Jump to content
  • Duyurular

  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

kaczal

Testo enant 600, d3ca npp 450, 4.Hafta hormon tahlil sonuçları.

Önerilen İletiler



kaczal    17

Testo İran, npp generics.

Arimidex ve tamoksifen hiç almadım sadece günlük 50mg proviron alıyorum.Jinekomasti belirtisi olarak sadece 1 sefer 2 saatlik bir süreç içerisinde göğüs uçlarında bir sızlama aldım ama sonra geçti.İhtiyaç olmadığı sürece östrojen bloker ı almak istemedim.Arimidex şuan için kesib şart mı?

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kaczal    17

Teşekkür ederim.İran testoyu bu sitedeki hocamızdan aldım.Şimdiye kadar kullandığım testolar arasında en kalitelisiydi tartışmasız, daha ilk 2 hafta içinde etkilerini göstermeye başladı.Deca npp ise burda olmadığı için başka yerden temin ettim.

 

 4 haftada 12 kilo civarı aldım, ilaçların çalışmaya başladığı 2. haftada belimde ani bir 2cm lik kalınlaşma oldu, onuda Burak hocam suya bağladı ki, banada sorarsanız yağ olması imkansız.Kolum 4 hafta içinde 2.5cm, belim 92 den 94.5 e yükseldi

 

 İlaçların bu kadar verimli olması genetik kaynaklı mı bilemiyorum ama bence daha önceki 2 kürümü boldenon ve dbol gibi hafif anabolizanlarla yapıp kendime bit altyapı oluşturmama bağlıyorum.Burak beyle  tanışmadan aylar önce temin ettiğim follistatin344 de artısı olmuş olabilir.Sonuç olarak aldığım 12 kilonun çok az bir kısmı yağ sanıyorum.Su olmasını isr hiç dert etmiyorum.

 

 Burak bey den önce başka arkadaşlarlada güvenli alılverişler yaptım ama kesinlikle Burak bey ilgi, alaka ve samimiyeti çok daha farklı.Kendisine ayrıca teşekkür ediyorum.

tarihinde kaczal tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×