Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Önerilen İletiler

MrGrey    0

Herkese Merhaba. Oncelikle Streoid ve Peptidler hakkinda bilgi sahibi olmadığımı , olamadigimi bilmenizi isterim , cunku soracagim sorular sizlere göre cahilce gelebilir. 

Yaklasik 2 yıldır belirli araliklarla spor yapiyorum. Supplamentlere ciddi paralar yatirdim. Son zamanlarda bazi sakatliklar nedeniyle 4 ay kadar spora ara verdim. Vucudumdaki erime ciddi anlamda zoruma gitti ve spor salonumun sahibine steroidler hakkinda bilgi danistim. Lafi uzatmadan bilmediğim ve anlamadigim bir kurun içinde buldum kendimi. Arastirmadan girdigim işin içeriğini arastirinca da bazi soru isaretleri kapladi kafamin içini. 

Sizlere uygaladigim kurden bahsedeyim. Haftanin 4 gunu antrenman sonralari gobekten insulun ignesiyle 5 birim Gprh 6 aliyorum. Ayni gunler uzerinde peptits yazan ve bir bodybuilding sporcunusun resmi olan bir ilaci çalıştığım bolgeye insulin ignesi ile 5 er birim olmak uzere enjekte ediyorum. Haftanin iki gunu ise normal enjektorle 1 birim testesteron kalçadan aliyorum.

Hocam ilk danistigimda bu kurun iki ay gidecegini soyleyerek benden 1000 TL talep etti. Fakat iki hafta sonunda çalıştığım bolgeye vurulan ilacın bittigini 250 lira daha vermem gerektigini soyleyince ben bi dur dedim. Gordugunuz uzere insulun ignelerinde ki birimlerin kisaltmalarindan bile habersiiz olduğum icin birim olarak ifade ediyorum. Ve kandiriliyorsam kandirilmak istemiyorum. 

 

Oncelikle uyguladigim kür doğru mu?

Bölgesel kullandigim ilaç nedir?

Buradan kendim almak istiyorum ama ne olduğunu bilmiyorum. 

Ve sizlerden mumkunse ilk defa uygulayanlar icin kendime uygun bir kür rica ediyorum. Fakat bu kurun nasil uygulanacagini , nereden ne kadar alinacagini da bilmek istiyorum.

Şu anda 2 ay yeterli testesteronum ve bu şekilde kullanirsam 2 hafta daha gidecek gprh 6m var. Bu uygulamalari salonda yaptirdigim icin tarafima hic birsey teslim edilmedi. 0#dan kendim alip uygulamak için ne tavsiye edersiniz.

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Bay-T    4.345

Dostum hoş geldin :) araştırma yapmakla çok güzel yaptın iyiki de yaptın yoksa fena kazıklanacakmışsın :D senden ricam ürünlerin resmini çekip paylaşman ve fiyatlarını yazman. ama anlattıklarından tespit ettiğim kadar sömürülen birisin neye göre kime göre iki ay için 1000 tl yüksek bir rakam heleki içi boş ürünlerse tam bir fiyasko.araştırmaya ilk baştan başlayacaktın biraz geç kalmışsın. testo aldığını ve ghrp 6 aldığını söylemişsin ilk kür için varla yok arasında mg söz konuusu ve ürünler bana göre kullandığın ilaç bölgesel değildir ghrp sana doğal gh salgılatan bir ürün belli oranlarda ama senin bunu tölare edebilmen bu bilgi seviyesinde çalıştırabilmen çok zor. yağ oranın fazla değilse tavsiyem testo + boldenon + dianabol üzerinden yürümen şöyle 13-14-15 hafta kadar kür yapman seni çok ileri taşır diye düşünüyorum. @Loving ile iletişime geçersen sana ürün konusunda yardımcı olackatır.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MrGrey    0
Bay-T, 1 saat önce yazdı:

Dostum hoş geldin :) araştırma yapmakla çok güzel yaptın iyiki de yaptın yoksa fena kazıklanacakmışsın :D senden ricam ürünlerin resmini çekip paylaşman ve fiyatlarını yazman. ama anlattıklarından tespit ettiğim kadar sömürülen birisin neye göre kime göre iki ay için 1000 tl yüksek bir rakam heleki içi boş ürünlerse tam bir fiyasko.araştırmaya ilk baştan başlayacaktın biraz geç kalmışsın. testo aldığını ve ghrp 6 aldığını söylemişsin ilk kür için varla yok arasında mg söz konuusu ve ürünler bana göre kullandığın ilaç bölgesel değildir ghrp sana doğal gh salgılatan bir ürün belli oranlarda ama senin bunu tölare edebilmen bu bilgi seviyesinde çalıştırabilmen çok zor. yağ oranın fazla değilse tavsiyem testo + boldenon + dianabol üzerinden yürümen şöyle 13-14-15 hafta kadar kür yapman seni çok ileri taşır diye düşünüyorum. @Loving ile iletişime geçersen sana ürün konusunda yardımcı olackatır.

Yardiminiz için tesekkur ederim. İlk firsatta urunlerin resimlerini yukleyecegim. Gprh 6 yi su anda antrenman sonralari alıyor olmam normal mi? Ve aldığım doz yeterli mi? Asil merak ettigim konular bunlar su anda.

1000 lirayla kalmiyor ne yazikki. 2 haftada bir 250 lira daha verince totaldr 1750 liraya kapamis olacağım.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
MrGrey    0

@Bay-T size ozelden bir kac sorum olacak. Yardiminizi talep ediyorum. Mümkünse bana mesaj atarmisimiz. Su anda ben yazamiyorum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

  • Etiket tabanlı benzer içerikler

    • Yazan: Ağır Yaşamlar
      Herkese selamlar,
      KİŞİSEL BİLGİELRİM:
      Yaş: 32 Güncel Kilo: 102 Spor geçmişi: Son üç yıldır sıfırdı, öncesinde aralıklı olarak 4 5 yıl yapmıştım KÜR İÇERİĞİM:
      Test prop(haftalık 300mg- tren ace(haftalık 225mg) Masteron prop(haftalık 300mg). İlaçların markası Splabs KULLANDIĞIM VİTAMİNLER:
      Multivitamin B complex D Zinc Omega3 Milk Thistle Magnesium Creatin MCT GRUPLARI:
      Arimidex Dostinex  2024 Haziranında inanılmaz yağlı 120kg iken spor, diyet, kardiyo düzenine girip aynı anda Only testo olarak küre başladım haftalık doz 500mg 2 vurum(250mg-250mg) enanthate olarak 9 ay devam ettim başlangıç ve 9 ay only testo sonunda formumu buraya bırakıyorum.
      ONLY TESTOSTERON KÜR SONUCU:
       
      9 ay only testo ardından Tren kullanmaya başladım 2025 Şubat ayında bugün 9. Hafta içerisindeyim gelişim yok gibi hissediyorum kime söylesem trende değişimi hissetmeme şansın yok diyor ama vücudum olabilecek en kötü gelişimi gösteriyor gibi geliyor güncel 9 haftalık trendeki formumu da bırakıyorum aşağı.
      TRENBOLONE KÜR SONUCU:
       
      Tren kürünün 7. Haftasında markaya takılmaya başladım forumda farklı konu başlıklarında splabs testo hariç ürünleri eskisi gibi değil yazılarını gördükçe ve değişim görmedikçe kafaya takip 7. Hafta marka değişikliğine gittim yerli bir markayla form tutan arkadaşımı bildiğimden o yerli markaya geçtim ama hala durumda değişiklik yok haftada 4 veya 5 sağlam antrenman günlük 10k+ adım ve çok uzun zamandır 2000 kalorilik bir diyet izliyorum genel içerik yumurta yulaf pirinç ve tavuktan oluşuyor temiz besleniyorum 2 ayda bir cheat yapıyorum ama sonuç bomboş gibi geliyor. Benim gibi ilaç etkisindeyken bile gelişiminin durduğunu hissedip bir şeyler deneyen ve bu döngüyü kıran arkadaşlardan fikir vermelerini rica ediyorum benim sürecim uzun bir süreçti a’dan z’ye her detaya girerek yazıyı romana çevirmek istemedim yardımcı olmak isteyen arkadaşlar sorularını yönelttiğinde açıklamalarını yapabilirim sevgilerle.
    • Yazan: Kvpzr0
      Merhabalar iyi forumlar.
      KÜR İÇERİĞİM:
      Testosteron Propionate Trenbolone Enanthate İlaçları mevcut bunları aynı enjektör ile karıştırabilir miyim?
      Test sabit olsun diye 2 günde 1 50/70ml düşünüyorum.
      Herhangi bir sorun olur mu acaba bilgilendirirseniz çok memnun olurum.😊🙏🏻
    • Yazan: frkn.uzunm
      Selamlar arkadaşlar, nasılsınız?
      Elimde Tren acedat + testo propionat + masteron var
      ml/100 mg 
      Bu ilaçları kaç ml ve hangi günler vurabilirim?
      Saygılar.
    • Yazan: Granikos
      Herkese iyi pazarlar diliyorum,
      1 ocak 2025 tarihinde ilk enjeksiyonumu yapıp only testesterona başladım, haftalık 250 mg olmak üzere 4 günde bir omuzdan enjeksiyon yapıyorum, başlamadan önce kan tahlillerimi hallettim, 5.haftam bittikten sonra tekrardan kan tahlili yapıp duruma göre haftalık 200mg Primobolan ekleyeceğim, bu açtığım konuya değişim fotoğraflarımı 3 haftada bir atacağım forumda ki yeni kişilere de bir fikir olmuş olur .9 aydır spor yapıyorum(1.5 yıl önce yine 8 ay yapmışlığım vardı)hafta içi 5 gün spora gidiyorum split antrenman programım var.
      Kişisel verilerim:
      boy:1.78  başlangıç kilo:66.5 biceps:33 bel:82 yaş:23 Günlük aldığım kalori miktarım:
      2.700 kalori protein 140 gram yağ 75–85 gram zeytinyağı Vitaminler:
      Multivitamin omega 3 magnezyum çinko biotin d3 C vitamini milk tistle b12 melatonin saw palmetto Şuan ki Güncel formum:
         
    • Yazan: jogabonito
      Hocalarım arkadaşlarım, kardeşlerim merhabalar.
      Ben geçen yıl  tam bu zamanlar küre girmiştim. 15 haftalık testo bolde kürüne girdim. Kürden sonra pct imi kurallara uyarak yaptım ve pct sonrası vermiş olduğum testte değenlerim gayet normal çıktı ama bir sorun var eskisi değilim eskisi gibi hissetmiyorum eskiden olduğu gibi kolay tahrik olmuyorum uyarılmıyorum cinsellikten aldığım eski hazzı alamıyorum.
      Bunun adı sebebi nedir bilmiyorum @metinav hocamın daha önce yazmış olduğu bazı yazılara denk geldim testo duyarsızlığı gibi vb yardımlarınızı bekliyorum. Zaman zaman kendimi eskisi gibi hissediyorum 2, 3 günlüğüne sonrasında tekrar aynı ruh haline ve isteksiz halime dönüyorum.
      Hangi testleri olayım neleri kullanayım sadece şundan kurtulmak istiyorum. Kürüm geçen yıl nisan ayı başlarında bitmişti. O süreden bu yana hiçbir şey kullanmıyorum. Tüm cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×