Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

kaissbiceps

Dianabol etkisinin ortaya çıkış zamanı

Önerilen İletiler

kaissbiceps    11

Dianabol'un sağladığı gücü kacıncı gün hissediyorsunuz genelde?

Ayrıca su tutarak sagladıgı hacim göze hangi gün çarpmaya başladı?

( t. enantat 500/hf, dianabol 30 mg x 30 gün)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Delipanter00    176

Ben 3 haftada danabol ile 10kg almistim ve her gun resmen farkli biri gibi uyaniyordum. Sabah kalktigimda o kaslardaki dolulugu falan cok net hissedebiliyordum. Kisacasi 1 haftadan sonra gozle gorulur etki cok net farkedilir diye dusunuyorum.

Guc bakimindan da hemen hemen yine 1. Haftadan sonra agirliklar artmaya baslar. 

tarihinde Delipanter00 tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Danabol ve anapolonun yarılanma ömrü 8 saat 8. Saat sonunda vücudunda oluyor zamanla su tutumuyla ağırlıkta artacaktır

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
xax1    34

Ben 2.haftada aldım . 17,5 kg dumbell lateral rais yani dambıllarla yana açış hareketi yapıyordum . Sadece testo danabol başlangıcı . 12,5 kg üstü çıkamıyordum .  30 kg shoulder press yaparken 3. Haftamda 50 kg shoulder press yani destekle 50 kg dumbelle pres yaptım 6 tekrar. Yağlı birey olduğum için bende bi anda göğüs altında su topladı meme uçlarım deli gibi acımaya başladı ve forumda konu açtım . Şimdi bana kalkıp danabol kullanırmısın deseler kullanmam acıkcası . İlk kürüm güç artışı iyi su tutması iyi fakat testo ile birlikte çabuk aromatize oldu sanırım bende . Kişisel tercih yinede . Farkında olmadan güç artışı oluyor .

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaissbiceps    11

ben danabolu tam manasıyla hissedemiyorum. yoksa beklentim mi büyük bilmiyorum. tartıda 2 kg arttım 10 günde. ama güçlendiğimi falan hissetmiyorum. sonucta kick start diye bahsedilen durumu göremedim. aromataz inhibitoru kullanmıyorum. hafif meme uclarıma agrı oluyor. yani aromatizasyon oluyor. bu dianabolun calıstıgına ikna ediyor biraz dogal olarak o kadar. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×