Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

kafasıkarışık

Steorid kullandım boyum uzadı sizin uzadımı ?

Önerilen İletiler

Selam beyler şimdi eczaneden geliyorum boyum 3 santim uzamış 181 olmuşum yaşım 23
ben 18 yaşında el filmi çektirdim doktor kemikler tamamen kapanmış uzamazsın demişti boyum 178di ozaman, 22 yaşıma kadar hiç uzamadım boyum hep 178di polislik mülakatı gardiyanlık mülakatı askerlik muane hepsinde 178cm çıkmıştım
En son 1 yıl önce küre girmeden önce boyumu ölçtüm 178cm 78kiloydum  mct ürünlerini almaya gittiğimde ölçtürdüm aynı eczaneye aynı aletle sonra   54 hafta kür yaptım   181cm  89kilo  oldum :) çok mutluyum uzun zamandır böyle güzel bir şey olmamıştı hayatımda, pantolonlarım tşörtlerim kısa geliyordu ben kilo aldım ondan sanıyordum meğer boyum uzamış 18-22 yaş arası hiç uzamadım ama steroid kullandığım 22-23 yaş arası 3 santim uzadım burda bir şey oldu ama ne oldu çözemiyorum :) 

:)Şimdi biraz araştırdım hamilelikte boyu uzayan çok insan varmış hormon dengesizliğinden kaynaklı deniyor arkadaşlarıma sordum 22 yaşında olan biri benimde kürde  1-2 santim uzadı dedi  şimdi ben birdaha 54 hafta kür yapsam yine uzarmıyım ? :)  aranızda kür yapıp uzayan var mı ? :) 

Steroid kürü diyorum ama peptidde vardı  grhp-6 ve 2, hexarelin,cjc   
                       
                 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


@Nevya   grhp'ler  büyüme hormonu salgılatıyor ama kemikleri kapanmış biri için büyüme hormonunun hiçbir önemi yok benim kemikler 4 yıl önce kapanmıştı.
@M4jeste
İlk 25 hafta peptid kullanmadım, son 30 hafta peptid kullandım  

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pavel    46

steroid,peptid ve büyüme hormonları boyu uzatma yetenekleri var.yabacı forumlarda araştırısanız 20 yaşından sonra birçok kişiyle karşılaşabilirsiniz.Sanırım aldığın tek seferlik bir uzamadır.Sürekli olsaydı mr olmpialar 2 metreyi geçerdi. phil heathin 1,75 boyu var gerisini sen düşün artıık.

  • Vayyyy!! 1
  • ahahaha 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

@morningstar   hem gövde hem bacak eşit şekilde ama tam emin değilim
Hamile kaldıktan sonra uzayanlarda var türk forumlarından bakabilirsiniz benim ilk kür olduğu için hormon dengesizliğinden uzadığını tahmin ediyorum steroidleri aldığım kişiye  sordum  uzacağın varmış uzamışsın dedi steroidler sen uzucaksan daha hızlı uzatıyormuş ama steroid küründen sonra birdaha uzamazsın dedi oda 23 yaşında kür yapınca 1santim uzamış sonra  10 yıl boyunca kürler  yapmış hiç  uzamamış.1 kereye mahsus oldu galiba zatena artık steroid kullanmam  clenbeterol peptid felan kullanırım 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×