanılmaz. Kullanılır ancak Casein en verimli olarak gece yatmadan önce kullanılır. Bunun nedeni uzun sürede vücutta kullanıldığı için gece vücudu beslemesidir.

B6, Omega ve Multivitamin'i sabah kahvaltısı sonrasında almak daha doğrudur.

BCAA, Glutamin spor öncesi ve sonrası kullanılabilir. Ayrıca Glutamin gece yatmadan önce de kullanılabilir.

Kreatin gün içinde yemeklerden sonra veya spor öncesi ve sonrası kullanılabilir.

L-Karnitin ve Arjinin spor öncesi ve sonrası kullanılabilir.

HMB hiç kullanmadım, kullanan da olmadı çevremde. Ondan dolayı bununla ilgili yorum yapamayacağım.

İyi günler.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oy79    0

Peptid ler ile ilgili bilgi alabilirmiyim

Fiyat menşei teslimat mail de yolladım lakin hala dönüş olmadı.

Teşekkürler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.490
Peptid ler ile ilgili bilgi alabilirmiyim

Fiyat menşei teslimat mail de yolladım lakin hala dönüş olmadı.

Teşekkürler

Özel mesajınıza dönüş yaptım. :arrow:

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Herkese slm

Suplament kullanımı hakkında bilgilerinize tecrubelerınıze ıhtıyacım var.

Kullanmakta oldugum urunler

Whey

Arginin

L carnıtıne

Gulutamin

Hmb

Ceratin

Bcaa

Casain

B6

Multi vitamin

Omega 3

Son ürün ismi aklımda değil

Hepsini tek sheker katolog kullanım ölçüsünde karıstırıp içiyorum. Doğrumu spor öncesi ve sonrası yapıyordum ama artık sadece spor öncesi yapıyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Whey : Sabah kahvaltısından sonra, Gün içersinde ara öğünde, Antrenmandan önce, Antrenmandan sonra, Uyumadan önce

Arginin : Ülkemiz supplement piyasasında L-Arginine, tek başına satılan bir ürün olarak pek bulunmamaktadır. Bu sebeple genellikle pre-workout ürünlerin içerisinde bulunabilen bu supplement, aslında tek başına kullanıldığında genellikle antrenman öncesinde 3-6 gram arasında dozlarda tüketilmesi tavsiye edilmektedir.Fakat dediğim gibi, ülkemizde bu ürünü saf halde bulmak pek mümkün olmadığından, Arginine içeren supplementlerin formülasyonuna bağlıdır tüketim miktarı.

L carnıtıne : Yalnızca idmandan önce kullanmalısın. Eğer ürün likit ise 15 dak. önce, tablet ise 30 dakika önce alman gerekir. Dozaj olarak 1000 mg. (2*500 mg.) yeterli olur. Spora gitmediğiniz günlerde ise destek sağlamak istiyorsan, CLA eklemesi yaparak öğünler ile birlikte alım yapılabilir.

Gulutamin : Glutaminin seviyesinde azalma meydana geldiğinde bu amino asitin takviyesini almak gereklidir. Fiziksel aktiviler sonrası amino asit seviyesi hemem hemen %50 oranında azalır. Antrenman bittikten sonra en kısa sürede bu besin takviyesi alınmalıdır. Ayrıca antrenmandan sonra glutamini whey protein ile karıştırarakta kullanabilirsiniz.

Hmb : Günde toplam 3 gr 3 defada alınır.

Ceratin : Normal olarak tek seferde 5 gr. almanız yeterlidir. Eğer yükleme dönemindeyseniz almanız gereken dozu her defasında 5 gr. olmak üzere gün içine bölmeniz gerekmektedir. Müsabakalara katılan vücut geliştiricilerin kreatin alma zamanları değişkenlik gösterebilir. En ideal zaman antrenmandan önce ve sonradır. Kreatin günün herhangi bir saatinde kullanılabilir çünkü hemen hemen her seferinde aynı etkiyi gösterir. Bir araştırma göstermiştir ki, kreatin kullandıktan 1 hafta sonra sisteminizde yer almaktadır ama kullanmayı bıraktıktan haftalar sonra bile etkisi sürmektedir.Bu yüzden kreatini sizin için ne zaman uygunsa o zaman alabilirsiniz. Kreatin kullananlar genelde antrenmandan sonra yüksek karbonhidrat içeren bir öğün ile birlikte almaktadırlar.

Bcaa : Antrenman sırasında kullanılan BCAA supplementleri, antrenmanın sonunu başarılı şekilde getirebilmeniz için, özellikle çok ağır antrenmanlarda oldukça etkilidirler. Antrenman esnasında, antrenmanın zorlaştığı bölümlerden özellikle 5-10 dakika önce kullanılan 15-20gram BCAA oldukça etkili olmaktadır.

Casain : Kazein çok yönlü bir protein türüdür ve diyetinize protein eklemek istediğiniz herhangi bir zamanda rahatlıkla kullanılabilir. Özellikle uzun süre aç kalacağınız zaman (örn. yatmadan önce) kullanılması çok işe yarar. Gece boyunca vücuda yavaş ve düzenli bir şekilde protein takviyesi yapılmış olur. Kazein proteininin tamamen sindirilmesi 8 saati bulabilir.

Kazein proteini tozu, anabolik tepkimeyi arttırması için whey protein tozu ile birlikte kullanılabilir. Whey protein tozu, antrenmandan sonra tüketildiğinde kasları onarmak için hemen kana karışacaktır. Antrenman sonrasında whey protein tozu ve kazein protein tozunu 2’ye 1 oranında karıştırarak tüketebilirsiniz (2 ölçü kazein proteini + 1 ölçü whey proteini)

B6 : 1.3 - 2 mg/gün alınmalıdır. Kalp hastalıklarından korunmada günlük 3 mg tavsiye edilir.

Omega 3 : Günde 1-3 gr tavsiye edilmektedir. Bazı durumlarda daha fazla miktarda da kullanılmaktadır.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Oy79    0

Citrulline Malate de kullanıyorum

Gene eski düzende

Günlük kullanım miktarları çerçevesinde ki ölçülerini 2ye bölüp spor öncesi ve spor sonrası kullanmaya devam etmek mantıklı gözüküyor.

Sheker a hepsinden koy su ekle iç

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
mhmt22    79

Dostum Supplement dukkani mi actin =D supplementte paranizi bu kadar yatirmayin gozunuzu seveyim ben uzuluyorum. Supplement sart degildir olmaz ise olmaz degildir. 5 senedir V.G ile ugrasiyorum son 1 yildir kendi capimla profesyonel anlamda yapiyorum diyelim 5 sene icinde senin kadar supplement kullanmamisimdir. Kur zamanin da off kur disinda bunlari hep kullanirim yeri geliyor param olmuyor supplement almiyorum. Kullanacak isen bunlari kullan kafidir. Bcaa, Creatine, Zinco, Omega 3 ve Multi vitamin Bcaa antrenman sirasinda 5 gram, Creatine spor dan sonra 5 gram yukleme denilen sacmaligi yapmiyorum, Zinco 50mg 1tablet gece yatmadan once, Omega 3 ve Multi vitamin sabah kahvalti sonrasi aliyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dostum Supplement dukkani mi actin =D supplementte paranizi bu kadar yatirmayin gozunuzu seveyim ben uzuluyorum. Supplement sart degildir olmaz ise olmaz degildir. 5 senedir V.G ile ugrasiyorum son 1 yildir kendi capimla profesyonel anlamda yapiyorum diyelim 5 sene icinde senin kadar supplement kullanmamisimdir. Kur zamanin da off kur disinda bunlari hep kullanirim yeri geliyor param olmuyor supplement almiyorum. Kullanacak isen bunlari kullan kafidir. Bcaa, Creatine, Zinco, Omega 3 ve Multi vitamin Bcaa antrenman sirasinda 5 gram, Creatine spor dan sonra 5 gram yukleme denilen sacmaligi yapmiyorum, Zinco 50mg 1tablet gece yatmadan once, Omega 3 ve Multi vitamin sabah kahvalti sonrasi aliyorum.

Kesinlikle katılıyorum hocam supp verilen para çöp onun yerine git kırmızı et al beslenmeye ver o parayı 10 kat daha iyi :crs:kas

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.