Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Darknessot

Bulk kürü antreman programım

Önerilen İletiler

Darknessot    27

Arkadaşlar merhaba bu antremanı Emir inalbay yazdı testo bolde danabol küründe olduğumu söyledim ve bu antreman programını verdi nasıl sizce ?                               Pazartesi: Göğüs- Ön kol                               Salı: Sırt- Triceps                                           Çarşamba: Omuz- Bacak 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


Atalay    86

@Darknessot Emir İnalbay haftada bir kas grubunun 1 kere çalıştırılmasını yetersiz buluyor. Ben de o şekilde verim alamıyorum. O yüzden bence iyi program, ben de aynısını uyguluyorum. 

Serdar Aktolga ise mesela haftada 5 gün tek bölge antrenman öneriyor. Ancak bu sistemde o bölgeyi gerçekten çok yoğun çalışmak lazım. Herkes o sertlikte antrenman yapamayabilir, özellikle spor geçmişi çok olmayanlar. Çünkü aynı kas grubunu tee 7 gün sonra tekrar çalıştırıyorsun. Bu sistem ancak anabolik steroid kullananlarda öneriliyor. Tabi kişi en doğrusunu kendi üzerinde deneyerek bulmalı. Hepimizin anatomisi farklı.

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheNoahSystem    158

Program olayı deneme yanılma işi gerçekten, ben minimum haftada 5 gün çalışıyorum ve ağırlık olarak olmasa bile idman olarak çok sert çalışıyorum kemik yapım ince olduğu için ağır kilolarda sakatlanma riskim çok yükseliyor. A B C A1 B1 C1 diye 6 çeşit günüm var A ve A1 günü mesela göğüs omuz triceps A ile A1 farkı ise farklı hareketler olması, ayrıca spora gittiğim her gün en az 15 dakika mide çalışıyorum.

Mesela A idmani

 

Superset

Bench Press 3x10 /80-90-90kg/

Dumbell Fly 3x12 /10kg-tek db/

----

Superset

Inc. Dumbell Fly 3x12 /10kg-tek db/

Inc. Dumbell Press 3x10 /25kg-tek db/

----

Şınav 8x10 (20sn dinlenme)

----

Superset

Dumbell Shoulder Press 3x10 (20kg-tek db)

Dumbell Lateral Raise 3x12 (10kg-tek db)

----

Superset

Bent-Over Lateral Raise 3x12 (12.5kg-tek db)

Barbell Upright Row 3x10 (40kg)

----

Dumbell Front Raise 8x20 (7.5kg-tek db) 

----

Superset

Close Grip Bench Press 2x10 (60-65kg)

Lying Triceps Extension 2x12 (25-25kg)

----

Superset

Triceps Press Down 2x15 ()

Cable Overhead Triceps Extension 2x9 ()

---

French Triceps Extension 8x10 (17.5kg)

---

Triset

Mekik 3x15

Hip raise 3x15

hanging leg raise 3x15

 

 

Toplamda 80-90 dakika sürüyor 

Bu tarzın bana uygun olduğunu anlamak 3 senemi aldı mesela :D

  • Beğen 1
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
ahmet_erdem    0

Emir İnalbay haftada 3 antremanı yetersiZ olduğunu söyleyen biri ilk seviye olduğu için bu şekilde program yazmış olabilir. Ayrıca her gün antrenman yapılabilir ancak uygun makrolar ve mikrolar sağlanırsa ve yeterli dinlenme tabi birazda maddi durum sağlam olacak hergün makroları ayarlamak isteyen kişinin 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×