-
Duyurular
-
Sarmsturkiye.com - AÇILDI! 29-11-2020
Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
-
-
Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!
Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.
-
Etiket tabanlı benzer içerikler
-
Yazan: mobidik
Merhaba ,
peptidlerin genel streoidlere göre daha güvenli olduğuna dair forumda bir kaç konuya denk gelmiştim ,merakımdan soruyorum
deca'nın verdiği hacim/kütle peptidlerle yada growth kullanılarak da elde edilebilir mi ?
böyle bir tecrübesi olan yada bu konuyla ilgili bilgisi olan biri beni bilgilendirebilir mi ?
iyi forumlar dilerim.
-
Yazan: Jughead
Merhaba buralarda yeniyim.Sizlere yapmayı planladığım bir kür danışmak istiyorum.İlk kürüm değil.
1.60 Boy
49 kg. ( İlk kürüm 4 hafta only testo şeklindeydi fakat etkisi çok az oldu.Sadece 2 kg kazandım. )
Planladığım kür bu şekilde.
1 - 2 hafta Primobolan 500mg/hafta
1 - 2 hafta Testesterone Enanthate 500mg/hafta
Bunu bitirdikten sonra hemen ardından.
1 - 16 hafta Boldenone 500mg/hafta
1 - 8 hafta Deca durabolin 300mg/hafta
1 - 8 hafta Dianabol 50mg/gün
1 - 16 hafta Testesterone Enanthate 500mg/hafta
Bitirdikten sonra 3 hafta dinlenme süreci.Ardından bu şekilde.
1 - 4 hafta Trenbolone 100mg/hafta
1 - 4 hafta Testesterone Enanthate 500mg/hafta
Bulk kürünü bitirdikten sonrada 6 haftalık bir definasyon kürü.
Başta 2 hafta Primobolan kullanmamın sebebi küre başlamadan önce az olsa bile verim almak.
En sonunda Trenbolone kullanmamın sebebi öncesinde boldenone , deca durabolin ile ağır olan Trenbolone için zemin hazırlamam ve ardından Trenbolone geçmem.
Koruyucular v.b. doktorla konuşduktan sonra ekleyeceğim.
Eklemek istediğiniz ve ya çıkarmak istediğiniz ilaçlar varsa söyleye bilirsiniz.
-