Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

curious

Yalnız testo-e, yağ oranına bağlı aromatize konusu

Önerilen İletiler

curious    36

Tüm sporcu arkadaşlarıma merhaba, 

29 yaşında, hemen hemen 1 yılı aşkın süredir ağırlık kaldıran, haftada iki eli kanda olsa 6 gün idman yapan, beslenmesine makro ve mikro ölçekte dikkat eden, arabasının torpidosunda mutfak tartısıyla dolaşan, son 12 aydır yalnızca düşük glisemik indeksli besinlerle yaşayan, başladığında neredeyse sıfır kütle yüzde 30 yağ oranlarında 1.86 97kg iken şimdilerde yüzde 18-19 yağ oranında 86kg bugüne kadar doğal ve bugünden sonra artık 10haftalık 400-500mg testo-e only kürünü yapmak isteyen amatör bir sporcuyum. Kafamda canlandırdığım senaryoyu sizlere aktarmak istiyorum. Bununla birlikte siz deneyimli sporculardanda öneri ve yorum bekliyorum;

1. 400yada500mg Testo E Aburaihan veya Balkan. 2si arasında çok fark Varmıdır?

2.Haftada 1 veya 2 mi? örneğin 500mg için 250den 2 enjeksiyonmu olmalı yoksa uğraşma tekseferde vur geç mi dersiniz? Bazı araştırmalarda haftada 2 enjeksiyonun kan seviyelerinde daha stabil göründüğü gözlenmiş ve özellikle 2 enjeksiyon yapan 12 kişiden yalnızca 2 kişide akne görülürken tek seferde enjekte edenlerde 12 kişiden 7 sinde akne görülmüş. Bu konuda hakkında tercübelerinizi merak ediyorum.

3. Testonun yağ hücreleri üzerindende aromatize olduğunu anlatıyorlar ve her kaynak mutlaka yüzde 15in altında yağ oranlarında kür başarılarının daha yüksek olduğunu, üzerindeki yağ oranlarında kür içinde su tutumu ve gyno riskinin daha yüksek olduğunu anlatıyorlar. Bu konuda tecrübesi olanlar varmıdır? Yüzde 18-20yağ oranı ile küre girilirmi?

4. Bulk yada cutting durumlarından ziyade yağ oranımda yüksek olduğundan hemen hemen maintenance kalori ile devam edip 10 hafta sonunda kütle artışı ve 18-19 dan 14-15 yağ oranımı düşürmek birincil hedefim. Testo ile metabolizmanın hızlanıp yağ yakımınında artacağını düşünüyorum. Sizce bahsettiğim gibi sıfıra sıfır kalori ile 10 hafta sonunda tahmini yağ kaybı ve kütle kazanımı ne durumda olur?

5. Pct için 4 hafta nolva ve clomid yeter diye düşünüyorum. Nolvadex 40/20/20/20 Clomid 50/50/25/25 uygunmudur?

6. Kür içindede 2günde bir yarım tablet arimidex iş görür diye planladım.

7. Bu dozajlarda (400 yada 500mg) endişe, öfke, ekstra agresif davranışlar yaşayan yada tecrübe eden oldumu? Klasik yan etkileri herkesmi yaşıyor yoksa odamı bünyeye bağlı?

8. Ürünleri bu forumda herkesin tavsiye ettiği Burak hocadan almayı düşünüyorum. Kendisine özel mesaj yoluylamı ulaşmalıyım?

Arkadaşlar her türlü yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

 

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


HalfNatty    175

Balkanla iran arası fark yok.

Haftada 2 vurmanız hem yan etkiler açısından hemde stabillik açısından daha iyi

15 ile 18 arasında aman aman fark olmaz(Dediğiniz yağ oranı olayının doğruluğunu bilmiyorum fakat mit gibi geliyor)

Main calori ile roid etkisindeyken kas kazanıp aynı zamanda yağ yakmanız mümkün fakat sizi ne kadar tatmin eder orası tartışılır

Pct için sabit şeyleri uygulamak yerine kan testi sonucuna göre hareket etmek daha mantıklı

Evet görür

500 sabit ideal doz tüpler zaten 250 uğraşmanıza gerek kalmaz ve değmezde.Yan etkiler kişiden kişiye değişir,500de sivilce hariç hiç bir yan etki görmedim görende görmedim.Kişiliğe bakıyor agresiflik olayı

@Loving Anasayfada yukarıda ulaşım mail adresleri var, ordan iletişime geçebilirsiniz.

 

  • Vayyyy!! 2

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
curious    36

HalfNatty Yorumlar için çok teşekkürler;

Ben yine ne olursa olsun Clomid Ve Nolva satın alıp elimde bulundurayım, tahlil sonuçlarına görede buraya ekler tekrar tavsiye rica ederim.

Maint. kalori ile bahsettiğim mantık aslında temel olarak aynı gibi geliyor, 3 ay bulk yapıp ardından 3 ay cutting pek pratik gelmiyor kulağıma? Yaşım çok fazla değil, sağlık ve sıhhat ile belki bir sonraki deneyimimde kalori fazlası denerim. Hemde maint. kalori sonuçlarını burada paylaşır belki referans olmasını sağlarım.

  • Beğen 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×