Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

M00n

Boldenon rimabolon sustanon kafa karışıklıgı

Önerilen İletiler

M00n    0

Öncelikle hepinize merhabalar 

aranıza yeni katıldım 

aklıma takılan bir soru var 5 haftalık ufak bir kür planlıyorum elimde 15 kutu rimabolon 10 kutu sustanon ve boldemax 400 bulunmakta düşüncem haftalık 

300 mg rimabolon 

500 mg sustanon 

400 mg boldenon 

fakat kafamı karıştıran rimabolon ve boldenonun aynı etkiye sahip olması bu ikisinide aynı anda vurmak sıkıntı yaratıcakmıdır yahut ilk  5 hafta rimabolon sustanon sonra kürü uzatıp 5 hafta boldenon sustanon vurmakmı mantıklıdır 

kafam cok karışık bilgi sahibi arkadaşlarım beni yönlendirebilirse cok sevinirim 

yardımlarınız için cok teşekkür ederim şimdiden 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

pavel    46
M00n, 11 dakika önce yazdı:

aranıza yeni katıldım 

aklıma takılan bir soru var 5 haftalık ufak bir kür planlıyorum elimde 15 kutu rimabolon 10 kutu sustanon ve boldemax 400 bulunmakta düşüncem haftalık 

300 mg rimabolon 

500 mg sustanon 

400 mg boldenon 

fakat kafamı karıştıran rimabolon ve boldenonun aynı etkiye sahip olması bu ikisinide aynı anda vurmak sıkıntı yaratıcakmıdır yahut ilk  5 hafta rimabolon sustanon sonra kürü uzatıp 5 hafta boldenon sustanon vurmakmı mantıklıdır 

kafam cok karışık bilgi sahibi arkadaşlarım beni yönlendirebilirse cok sevinirim 

evet ikisi neredeyse aynı etkiye sahip hacim kürüse deca kullan derim primobolan yerine

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M00n    0
pavel, 33 dakika önce yazdı:

evet ikisi neredeyse aynı etkiye sahip hacim kürüse deca kullan derim primobolan yerine

Öncelikle zaman ayırdıgınız için teşekkür ederim fakat deca düşünmüyorum fazlaca yağlıyım 

23118B4C-9621-4F3A-91AC-AFF8D1D01C4C.jpeg

M00n, 45 dakika önce yazdı:

aranıza yeni katıldım 

300 mg rimabolon 

500 mg sustanon 

400 mg boldenon 

Eklemeyi unutmuşum enjekteyi nasıl yapmalıyım bu konudada yardımlarınızı beklyorum haftada tek enjektemi 2 enjektemi biraz kafam karıştı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fvx    101

boldenonun etkisi zaten 5. hafta baslıor  5 hafta bolde kullanımı çöptür tamamen kaldıki 5 hafta kür olmaz zaten , ama ille yapcam dersen sen bilirsin only sustanon olabilir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M00n    0
fvx, 3 dakika önce yazdı:

boldenonun etkisi zaten 5. hafta baslıor  5 hafta bolde kullanımı çöptür tamamen kaldıki 5 hafta kür olmaz zaten , ama ille yapcam dersen sen bilirsin only sustanon olabilir

Cok teşekkür ederim bilgilendirme için boldenonu cıkarıcam kürden 8 hafta rimabolon sustanon yapıcam 

peki enjekteyi 

pazartesi 1 rimabolon 1 sustanon

perşembe 2 rimabolon 1 sustanon şeklinde mi vırmalıyım 

cok soru sordum affınıza sıgınıyorum 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fvx    101
M00n, 2 dakika önce yazdı:

Cok teşekkür ederim bilgilendirme için boldenonu cıkarıcam kürden 8 hafta rimabolon sustanon yapıcam 

peki enjekteyi 

pazartesi 1 rimabolon 1 sustanon

perşembe 2 rimabolon 1 sustanon şeklinde mi vırmalıyım 

cok soru sordum affınıza sıgınıyorum 

sorabilirsin istedigin kadar sonucta bilgi paylaşmak için burdayız , dediğin şeklide vurabilirsin en ideali o şeklilde , ama en azından yapabiliorsan 10 hafta yapmanı öneririm 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M00n    0
fvx, 9 dakika önce yazdı:

sorabilirsin istedigin kadar sonucta bilgi paylaşmak için burdayız , dediğin şeklide vurabilirsin en ideali o şeklilde , ama en azından yapabiliorsan 10 hafta yapmanı öneririm 

Peki kür içinde armidex kullanmak mantıklımı 

provironda düşünüyorum günde 1 tablet nedersiniz bu konuda 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
fvx    101
M00n, 1 dakika önce yazdı:

Peki kür içinde armidex kullanmak mantıklımı 

provironda düşünüyorum günde 1 tablet nedersiniz bu konuda 

günde 1 tablet proviron ekleyebilirsin , arimidexide elinde bulundur , 2 şekil kullanımı var , ya kürün belirli haftaları test yaptırırsın e2 degerine göre dosajı belirlersin, test yaptıramıorsan meme ucunda bi sıkıntı basladıgında hemen kullanıma baslarsın 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M00n    0
fvx, 3 dakika önce yazdı:

günde 1 tablet proviron ekleyebilirsin , arimidexide elinde bulundur , 2 şekil kullanımı var , ya kürün belirli haftaları test yaptırırsın e2 degerine göre dosajı belirlersin, test yaptıramıorsan meme ucunda bi sıkıntı basladıgında hemen kullanıma baslarsın 

Cok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pavel    46

o zaman primobolan yerine clenbuterol yada efedrin tablet koy derim en azından vücut yağı düşer.%12 ve altı olsaydınız winstrol yada anavar iş yapardı

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
merkar    133

Rimobolan için haftalık 300mg çok düşük. Biraz daha bulmaya gayret et haftalık 500mg çıkarıp 10 hafta sustanonla beraber güzel olur.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M00n    0
merkar, 21 saat önce yazdı:

Rimobolan için haftalık 300mg çok düşük. Biraz daha bulmaya gayret et haftalık 500mg çıkarıp 10 hafta sustanonla beraber güzel olur.

Teşşekkür ederim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.