Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

jasreo

Ne yapmalıyım ?

Önerilen İletiler

jasreo    0

hocam 185 cm boy 86 kiloyum. 5 ayda 50 kilo verdim buna bağlı sarkma var. vücüdü toparlayamıyorum birazda kilo fazlam var hem biraz kilo verip hemde vücüdü toparlamak ve sıkılaştırıp kas yapmak istiyorum napmam lazım stereoid başlangıç kürümü kullanmam lazım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Loving    9.369
jasreo yazdı:
hocam 185 cm boy 86 kiloyum. 5 ayda 50 kilo verdim buna bağlı sarkma var. vücüdü toparlayamıyorum birazda kilo fazlam var hem biraz kilo verip hemde vücüdü toparlamak ve sıkılaştırıp kas yapmak istiyorum napmam lazım stereoid başlangıç kürümü kullanmam lazım

cutting.png

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    53

Yaş, yağ oranı, spor geçmişi, beslenme ve antreman programınız nedir ? Ne kadar süredir ara vermeden antreman yapıyorsunuz ?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    53

Steroid kullanımı için ideal olarak kabul edilen yaştasınız. Tek sefer kür yapıp bırakma düşünceniz mi var, yoksa yarışmalara katılmak gibi bir amacınız mı var ? Ona göre tavsiye verilmesi gerekir.

Kürler yapılırken hem yağ yakma, hem hacim, hem toparlama aynı anda maalesef olmuyor. Yani bir amaç belirlemeniz gerekiyor.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jasreo    0

Toparlayıp kas yapmak istiyorum yarışmaya katılmıcam

Tek sefer yapayım sonra doğal yollarla devam ederim hocam vücudu toparlayıp biraz yağ yaksam yeter

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    975

Selamlar hoş geldiniz aramıza. Öncelikle bu işler çok hızlı olmuyor bilginiz olsun trilyonlarınızda olsa hemen çita gibi kalamıyorsunuz yada HULK gibi olamıyorsunuz. Her şey beslenme idman ve ilaçlar ile alakalı kısacası harcayacağınız para ile.

Ben sizin yerinizde olsam bu anlattıklarınızdan yola çıkıyorum.

- Günde 4 LT. Su içeceksiniz ve asla bu oran değişmeyecek

- Günde en az 25 yapabiliyorsanız 40-45 dk bisiklet çevirin yada koşun

- Çok sıkı diyet yapın ve akşam 7 sonra hiç bir şey sürmeyin ağzınıza

İlaç olarak kullanmanız gerekenler:

+ HGH FRAG

+ IGF 1

+ TESTESTERON

Param çok derseniz

+ GH ( 400 iu )

Bunları yapın yaşınızda uygun henüz 21 yaşındaymışsınız 2017 BEST MODEL TURKEY yarışmasına katılacak kıvama gelirsiniz :seyt:kas:crs:D

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sadık kalınan bir dietle etkili bir definasyon oranına erişebilirsiniz. Kullanılacak ilaçlar:

Test Propionat: Kürde bir androjen türevi olmazsa olmazlardandır. Testoyu sadece güç kazandırma ve kas gelişimi açısından düşünmeyin,diğer anabolizanların doğal erkeklik hormonu üretimi üzerinde yarattığı baskılara bir önlem olarakta düşünün.

Haftalık dozaj: 300 mg (2 günde 100 mg enjeksiyon)

Trenbolone Acetat: Trenbolone maddesini açıklamaya gerek yok,Halotestin ile beraber en güçlü anabolizanlardandır. Enjekte yolla kullanılması ve kombinasyon çokluğu göz önüne alınırsa Halotestine göre daha efektiftir diyebilirim. Acetat olanını,yani kısa ester olanını tercih etmemizin nedeni hem su tutumunu minimuma indirmek hem de kana çabuk karışan kısa ester testo ile beraber daha efektif bir sonuç elde etmek

Haftalık dozaj: 375 mg (2 günde 75 mg enjeksiyon)

Winstrol (Opsiyonel) : Opsiyonel diyorum çünkü olmazsa olmaz bir ilaç değil ve herkese yarayabilecek bir ilaç değil. Yağ oranınız düşükse küre ekleyebilirsiniz,ya da yağ oranınız düştükçe kürün son 3-4 haftasına ekleyebilirsiniz.

Levotiron: Trenbolone kullanımı doğal tiroid üretimini etkileyebiliyor,aslında t4 hormonu tek başına kullanılıp iyi sonuçlar beklenilecek bir ilaç değildir ve tek başına kullanılmasını asla önermem.

Kullanım: Günlük 100-200 mg ile başlayıp,2 haftada bir dozajı 100 mg artırabilirsiniz. Daha sonra ise en son çıkılan dozajdan aynı sistemle iniş olacak. (200-200-300-300-400-300-200-200)

Arimidex: Proviron veya Nolvadex gibi anti östrojenler yerine Arimidex tercih edilmesi hem daha ekonomik olacaktır hem de çok kuvvetli şekilde östrojen dönüşümünü dengede tutacaktır.

Kullanım: 2 günde bir olmak üzere 1 tablet

Cabaser: Trenbolone varsa cabaser de var,olmak zorunda. Prolaktin seviyeniz tavan yaptıktan sonra oluşan jinekomastinin geri dönüşü sıkıntılı olabiliyor bu yüzden kürün ilk başından prolaktin seviyenizi dengede tutmak için cabaser ideal.

Kullanım:2 günde bir olmak üzere yarım tablet

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
jasreo    0

Hocam bu ilaçları liste şeklinde yapıp atarmısınız satın alayım

Hocam bu başlangıç paketi diyolar steroid için paket halinde bunları nasıl alcam

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.369
jasreo yazdı:
Hocam bu başlangıç paketi diyolar steroid için paket halinde bunları nasıl alcam

info@peptidturkiye.com mail atın yeterli. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.