Jump to content
  • Duyurular

• Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

pusalik

Bulk sezonu kürüm

Önerilen İletiler

pusalik    183

Merhaba arkadaşlar,

Daha öncede böyle bir konu açmıştım fakat bazı sebeplerden dolayı hayata geçmedi.

Şuana kadar ilaç kullandığımı sanıyordum fakat test sonucu ile hiçbirşey kullanmadığımı öğrenmiş oldum.Zeytinyağı dışında.. Bu olay gerçektende çok iyi oldu benim için.1 yıl daha natural olarak geliştim ve gerçekten güzel sonuçlar elde ettim..

Bodybuilding dısında 11 yıllık yüzme kariyerine sahibim.Milli takımdan,Tr Şampiyonluklarına kadar birçok başarı elde ettim.

Natural olarak 80 kg-%9 bf (181cm) yakaladım.Bu spora aşık birisiyim,Hayatımın tamamına buna göre endeksliyorum.Her zaman yeni birşeyler öğrenmeye çalışıyorum.Kendimi geliştirmek her alanda benim için en önemli nokta.

Çok konuştuk gelelim kürüme;

20-30-40 mg danabol (PİRAMİT) 4 hafta 

500 mg testo enanth 1-8

500 mg bolde 1-8

400 mg deca(mix) 3-13

8-16 750 mg testo

8-16 750 mg boldenon

Şuan 4. haftamın içerisindeyim.2. haftada test yaptırdım ve ilaçların çalıştığını gördüm..

80 kg ile başladım ve 4. hafta itibari ile 88 kg ım.

-Beslenme-

Samimi olmak gerekirse eskiden çok makro ve kalori hesabı yapan biriydim.Küre girdiğimden beri kalori ve makro hesabı yapmıyorum.Peki neden ? 

Tabiikide uzun süreler oturtulmuş beslenme düzeni sayesinde.Bir çok arkadaşımızın eksiğide bu.Küre girmeden sabah aç karnına evden çıkıp,bir kahve ile öğleni geçiriyorlar.Kürde yallah ye 10 yumurta..

Aşağı yukarı özetlersem günlük 1 kg a yakın (kırmızı et,balık,beyaz et)

7-8 yumurta 

400-500 gr pirinc yada pirinc-patates 

vs.vs

Yani makrolar yeterli olduğundan emin olduğum için şeker dışında istediğim şeyi de yiyiyorum.Simit mi ? Gööm,CicicBebe mi ? Affetme Yeri geliyor Pankek mi ? Hiç düşünme ... Pizza mı ? Yarın yokmuşcasına...

Benim mentalitem bu şekilde işliyor.Makrolar tamam ise ye,ye,ye... Tabiki bu bulk dönemi için :)

-Antreman-

En cafcaflı yer..

Yukarda yazdığım beslenmeyi en güzel destekleyecek şekilde antreman yapıyorum..

2 saatden evvel salondan çıktığım olmamıştır.Overtraining,Katabolizma falan kürdeyken hikaye ...

O beslenmenin ve ilaçların sonuna kadar hakkını vermeye çalışıyorum.Her bölgeyi haftada 2 kere çalıştıracak şekilde programladım sistemimi..

Küre girdiğimden beri Bacak antremanlarında 2 kere bayıldım... 

Test sonuçlarını ve küre girerken ki formu isteğe göre ekleyebilirim..

Şuanki Formumu 10.haftadan sonra atıcam :)  Biraz heyecan olsun..

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

fvx    101

naturel olarak cok güzel oran yakalamısssın kürden cok iyi verim alıcagını düşünüorum , kür ve beslenme gayet güzel sağlıklı yağlarıda ihmal etme , before after atarsın kür sonu

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
pusalik    183
fvx, 18 dakika önce yazdı:

naturel olarak cok güzel oran yakalamısssın kürden cok iyi verim alıcagını düşünüorum , kür ve beslenme gayet güzel sağlıklı yağlarıda ihmal etme , before after atarsın kür sonu

Teşekkür ederim..

Yağ olarak Zeytinyağı kullanıyorum da belirtmeyi unutmuşum.Teşekkürler tekrar

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.