Jump to content
  • Duyurular

    • Loving

      Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

      Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

      Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

    Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

  • Reklam

Dante

Ilk kez testo kullanıcam

Önerilen İletiler

Dante    0

Merhaba 

ben ilk iki hafta 200mg 

sonraki 4hafta 300 olmak uzere 6 hafta boyunca propionat kullanmayi dusunuyorum. Yanında gün asiri olucak sekılde arimidex alıcam. 

Kullanıcagım doz ve sure olarak az oldugunun farkındayım, tahmını nasıl bır kazancım olur ya da sadece su alıp geri mi vermıs olurum. 
22 yasındayım 181 boy 77 kılo. 3 yıldır duzenlı spor yapıyorum  

Tesekkurler

 

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş


JrRommel    259

Selamlar Dante , öncelikle foruma hoşgeldin.   Propionate kısa esterli gün aşırı vurulan bir testo türüdür. Definasyon için kullanılır ve su tutturmaz. Ben senden daha az fitness a gitmiş olmama rağmen ve 1.78 şu an 7.haftadayım  74 75 kilo olan biri olarak ; 

şu bulk küründe bile testo e kullanarak göbeğim eridi. Diğer yerlerimde sorun yok ama haftada en az 2 gün alkol kullanan bir adam olarak bulk dönmemde bile yağ oranım düştü. Metobolizmayı değiştirir steroidler vücudun alacağı proteini , karbonhidratı vesayre... Ki bu kürü ilerleyen zamanlarda editleyip uzatacağım. Attığım başlığı incelersen ester (ester demek örneğin testo e , testo p farklı esterler) değiştirmeden son 8 hafta definasyona geçeceğim. Eğer illa definasyon yapacağım bulk küründen önce diyorsan testo p yanına masteron winstrol gibi bir şeyler de ekleyebilirsin ve 8 haftalık bir zamana uzatmalısınız. Şahsi fikrim önce bulk kürüne girip sonra definasyona geçmen. He bence testo p bana uğraştırıcı bir tercih gibi geliyor gün aşırı vurulduğundan ötürü , örneğin ben bolde deca ve testoyu haftada 1 pazartesiler vuruyorum sonra kafam rahat... Örneğin bulk kürüne de girersen şahsi fikrim mg ları standart tutmak insanları anlamıyorum , 250 yle başlayıp sonradan 500e çıkıyorlar... 250de 500 de 750 de vursan vurduktan x gün sonra vücudun testosteron üretimini durduruyor ve aynı yan etkileri görüyorsunuz. Şahri fikrim maddiyat sorunu varsa biraz daha kendinizi ayarlayıp daha kapsamlı artık bulk mı definasyon mu girecekseniz ona göre tercihte bulunmanız.

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SelimTT    20

Selamlar,

Öncelikle kazancım derken hedefin ne onu açıkca belirtmen lazım, ancak hedefin ne olursa olsun süreyi de geçtim dozajlar çok az. Bu kadar az mg ile ve bu sürede bir kazanım olmaz gibi geliyor bana. 6 hafta sonrası için hazırlandıgınız bir durum mu var yoksa maddi sebeplerle mi böyle bir kür planladınız? 6 hafta sonrası için hazırlandıgınız bir şey var ise ve definasyon amaçlı ise hedefiniz dogrultusunda başka ilaçlarla kombin yaparak etkiyi arttırabilirsiniz. Bulk içinse bence bu süre için ve bu ilaçla hiç başlamayın. Boşuna vücudunuza ilaç sokup doğal üretime sekte vurdurmayın.

Sevgiler

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Dante    0

Merhaba cevaplariniz icin tesekkur ederim.

maddi sikintidan ziyade genel vekincelerim var diyim, evet biraz daha definasyona yonelik bir kur olmus olucak asil amacim yaglanmadan alabilirsem 1-2kilo kas ekleyebilmek 

@SelimTT

@JrRommel

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
JrRommel    259

Ne demek platform bunun için var. Genel çekincelerinizle ilgili de şunu söyleyebilirim. "Dünya'da bir şeyi iyileştirirken başka bir şeyi bozmayan hiçbir ilaç yok ve olmayacak" diyen bir doktor yakınım vardı ve rahmetli oldu cidden önemli birisiydi... Aynen dediği gibi her şeyin yan etkisi var önemli olan buna dozajları ayarlamak gerekli tedbirleri almaz. Antidepresanların prospektüsünde yazan kötü şeyler harici , yazmayan şeyler de var sadece psikiyatrların bildiği... Örneğin ; dünyanın en iyi dikkat eksikliği ve hiperaktivite ilacı adderall sağlık bakanlığımızdan geçmediği için satılmıyor. Neden acaba? Ben cevabını vereyim örneğin bu verdiğim ilaçlar yerine de ülkemizde geçen , ritalin , strattera , concerta ilaçlarını yazabiliyor ülkemizdeki psikiyatrlar.  Strattera'da herkesin bilmediği bir şeyi söyleyeyim , saatlik bir ilaçtır ve yazan yan etkilerinde dil kuruluğu , kabızlık , iştah kesme , yüksek dozajda kalp çarpıntısı var ve kalp hastaları kullanamaz. Düşünün bu ilaç geçmiş sağlık bakanlığımızdan ama yazmayan şeyi de söyleyeyim saatlik bir ilaç bu ama yan etkilerinden biri de alkole olan dayanınıklılığı artırması ertesi gün alkol tüketirseniz daha dayanıklı olduğunuzu fark edeceksiniz :D ama yazmıyor. Peki gelelim adderall'e :D ; bu da alkolle birleştiğinde vücutta uyuşturucu etkisi yaratıyor ve yurtdışında biliyorsunuzdur belki Amerika'da sınavlardan çok projelerle geçer. Harvard , Princeton gibi köklü üniversiteler sınav dönemlerini daha rahat geçirsin diye öğrencilerine kendisi veriyor bu ilaçları :D ama öğrenciler daha çok alkol alıp yasal olarak uyuşturucu kullanırmışçasına suistimal edebiliyorlar ilacı. Bizim insanımızın ne yapacağını aslında sağlık bakanlığı da biliyor bizim insanımız daha az dur diyebilir böyle şeylere bir yurtdışındaki büyük üniversitelerde okuyan bir bireye göre... Bunun haricinde aspirinin de yan etkilerinde beyin kanaması yazar... Hatta bunların okunmaması bile gerekir çünkü okunduğu zaman insanlar kendini şartlıyor ve daha çok yan etkiye vücudu hazırlamış oluyorlar. Örneğin ; deca kullanıyorum kürümde testislerin küçülür dediler bazıları hemen psikolojik olarak 2 3 haftada yok küçüldü tribine girmiş okumuştum bir yerlerde... 7.haftam oldu çok az küçüldüğünü hissediyorum ki pctde toparlanacak tekrar... Önemli olan gaza gelmeyip her şeyi bilinçli kullanmak her şeyde olduğu gibi... :)

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SelimTT    20

Merhaba,

Bu ilaçlar yan etkileri bakımından eczanede receteli veya recetesiz ilaçlardan hiçbir farkı yoktur, hatta bir çoğu bir kısım başka disfonksiyonlar için tedavi amaçlı kullanılmaktadır. daha önce bir paylaşımımda belirtmiştim. Sözde yan etkiler yanlış dozajlarda yanlış sürelerde ve bilinçsizce tüketim sonucu olur. Dogru kür içi ve sonrası koruyucu ve ilaçlarla çekinmenize gerek yoktur. Zaten kısa esterli ilacı 6 hafta vücudunuza sokmuş olacaksınz. Çekinceniz varsa bunu da almamanız gerek.

Benim naçizane tavsiyem bu konuda biraz daha araştırma yapmanız. Kulaktan dolma bilgilerle küre zaten girilmez. Yeterli araştırmayı yapsaydınız da zaten bu çekinceye sahip olmazdınız diye düşünüyorum. 6 haftalık only testo ve 200-300 mg larda hiçbir getirisi olmaz. Zaten bu ilaç da gözle görülür bi su tutumu yapmaz. Genelde cutting için kullanılır çünkü su tutumu ve yaglanma acısından daha stabil bir performans gösterir. (Kaynak: William Llewellyn's "Anabolics", 2006)

Sevgiler

 

59d4c31040db9_testop.jpg.e6bfc789b2675a08e64a1f94a88332f0.jpg

İletiyi paylaş


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; info@peptidturkiye.com Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.


Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
×