Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

HallOfFame

Jinekomasti geçmiyor yardım

Önerilen İletiler

HallOfFame    62

Kür bittikten sonra jinekomasti başladı kan tahlili yaptırdım prolaktin yüksek çıktı 2 haftadır dostinex kullanıyorum ama bi fayda etmedi sol göğüs ucuma bastırınca acıyor ve içinde kitle var. Şuan pct yapıyorum 20 mg nolvadex 100 mg klomen kullanıyorum ne yapmam lazım jinekomasti bitmesi için

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


E2 seviyesine baktırıp arimidexte ekleyebilirsin   hem arimidex hem nolvadex  e2yi  sıfırlar sorun kalmaz   zaten tek başına nolvadexte etkili olur  bazı durumlarda yeterli olmuyor işte.

Zaten yapıcak çok fazla şey yok jinekomasti geçmezse gider ameliyat olursun 2-3 bin tl  ben 5 kere jinekomasti ameliyatı olan adam biliyorum. 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
megalodon    71

Dostinex ne şekilde kullandın? 4 hafta 1mg kullanabilirsin E2 için nolvadex 40mg 20 gün kullan tekrar tahlil yap klomeni 50 düşürebilirsin  kür neydi bu arada

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rex    5

Ben de bir ara kendimde olduğunu düşünüyordum ve çok fazla araştırdım bu konuyu. Uzman doktor tanıdıklarım var ve Adli personel olmam hasebiyle doğal olarak tanıdığım biraz fazla oluyor. Bundan dolayı görüştüğüm doktorlara tek tek sordum hepsinden aldığım cevap ortak idi;
'Birincisi sende bu hastalık yok senin ki yağlanma, ikincisi ise bunun öyle kesin bir ilaç tedavisi veya çalışma yöntemi yok ameliyat gerekli' demişlerdi.
Sende kendine çok fazla sıkıntı yapıpta kendini pskolojik olarak çökertme buna hiç gerek yok. Her şeyin bir çözümü olduğu gibi bununda çözümü var. Verirsin her ne kadarsa parasını gider ameliyat olursun. Allah can beden sağlığı versin dostum. Rast gele...

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×