Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

canugurguven

Bende bir sıkıntı mı var ?

Önerilen İletiler

merhaba arkadaşlar hayatımda ilk defa vücuduma testesteron girdi kısa esterli propionat tercih ettim yaşım 30.

Kür öncesi testo değerlerime baktırdım normal aralıklardaydı , enjeksiyondan 1 gün sonra baktırdım sınırı geçmişti. 

2. haftam gücümde bariz artış var kaldırdığın kilolar dayanıklılığım arttı ancak şu milletin dediği gibi libido artışı olayı bende olmadı yani libidosu zaten normal olan bir insanım ama ilaçtan sonra ekstra bir azgınlık olmadı.

Diğer kullan arkadaşlarım nasıl olmaz filan diyorlar :) ilaç sahtedir diyorlar alakası yok ilacın çalıştığı kan testi ile belgeli.

kullandığım ilaç tiger pharma haftalık 350 400 mg alıyorum , hergün 50 mg vuruyorum ve bazen 1 gün 100 diğer günler 50 olarak devam ediyorum.

yanında genesis meds  marka oxandrolone kullanıyorum günlük 60 mg kadar. 

nolvadeks yada proviron kullanmıyorum bir etki görürsem başlarım

Libido neden artmadı ? ve ürün kullanımlarımda bir yanlışlık varmı saygılar.

 

 

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


merkar    132

ürün kullanımında bir yanlışlık yok. daha 2. hafta, kısa ester de olsa 4. hafta peak seviyesine gelecektir ilaç. 

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sekoo    38

Hocam yanlis anlamayin ama stres yada ck kafaya takmadandir bence yada sonra care oluyu diriltme modeli iliskiye girip sonrasinda durmamak diyebilirim direk tetikler kendimden ornek verirsem bu yontemi deneyebilirsin 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sekoo    38

Yani bana herseyiyle fazla durtu katmisti kur biteli bi hafta olmasina ragmen hala devam  belki daha erken 4. Hafta zirve oluo genelde belki o zaman baslar

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Atalay    86

Bir libido artışı genelde oluyor. Ancak bu kullandığınız doza ve vücudun ilaca verdiği tepkiyle de alakalı. Eğer kan değerlerinizde Total ve Free Testo değerleri yükseliyorsa ilaç çalışıyordur. 

Hiç etkilemediğini sanmıyorum yani zaten libidonuz öncesinde yüksektiyse belki farketmiyor olabilirsiniz. Yani bi de insan beklenti içine girip, kendini fazla dinleyince böyle olur. Bence fazla takmayın, içinizin rahat etmesi açısından 4. haftada teste girebilirsiniz. 

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×