Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Baranaykanat

Steroid kullanimi (yardim)

Önerilen İletiler

İyi geceler arkadaşlar kısaca hikayemi özetliyim.1.84 Boy  66 kiloyum 11 aylik spor geçmişim var fakat aralıklı 5 ayın ardından 3 ay ara, 6 ayın ardından 4 ay ara ve şimdi tekrar başladım 20.günümdeyim..

Steroid kürüne başladım dün.erken vs herseyi biliyorum ama lütfen sorumun cevabı bu değil.SPOR hocam 4 haftalik bi kür uygulayacak 8 vurum ilk 2 hafta 1 er enjeksiyon son 2 hafta 2 şer enjeksiyon Boldenon+gonadon+testo priponat.proviron almamı söyledi. Şimdi sorularimi soracağım

1.Proviron cinsel isteksizlik +testeron artıran bi ilaç değilmi neden kür sırasında kullanıyoruz?

2.ilk kürüm daha önce küre girmedim sizce etkisi iyi olur mu ?

3.sü Im enjeksiyon uygulandıktan 30dakika sonra dolaşım sistemine giriyor ilaç 24 saatte sadece yeni hamlamış gibi kas ağrım oldu ama abartılı değil acaba sahte olup olmadığını nasıl anlarım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

morningstar    46

Boyuna göre kilon çok az, fotoğraf paylaşırsan daha iyi anlarız ama. Yağ oranını biliyor musun? Spor geçmişi sadece fitness da olmuyor. Sadece düzgün bir kaç aylık fitness geçmişin olduğunu varsayarsak, ki kaslarının ağırlıklara alıştığını düşünmüyorum, kalıcı kas elde edebilmiş misin muallak. Bunları kötülük olsun diye demiyorum çekirdeklenmen az olduğu için kürden iyi verim alamayabilirsin. Ben de arada küçük aralar verdim, seneler önce aralıklı yapmalarımı saymıyorum 1 senedir düzgünce uğraşıyorum fitness ile, önceden çok zayıf olmama rağmen 9 ayda 12 kilo almıştım, şu anki halimle küre giriyorum ama ben bile biraz erken girdiğimin farkında olduğum için düşük dozlarda kullanıyorum. Ama fitness harici yine de biraz spor geçmişim vardı. 

Bunların haricinde yine de yardımcı olalım, sonuçta kafana koymuşsun bir kere.

Kilo almak istediğini düşünüyorum, prop gereksiz o halde, 4 hafta kür için çok kısa bir süre, ayrıca gonadon da karışık esterli testosteron. sadece gonadon kullansan da yeter. 4 hafta yaptığın kürden verim alamazsın tersine zarar alırsın, 4 hafta da fazla kilo alamayacağını düşünüyorum anca su toplarsın, 4 hafta sonunda da doğal seviyelerin çok düşük olacağından kayıplar yaşanacak. 

Propu istersen ilk 4 hafta kullanıp hızlı etki alırsın, sonra uzun estere geçebilirsin hem daha az yorucu olur.

Proviron hakkında fazla bilgim yok ama kürlerinde kullanan çok kişi var. Boldenonun kanına karışması etkiler görmen 12. haftadan sonra olduğu söyleniyor, ama kaliteli kas yaparsın.

Gonadon haricinde bulabilirsen testosteron e. derim, yoksa gonadon da olur ama enjeksiyonu haftada 2ye bölmen senin için daha iyi olur yoksa haftanın sonuna doğru düşüş yaşarsın. Boldenonu 16 hafta testosteron ile kullanman daha makul duruyor.

İlaçların orjinalliğini kan ve hormon testleri yaptırarak anlayabilirsin. Bir sorun oldukça buraya yazarsan herkes yardımcı olmaya çalışacaktır diye düşünüyorum. Spor hocanın yaptığı kür planlamasını daha önce hiç duymadım, görmedim, ki kilon da düşük 4 haftalık kürün ne kadar işe yarayacağı muamma.

tarihinde morningstar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2    1.004

Bence hocan senin paranı çöp ediyor 4 hafta boldenon ayrıca seçtiği ilaçlar pek efektif birşey beklememek lazım ..

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
morningstar, 5 saat önce yazdı:

Boyuna göre kilon çok az, fotoğraf paylaşırsan daha iyi anlarız ama. Yağ oranını biliyor musun? Spor geçmişi sadece fitness da olmuyor. Sadece düzgün bir kaç aylık fitness geçmişin olduğunu varsayarsak, ki kaslarının ağırlıklara alıştığını düşünmüyorum, kalıcı kas elde edebilmiş misin muallak. Bunları kötülük olsun diye demiyorum çekirdeklenmen az olduğu için kürden iyi verim alamayabilirsin. Ben de arada küçük aralar verdim, seneler önce aralıklı yapmalarımı saymıyorum 1 senedir düzgünce uğraşıyorum fitness ile, önceden çok zayıf olmama rağmen 9 ayda 12 kilo almıştım, şu anki halimle küre giriyorum ama ben bile biraz erken girdiğimin farkında olduğum için düşük dozlarda kullanıyorum. Ama fitness harici yine de biraz spor geçmişim vardı. 

Bunların haricinde yine de yardımcı olalım, sonuçta kafana koymuşsun bir kere.

Kilo almak istediğini düşünüyorum, prop gereksiz o halde, 4 hafta kür için çok kısa bir süre, ayrıca gonadon da karışık esterli testosteron. sadece gonadon kullansan da yeter. 4 hafta yaptığın kürden verim alamazsın tersine zarar alırsın, 4 hafta da fazla kilo alamayacağını düşünüyorum anca su toplarsın, 4 hafta sonunda da doğal seviyelerin çok düşük olacağından kayıplar yaşanacak. 

Propu istersen ilk 4 hafta kullanıp hızlı etki alırsın, sonra uzun estere geçebilirsin hem daha az yorucu olur.

Proviron hakkında fazla bilgim yok ama kürlerinde kullanan çok kişi var. Boldenonun kanına karışması etkiler görmen 12. haftadan sonra olduğu söyleniyor, ama kaliteli kas yaparsın.

Gonadon haricinde bulabilirsen testosteron e. derim, yoksa gonadon da olur ama enjeksiyonu haftada 2ye bölmen senin için daha iyi olur yoksa haftanın sonuna doğru düşüş yaşarsın. Boldenonu 16 hafta testosteron ile kullanman daha makul duruyor.

İlaçların orjinalliğini kan ve hormon testleri yaptırarak anlayabilirsin. Bir sorun oldukça buraya yazarsan herkes yardımcı olmaya çalışacaktır diye düşünüyorum. Spor hocanın yaptığı kür planlamasını daha önce hiç duymadım, görmedim, ki kilon da düşük

Napayim simdi ben ya  hoca diyor 7 8 kilo alırsın

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Vural2, 5 saat önce yazdı:

Bence hocan senin paranı çöp ediyor 4 hafta boldenon ayrıca seçtiği ilaçlar pek efektif birşey beklememek lazım ..

Öyle birşey yapmak yürek ister daha parasini vermedim azcik hatada parayi unutur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
megalodon    72

Böyle birsey ne gördüm ne işittim dicem yalan olacak neleri var😂 o adamla irtibati kes direk yani selam allahın olmasa onu bile verme bu adama 4 hafta kür ne bu saçma şeye cevap bekleme forumda yığınla konu var hemen okumaya başla birşeyler öğren  bu bilgiyle gerçekten işi bilen biri kür yazsa dahi sen o kürün gerekliliklerini yerine getiremezsin .

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
megalodon, Bir saat önce yazdı:

Böyle birsey ne gördüm ne işittim dicem yalan olacak neleri var😂 o adamla irtibati kes direk yani selam allahın olmasa onu bile verme bu adama 4 hafta kür ne bu saçma şeye cevap bekleme forumda yığınla konu var hemen okumaya başla birşeyler öğren  bu bilgiyle gerçekten işi bilen biri kür yazsa dahi sen o kürün gerekliliklerini yerine getiremezsin .

Kardeş hemşireyim ben enjeksiyon veya tedavilerde sıkıntı yok hepsini yaparım sadece steroid bilgim yok boşuna yardım istemiyorum heralde ve bende bu tedavi doz vs bunlardan anladıgım için hocanın dedikleriyle çelişiyor steroid bilgimde olmadığı için kanıtlıyamıyorum 1.500 liraya 4 haftalik gonadon +boldenon+test priponat verecek ilk 2 hafta tek vurum yapacak vucudün ne tepki vereceğini bilmiyoruz  2.haftadan sonra haftada 2 ıgne ile 4.haftada bitirecez bu doz uygulaması mantıklı ama çelişen şey boldenon 12.haftadan sonra etki ediyor  digerleri hakkinda bilgim yok e aminakoyim bu ne zaman etki edecek 1ayda ne kazanacam adam bana garanti veriyor 10 kilo garanti alirsin biraz su biraz yag 3 4 kg kas da nebileyim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
megalodon    72

Şimdi küfre gerek yok (forum kuralları gereği yasak zaten) sinir bile yapma üstteki mesajımda bi eğlence havası yok böyle kür yazan biriyle görüşeceğin hiçbir şey yok dediklerimi uygula oku araştır bilgi edin   ya ben bunları bunları istiyorum dersin yada birilerinin verdiklerini söylediklerini kullanır yaparsın seçim senin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
megalodon, Bir saat önce yazdı:

Bu arada erkek hemşire olmaz hemşir dir o :)

Usta bi mesaj atsana ..... bilgin varsa bu steroidle ilgili

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.369
Baranaykanat, Bir saat önce yazdı:

Usta bi mesaj atsana ..... bilgin varsa bu steroidle ilgili

Bir daha bireysel iletişim araçlarına yönelirseniz mail sosyal ağ adresi telefon gibi forum'dan uzaklaştırılacaksınız.

Bilgi kişiye özel olmaz. Buraya yıllardır boşuna para ödüyoruz herkes telefonlaşsın sorun kalmasın o zaman?

İlk ve son uyarım bilginiz olsun.

Keyifli forumlar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
morningstar    46
Baranaykanat, 20 saat önce yazdı:

Kardeş hemşireyim ben enjeksiyon veya tedavilerde sıkıntı yok hepsini yaparım sadece steroid bilgim yok boşuna yardım istemiyorum heralde ve bende bu tedavi doz vs bunlardan anladıgım için hocanın dedikleriyle çelişiyor steroid bilgimde olmadığı için kanıtlıyamıyorum 1.500 liraya 4 haftalik gonadon +boldenon+test priponat verecek ilk 2 hafta tek vurum yapacak vucudün ne tepki vereceğini bilmiyoruz  2.haftadan sonra haftada 2 ıgne ile 4.haftada bitirecez bu doz uygulaması mantıklı ama çelişen şey boldenon 12.haftadan sonra etki ediyor  digerleri hakkinda bilgim yok e aminakoyim bu ne zaman etki edecek 1ayda ne kazanacam adam bana garanti veriyor 10 kilo garanti alirsin biraz su biraz yag 3 4 kg kas da nebileyim

Ben de sana diyeyim ki 500 lira ver sana kortizol vereyim 1 ayda kilo alırsın :D

Arkadaşım hocan elinde kalan ilaçları birine atmaya çalışıyor bu küre bu kadar para verilmez. İlk kür için başlıklar var, gir bir tanesine 2 ayda gözüne hoş gelmeye başlarsın eğer çok istiyorsan. Ama bu hocanın yaptığı kür başını ağrıtır ben söyleyeyim. Vücudunda çok fazla testosteron olacak ama bunlar nereye bağlanacak? Kanında etki edecek başka bir anabolizan da yok. Boldenin undeclynate esteri kullanılıyor yanlış hatırlamıyorsam, cypionate'dan bile uzun bir ester bu, 4 haftada miktarı vücudunda yeterli olmayacak. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Mlt44    133
Baranaykanat, 17.01.2019 - 00:10 yazdı:

İyi geceler arkadaşlar kısaca hikayemi özetliyim.1.84 Boy  66 kiloyum 11 aylik spor geçmişim var fakat aralıklı 5 ayın ardından 3 ay ara, 6 ayın ardından 4 ay ara ve şimdi tekrar başladım 20.günümdeyim..

Steroid kürüne başladım dün.erken vs herseyi biliyorum ama lütfen sorumun cevabı bu değil.SPOR hocam 4 haftalik bi kür uygulayacak 8 vurum ilk 2 hafta 1 er enjeksiyon son 2 hafta 2 şer enjeksiyon Boldenon+gonadon+testo priponat.proviron almamı söyledi. Şimdi sorularimi soracağım

1.Proviron cinsel isteksizlik +testeron artıran bi ilaç değilmi neden kür sırasında kullanıyoruz?

2.ilk kürüm daha önce küre girmedim sizce etkisi iyi olur mu ?

3.sü Im enjeksiyon uygulandıktan 30dakika sonra dolaşım sistemine giriyor ilaç 24 saatte sadece yeni hamlamış gibi kas ağrım oldu ama abartılı değil acaba sahte olup olmadığını nasıl anlarım.

Arkadasim proviron bilinen bir androjen sıkıntı olmaz bahsettigin haftaladda boldenon calismaz bir sey de anlamazsin onnly testo yapsan daha mantikli kanatimce  

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.