Jump to content

• Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

velimontana

Ilk kürümü yaptıkdan sonra eski halime düşücem gibi gözüküyor

Önerilen İletiler

morningstar    46
velimontana, 4 saat önce yazdı:

çünkü benim doğal değerlerim çok düşük zayıf kassız yağlı biriyim tembel biriyim, bu duruma bir çözüm bulabilir miyim?

Testosteron replacement therapy denen bir tedavi var, hastaların bir süre doktor kontrolünde testosteron kullandıktan sonra değerlerin normal aralığa geldiği söyleniyor.

• Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
velimontana    4
morningstar, 02.10.2018 - 17:43 yazdı:

Testosteron replacement therapy denen bir tedavi var, hastaların bir süre doktor kontrolünde testosteron kullandıktan sonra değerlerin normal aralığa geldiği söyleniyor.

bu dediğiniz tedavi kür yapıp steroid kullandıktan sonra mı? yoksa benimki gibi düşük seviye için mi? düşük doğal seviye içinse doktor birşey yapmıyor uğraşmak istemiyor

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259
gönderildi (düzenlendi)

Selamlar bende bir sonraki kürümden sonra peptid kullanarak biraz da olsa pct sırasında kaslarımı korumayı düşünüyorum bunu taa ilk kürüme girdiğimde de araştırmıştım ama kısmet olmamıştı. Yurtdışında çok fazla pct sırasında ghrp2 / cjc1295 kullanılıyormuş. Örnek olarak :

https://www.evolutionary.org/forums/anabolic-steroids-peds/pct-gnrh-tamoxifen-ghrp2-cjc-1295-a-20409.html

https://forums.steroid.com/pct-post-cycle-therapy/523625-keeping-gains-using-ghrp-2-cjc-1295-a.html

https://www.uk-muscle.co.uk/topic/133272-cjc-1295-ghrp-6-pct/

https://www.steroidology.com/forum/peptide-science/601663-ghrp-2-cjc-1295-cycle.html

Tabi bu adamlar benim kafamdakinden daha yüksek mglar düşünmüşler :D hatta bir tanesi igf des bile kullanmayı düşüyormuş.

Ben bir dahaki kürümden sonra pct süresince en azından 100mcg cjc1295 ve 100mcg ghrp2 kullanmayı düşünüyorum. 

En azından kayıbım daha aza inecektir diye düşünüyorum yaza çıkmadan önceki küre girmeden önce :D .

Forumda deneyen var mıdır bilmiyorum ; ama mantıken işe yarıyordur diye düşünüyorum.

Ya bir de o kadar korkma eski halime dönerim diye dostum her kürde biraz daha ileri gideceksin ama şu bir gerçek en iyi pctleride yapsak yine kür sonrası aynı şekilde beslenmemize antreamanlarımıza dikkat de etsek ; hiçbir zaman kürdeki gibi olamayız malesef :D .

tarihinde JrRommel tarafından düzenlendi
  • Beğen 2

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
velimontana    4
JrRommel, 5 dakika önce yazdı:

Selamlar bende bir sonraki kürümden sonra peptid kullanarak biraz da olsa pct sırasında kaslarımı korumayı düşünüyorum bunu taa ilk kürüme girdiğimde de araştırmıştım ama kısmet olmamıştı. Yurtdışında çok fazla pct sırasında ghrp2 / cjc1295 kullanılıyormuş. Örnek olarak :

https://www.evolutionary.org/forums/anabolic-steroids-peds/pct-gnrh-tamoxifen-ghrp2-cjc-1295-a-20409.html

https://forums.steroid.com/pct-post-cycle-therapy/523625-keeping-gains-using-ghrp-2-cjc-1295-a.html

https://www.uk-muscle.co.uk/topic/133272-cjc-1295-ghrp-6-pct/

https://www.steroidology.com/forum/peptide-science/601663-ghrp-2-cjc-1295-cycle.html

Tabi bu adamlar benim kafamdakinden daha yüksek mglar düşünmüşler :D hatta bir tanesi igf des bile kullanmayı düşüyormuş.

Ben bir dahaki kürümden sonra pct süresince en azından 100mcg cjc1295 ve 100mcg ghrp2 kullanmayı düşünüyorum. 

En azından kayıbım daha aza inecektir diye düşünüyorum yaza çıkmadan önceki küre girmeden önce :D .

Forumda deneyen var mıdır bilmiyorum ; ama mantıken işe yarıyordur diye düşünüyorum.

Ya bir de o kadar korkma eski halime dönerim diye dostum her kürde biraz daha ileri gideceksin ama şu bir gerçek en iyi pctleride yapsak yine kür sonrası aynı şekilde beslenmemize antreamanlarımıza dikkat de etsek ; hiçbir zaman kürdeki gibi olamayız malesef :D .

hocam ben daha aldığım ilaçları ne takvimde kullanıcağımı bilmiyorum, hatta ve hatta iğneyi kime vurdurcağımı düşünüyorken bu bilgiler bana çok ağır gelir daha hiç kür yapmadım ben

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

Yok yok yaa huzurlu ol hatta eski halime dönücem kısmını sana şöyle açıklayayım. Sen demişsin ki ben çok güçsüz biriyim ; abi ben erken doğdum doğru düzgün anne sütü alamadım ki anne sütü bağışıklık ve ilerki yaşlar için en önemli şeydir :D . Örneğin kışları tüm tanıdığım insanlardan daha çok grip olan biriyim şu an bunu yazarken bile burnumu çekiyorum :D .

İğne kısmını ; bir eczaneye sorabilirsin , bir sağlıkçı tanıdık arayabilirsin en kötü kendin öğrenirsin çok zor bir şey değil inan bana. Bana steroidleri sağlıkçı bir tanıdık yapıyordu peptidlerimi de o steril sularıyla birlikte hazırlamıştı. Benim gibi kazma adama 10 sn gösterdi peptidi nasıl yapacağımı çok kolay şekilde yaptım. Ben öğrendiysem 3 5 bi şey sen de yaparsın öğrenirsin :D . İlaç takvimini burdaki bir çok abilerimiz , arkadaşlarımız , dostlarımız üşenmeden anlatır sana. 

Sen zaten kendin de araştırsan forumda da yazıyor çoğu şey takvimle ilgili, mct (yani kür sırasındaki koruyucu ürünler) hakkında şeyler

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
velimontana    4
JrRommel, 05.10.2018 - 00:33 yazdı:

Yok yok yaa huzurlu ol hatta eski halime dönücem kısmını sana şöyle açıklayayım. Sen demişsin ki ben çok güçsüz biriyim ; abi ben erken doğdum doğru düzgün anne sütü alamadım ki anne sütü bağışıklık ve ilerki yaşlar için en önemli şeydir :D . Örneğin kışları tüm tanıdığım insanlardan daha çok grip olan biriyim şu an bunu yazarken bile burnumu çekiyorum :D .

İğne kısmını ; bir eczaneye sorabilirsin , bir sağlıkçı tanıdık arayabilirsin en kötü kendin öğrenirsin çok zor bir şey değil inan bana. Bana steroidleri sağlıkçı bir tanıdık yapıyordu peptidlerimi de o steril sularıyla birlikte hazırlamıştı. Benim gibi kazma adama 10 sn gösterdi peptidi nasıl yapacağımı çok kolay şekilde yaptım. Ben öğrendiysem 3 5 bi şey sen de yaparsın öğrenirsin :D . İlaç takvimini burdaki bir çok abilerimiz , arkadaşlarımız , dostlarımız üşenmeden anlatır sana. 

Sen zaten kendin de araştırsan forumda da yazıyor çoğu şey takvimle ilgili, mct (yani kür sırasındaki koruyucu ürünler) hakkında şeyler

çok teşekkür ederim pozitif yorumun için :/ bu mct pct yi birde ne kadar kullanıcağımı neyin ne olduğunu öğreniyim en son enjekteyi kime yaptırıcağımı bulurum,

çekinmeden bir konu daha açtım bakar mısınız;

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.