Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

serador

Definasyon kürü

Önerilen İletiler



serador    3

Merhabalar Sonunda testlerimi yaptırdım.

FSH 0.100

LH 0.100

E2 15.06

Total T 167.1

Beklediğim gibi östrojen düşük çıktı.Testesterone tahminimden yüksek FSH ve LH ise beklediğimden düşük çıktı. Pct min 7. günündeyim ve günlük 100 klomen 30 nolvadeks alıyorum. Sizce buna devam etmeli miyim? Pregnyl kullanımı önerir misiniz?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Zaten PCT, LH ve FSH yükseltme ve dolayısı ile doğal olarak testosteron üretimini canlandırmak için yapılır. Nolvadex ve Klomen de bu yüzden kullanılıyor.

 

Pregnyl ile ilgili de o ilacın nasıl çalıştığını öğrenip kararınızı vermelisiniz.

 

Bu linklerden araştırmanıza başlayabilirsiniz.

 

http://www.netdoctor.co.uk/medicines/pregnancy/a7383/pregnyl-chorionic-gonadotrophin/

https://thinksteroids.com/steroid-profiles/hcg/

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serador    3

Teşekkür ederim öncelikle ilginiz ve verdiğiniz kaynaklar için. Araştırdım anladığım kadarıyla hcg kullanırsak testeronumuzu bir süre yükseltiyoruz ama fsh ve lh hormonlarının eski hale gelmesini geciktiriyoruz. Peki benim sormak istediğim şu. Sizce kan değerleri benim durumumda olan biri için hcg kullanarak testoyu yükseltmek fsh ve lh hormonlarının gecikmeli bir şekilde iyileşmesini tolere eder mi? Şu şekilde de sorabilirim sizce 167 total testo ile kas kaybı yaşamamam ve definasyona devam etmem mümkün mü?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

Yaşayacağınız kas kaybı antreman ve beslenme yüzünden olur olursa. Ondan dolayı PCT'de beslenme çok daha önemlidir.

 

FSH ve LH ile ilgili sorduğunuz soruya da cevap vermek pek mümkün değil. Bu deney yapılıp izlenmesi gereken bir şeydir. Böyle durumlarda 4 hafta boyunca PCT'sini bozmayıp, sonrasında tekrardan test yapıp ona göre PCT'yi 2 hafta uzatanı forumlarda gördüm.

 

gurbuz ve Loving hocamız bu konularda çok daha tecrübeli insanlardır. Onların da isterseniz fikirlerini alın.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serador    3

Teşekkür ederim dediğiniz gibi forumdaki diğer hocalarımın da fikirlerini alıp ona göre uzatıp uzatmama konusunu belirleyeceğim.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
serador    3

Merhabalar bugun PCT nin 20 günü bitti. 3 hafta boyunca günlük 100 klomen 30 nolvadeks kullandım. Fakat kür sonrası halsizlik hala devam edyor. Testislerde küçülme de var sanırım. Libido nerdeyse 0. Normal mi acaba böyle olması. 2. bir küre girmeyi planlıyorum. Hacim kürü olacak sizce ne zaman başlamalıyım?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
roidmax    49

En az 5-6 ay dinlendirmeniz doğru olur.

 

Benim ilk kürümde PCT bittikten sonra sağlık açısından düzelmeye başlamıştım. Bazı insanlar geç toparlayabiliyor ve ben de belirttiğim gibi bunu yaşayan insanlardanım. Siz 4 haftayı bitirdikten test sonuçlarına bakın. Ona göre PCT devamını karar verirsiniz. Eğer sonuçlar iyi seviyede değilse, bir tetikleyici olması adına Pregnyl kullanımını bile araştırabilirsiniz. Testis ufalması ve sabah ereksiyonu olmama sorunu, PCT ve hatta PCT sonrası çok rastlanılan bir şey gördüğüm kadarı ile. Libido da PCT sonrası toparlar. Forumda bir konu açmıştım. Konuda libido için macun karışımı var. İnceleyip araştırabilirsiniz. Bunlar da moral bozuyor.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.246
Definasyon küründe peptid kullanabilirmiyiz.? eğer kullanabilirsek ne önerirsiniz..!

 

HGH Frag bu konuda en iyi seçenek. :arrow:

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×