Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

M4jeste

Steroid ve insomnia

Önerilen İletiler

M4jeste    65

Bu spor için uykunun önemini hepimiz biliyoruz fakat gerek hastalıklar gerek rahatsızlıklar gerek yaşam şartlarından dolayı gerektiği kadar uyumuyoruz yada uyuyamıyoruz. Ben şu sıralar yoğunluktan dolayı 5 6 saat uyuyabiliyorum. Birde eskiden süre gelen bi rahatsızlığım var. Daha doğrusu rahatsızlık olduğunu yeni öğrendim. Çok hafif uykum var yani uyurken yanıma gelip 1 2 defa seslenseler hemen uyanırım. Onun dışında birinin seslenmesine gerek kalmadan her akşam en az 1 kez uyanıyorum yani uykum bölünüyor. Henüz bi teşhis konmadı ama biraz araştırınca insomnia ulaştım. Bununla ilgili psikiyatri gittim bi nöroloji doktoruna yönlendirip (yönlendirdiği doktora randevu almak çok zor) modiwake ilaç yazdı. Etken madde modafinil uyanık tutuyor sabahları 100mg kullanıyorum. Yani bu şartlarda gün de 5 6 saat uyuyarak ve her uykuda en az 1 kez uyanarak küre girmek bi sorun yaratır mı? Bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok faydası olur 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Delipanter00    176

Sorunuzu cevapliyamacagim fakat buna benzer sikintiya bende sahibim diyebilirim. Gece maksimim 6, hadi 7 saat uyuyabiliyorum. Ayrica bilincim açik oluyor evin icerisinde olup bitenleri hissedebiliyorum/duyabiliyorum. Her gece 2 3 kere uyanmam zaten ayri bir konu. Ama ben bunu psikolojik olarak görüyorum ve bir sikinti yasayana kadar kolay kolayda doktora gitme huyum yoktur bakalim sonumuz ne olucak😃

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M4jeste    65

Aslında büyük bi sıkıntı hayatı etkiliyor. Uykusuzluk yorgunluk keyifsizlik unutkanlık.. hepsi yok ama en çok uykusuzluk ve unutkanlıktan rahatsızım iş yerinde pc başında gözlerim kapanıyor kafam düşüyor resmen ve çok sık unutuyorum. Yani vücut yeterince dinlenmiyor aslında birde ilaçların verdiği güç enerji psikoloji ile iyice basınca vücut bunu kaldıramama gibi bi durumu olur mu acaba

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheNoahSystem    158

Testo kurundeyken dahil yasiyorum bu durumu 5 6 saat uyuyorum genelde kalan 3 saat yatakta yuvarlanarak geciyor. Yorgunluk oluyor ama gelisime cok fazla etkili oldugunu sanmiyorum uykusuzluk dogal testo seviyesini dusuruyor ama bizim testo fabrikadan olunca sorun yok bence :)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
HalfNatty    175

Melatonin+zma deneyin.Uyku öncesi nefes egzersizleri ve esnetme hareketleri yapmak,tam karanlık odada yatmak,uyumadan 30 dakika öncesine kadar teknolojik aletlere bakmamak uykunun kalitesini ve süresini arttırabilir.Onun dışında genetik her şeyde olduğu gibi uykudada büyük faktör.Kimisinin derin kimisinin hafif

*İlk testo kürümde günde 4 saatten fazla uyumuyordum daha doğrusu uyuyamıyordum.Her zamankinden fazla dinçtim ve gelişimde muazzamdı.Garip yan etkiler olabiliyor kürlerde

tarihinde HalfNatty tarafından düzenlendi
  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Loving    9.371
M4jeste, 2 saat önce yazdı:

Bu spor için uykunun önemini hepimiz biliyoruz fakat gerek hastalıklar gerek rahatsızlıklar gerek yaşam şartlarından dolayı gerektiği kadar uyumuyoruz yada uyuyamıyoruz. Ben şu sıralar yoğunluktan dolayı 5 6 saat uyuyabiliyorum. Birde eskiden süre gelen bi rahatsızlığım var. Daha doğrusu rahatsızlık olduğunu yeni öğrendim. Çok hafif uykum var yani uyurken yanıma gelip 1 2 defa seslenseler hemen uyanırım. Onun dışında birinin seslenmesine gerek kalmadan her akşam en az 1 kez uyanıyorum yani uykum bölünüyor. Henüz bi teşhis konmadı ama biraz araştırınca insomnia ulaştım. Bununla ilgili psikiyatri gittim bi nöroloji doktoruna yönlendirip (yönlendirdiği doktora randevu almak çok zor) modiwake ilaç yazdı. Etken madde modafinil uyanık tutuyor sabahları 100mg kullanıyorum. Yani bu şartlarda gün de 5 6 saat uyuyarak ve her uykuda en az 1 kez uyanarak küre girmek bi sorun yaratır mı? Bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok faydası olur 

Zaten sağlıklı yetişkin birey için 6 saatlik uyku idealdir. Ayrıca kendi uyguladığım bir şey odanıza lavanta koyun etkisini göreceksiniz.

Sakinleştirici ve uyku konusunu oldukça kolaylaştıran bir etkendir.

Lavanta: Bu bitki stresi ve anksiyeteyi giderici güçlü özelliklere sahip olmasıyla bilinmektedir, kalp atışlarını yavaşlatarak uykuya dalmayı kolaylaştırır.

ed0625b7ce157f8bf64e15b09fd25bd0.jpeg

• Beğen 1
  • Vayyyy!! 3

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
TheNoahSystem    158
M4jeste, Bir saat önce yazdı:

Vücut o yoğunluğu toparlayabiliyor mu o uykuyla :)

Ilk kurumde 3 ay boyunca 5 saat uyku haftada 4 gun gece clubu + az seviye de olsa alkol, beslenme kahvalti, 3 ogun whey + gainer, 1 ana ogun. 73ten 81 olmustum sadece test e kuru :D. Yorgunluk oluyor ama gelisimi cok etkilemez bence kurde

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M4jeste    65
HalfNatty, 09.02.2018 - 23:43 yazdı:

Melatonin+zma deneyin.Uyku öncesi nefes egzersizleri ve esnetme hareketleri yapmak,tam karanlık odada yatmak,uyumadan 30 dakika öncesine kadar teknolojik aletlere bakmamak uykunun kalitesini ve süresini arttırabilir.Onun dışında genetik her şeyde olduğu gibi uykudada büyük faktör.Kimisinin derin kimisinin hafif

*İlk testo kürümde günde 4 saatten fazla uyumuyordum daha doğrusu uyuyamıyordum.Her zamankinden fazla dinçtim ve gelişimde muazzamdı.Garip yan etkiler olabiliyor kürlerde

Melatonin duydum ama kullanmadım zma değil ama içeriğini ayrı ayrı aldım magnezyumdan olsa gerek ilk birkaç gün değişim rüyalar gördüm sonra normale döndü ama uyku sorunu devam etti

Loving, 10.02.2018 - 00:17 yazdı:

Zaten sağlıklı yetişkin birey için 6 saatlik uyku idealdir. Ayrıca kendi uyguladığım bir şey odanıza lavanta koyun etkisini göreceksiniz.

Sakinleştirici ve uyku konusunu oldukça kolaylaştıran bir etkendir.

Lavanta: Bu bitki stresi ve anksiyeteyi giderici güçlü özelliklere sahip olmasıyla bilinmektedir, kalp atışlarını yavaşlatarak uykuya dalmayı kolaylaştırır.

ed0625b7ce157f8bf64e15b09fd25bd0.jpeg

Bölünerek 6 saat pek ise yaramıyor ama lavantayı denicem 

xeaven, 10.02.2018 - 00:20 yazdı:

Ilk kurumde 3 ay boyunca 5 saat uyku haftada 4 gun gece clubu + az seviye de olsa alkol, beslenme kahvalti, 3 ogun whey + gainer, 1 ana ogun. 73ten 81 olmustum sadece test e kuru :D. Yorgunluk oluyor ama gelisimi cok etkilemez bence kurde

Alkol olmasa iyi olur ama olursada senin gibi çok az yaparım supplement kür sonu düşünüyorum. Inşallah benim için de tatmin edici sonuçlar doğurur:)

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Takashi    119

Merhabalar,

Hocalarım gereken her tavsiyeyi vermiş bende birşeyler eklemek istiyorum tüm tavsiyeler işinize yarayacaktır eminim;

@HalfNatty hocamın dediği gibi melatonin + çinko deneyebilirsiniz arjinin belki bir ihtimal uykunuzu kaçırabilir.

Göz bandı kullanabilirsiniz kaliteli ve kesintisiz bir uyku için 0 ışık olması gerekli.

Youtube'da bazı sakinleştirici telkin müzikleri var tavsiye ederim denemenizi.

Son olarak papatya ve melisa çayı uyumadan 1 saat önce sizi oldukça rahatlatacaktır...

Aynı sorunu ilk kürümde bende yaşadım yatakta dönüp duruyordum saate bakıyordum bir saat geçmiş yarı uyanık rüyalar görüyordum...

Tüm tavsiyeleri teker teker deneyip size en faydalı olanı uygulayabiilirsiniz...

@M4jeste

Başarılar...

• Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
M4jeste    65
Takashi, 1 saat önce yazdı:

Merhabalar,

Hocalarım gereken her tavsiyeyi vermiş bende birşeyler eklemek istiyorum tüm tavsiyeler işinize yarayacaktır eminim;

@HalfNatty hocamın dediği gibi melatonin + çinko deneyebilirsiniz arjinin belki bir ihtimal uykunuzu kaçırabilir.

Göz bandı kullanabilirsiniz kaliteli ve kesintisiz bir uyku için 0 ışık olması gerekli.

Youtube'da bazı sakinleştirici telkin müzikleri var tavsiye ederim denemenizi.

Son olarak papatya ve melisa çayı uyumadan 1 saat önce sizi oldukça rahatlatacaktır...

Aynı sorunu ilk kürümde bende yaşadım yatakta dönüp duruyordum saate bakıyordum bir saat geçmiş yarı uyanık rüyalar görüyordum...

Tüm tavsiyeleri teker teker deneyip size en faydalı olanı uygulayabiilirsiniz...

@M4jeste

Başarılar...

gözbandını düşünmüştüm ama almadım. uykuyu derinleştirecek şeyler gerekli diye düşünüyorum. bahsettiklerin uykuya dalmayı kolaylaştırır gibi geliyor. ama teşekkür ederim denemek gerekli

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.