Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

aylardanKASIM

2.Küre geçiş

Önerilen İletiler

öncelikle herkeze günaydın peptit türkiye ailesi spora gönül vermiş arkadaşlar benim bir sorum olacaktı başlangıç seviyesi bir testosteron enathate boldenon kürü girdim 500mg testo 400 mg boldenon haftalık olarak hedefim 18 hafta idi 13 .hafta bi kaç ufak tefek konulardan ceza evine girme durumum oldu pct falan da yapamadım ama libidoda veya hacimde pek bir kayıp yaşamadım kürden menun kaldım şimdi 2, kurumde aynı ilaçları girmek istiyorum 750 testo 600 boldenon düşünüyorum veya 750 testo 750 boldenon da olabilir bu mg lar sizce fazlamı çokmu yan etkisi fazla olurmu merak ediyorum ayrıca testo enanhate yerine cypionat eklesem nasıl olur farkları nedir belli başlı kaynaklarda cypionat ile enanhate aynı işte biri susam yağından diğeri pamuk yagından gibi bir kaç bilgi var ama bu ilaçları vücuduna sokmuş bir insan daha deneyimli olur neyin ne oldugunu bilir diye burda sormak istedim vereceğiniz cevaplar için şimdiden çok tesekkür ederim herkeze bol antremanlı günler diliyotum

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


fvx    101

750 testo 750 bolde güzel boldenon zaten 600 ve üstü öneririm , cypioniatın yarı ömrü 1-2 gün daha fazla ama o kadarda önemli bişey deil tercih meselesi ama enantat iyidir her zaman

  • Vayyyy!! 1

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×