Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Râkest

Fragment + mgf + igf ilk peptid kürüm hk.

Önerilen İletiler

Râkest    0

Merhaba,

21 yaşındayım

191 boyunda

120 kiloyum

Spor temelim var. Yağ yakımı odaklı peptid kullanmaya başlamak istiyorum. Araştırmalarım doğrultusunda Fragment, MGF ve IGF 1 amacım doğrultusunda en uygun peptidler. Ancak bir kaç yerde bu peptidlerin yağ yakımında işe yaraması için uygun bir kiloya düşmem gerektiğini okudum o yüzden kafam karıştı. İlk defa kullanacak olanlara tavsiyeleriniz varsa zevkle okumak isterim, şimdiden teşekkürler. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Seco    10
Râkest, 15 saat önce yazdı:

Merhaba,

21 yaşındayım

191 boyunda

120 kiloyum

Spor temelim var. Yağ yakımı odaklı peptid kullanmaya başlamak istiyorum. Araştırmalarım doğrultusunda Fragment, MGF ve IGF 1 amacım doğrultusunda en uygun peptidler. Ancak bir kaç yerde bu peptidlerin yağ yakımında işe yaraması için uygun bir kiloya düşmem gerektiğini okudum o yüzden kafam karıştı. İlk defa kullanacak olanlara tavsiyeleriniz varsa zevkle okumak isterim, şimdiden teşekkürler. 

Hocam hepsinden çok retaya ihtiyacın var gibi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Râkest    0
zoszos, 10 saat önce yazdı:

MGF kullanarak hedefin ne?

Kas gelişimimi hızlandırmak istedim bir yandan da 

Ruthless, 7 saat önce yazdı:

Güncel formunu göremedim ama bu bilgilerle Reta dışında bir peptide ihtiyacın yok gibi 

6a9c63a4d15dc_WhatsAppImage2026-09-05at21_46_25.thumb.jpeg.c19c54df4397e8402182dfe6325c5fa1.jpeg

orm şuan bu şekilde hocam. Reta'yı araştıracağım teşekkür ederim ancak diğerleri uygun olmaz mı benim için biraz açıklar mısınız 

Seco, 5 saat önce yazdı:

Hocam hepsinden çok retaya ihtiyacın var gibi

Bel bölgesindeki yağlardan kurtulamıyorum bir türlü hocam fragment bu konuda direkt yağ dokularına etki ediyor diye okudum Reta'yı ondan ayıran kısım nedir şimdiden teşekkürler 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    10
Râkest, 39 dakika önce yazdı:

6a9c63a4d15dc_WhatsAppImage2026-09-05at21_46_25.thumb.jpeg.c19c54df4397e8402182dfe6325c5fa1.jpeg

orm şuan bu şekilde hocam. Reta'yı araştıracağım teşekkür ederim ancak diğerleri uygun olmaz mı benim için biraz açıklar mısınız 

Bel bölgesindeki yağlardan kurtulamıyorum bir türlü hocam fragment bu konuda direkt yağ dokularına etki ediyor diye okudum Reta'yı ondan ayıran kısım nedir şimdiden teşekkürler 

Reta iştah kesiyor hemde glukagon etkisiyle yağ yakmanı sağlıyor suanda en güçlü ve en etkili zayıflama ve yağ yakma yöntemi yani o ucunu toplasan 1 Reta etmez 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    157
Râkest, 10 saat önce yazdı:

Reta haricindekilere boşuna para vermiş olursun hocam onlar daha çok işin sonlarına doğru etki görebileceğin ilaçlar şu an senin bel sorunun yok komple bir yağ sorunun var reta ve diyetle karın kaslarını üstten görmeye başladığında başka şeyler ekle

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
zoszos    13
Râkest, 18 saat önce yazdı:

şu aşamada bütçeni yorarsın bir tek. reta ile başla. sonra adım adım git bence.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Râkest    0
Ruthless, 11 saat önce yazdı:

Reta haricindekilere boşuna para vermiş olursun hocam onlar daha çok işin sonlarına doğru etki görebileceğin ilaçlar şu an senin bel sorunun yok komple bir yağ sorunun var reta ve diyetle karın kaslarını üstten görmeye başladığında başka şeyler ekle

Tabi bütün vücut yağlı da en rahatsız edici kısım oralar diye özellikle belirtmiştim :D Teşekkür ederim hocam bütçe konusunda da rahatlatır beni en azından sadece Retanın olması 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Râkest    0
zoszos, 8 saat önce yazdı:

şu aşamada bütçeni yorarsın bir tek. reta ile başla. sonra adım adım git bence.

Teşekkür ederim hocam 

Ruthless, 16 saat önce yazdı:

bir de hocam marka olarak öneriniz var mıdır iki kişi buldum birisinde Proton marka var fransız menşei bir de Curevia diye çin menşeili var nasıl markalar bilginiz var mı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    10
Râkest, 29 dakika önce yazdı:

bir de hocam marka olarak öneriniz var mıdır iki kişi buldum birisinde Proton marka var fransız menşei bir de Curevia diye çin menşeili var nasıl markalar bilginiz var mı 

İkiside Türk markası uzak dur tiktokcu markaları kendin sosyal medyalarda araştırıp bul kaynak veremiyoruz ama daha detaylı araştır etiketsiz cin retasi bul

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seffa    40
Seco, 24 dakika önce yazdı:

İkiside Türk markası uzak dur tiktokcu markaları kendin sosyal medyalarda araştırıp bul kaynak veremiyoruz ama daha detaylı araştır etiketsiz cin retasi bul

Curevia etiketsizin etiket basılmış hali diye biliyorum. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    157
Râkest, Bir saat önce yazdı:

Etiketsiz Çin bulmaya çalış 30mg 100 dolar, 60mg 150 dolar. Curevia Çin ürünlerinin etiket basılmış hali deniyor ama bilgim yok diğerini direkt geç derim. Bu fiyatların birkaç dolar yukarısına bulursan da alınabilir ama 50-60 dolar fazlasını isteyen aç gözlülerden kaç 😂 başlangıç için noxy de kullanabilirsin 10mg olarak satılıyor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Râkest    0
Ruthless, Bir saat önce yazdı:

Etiketsiz Çin bulmaya çalış 30mg 100 dolar, 60mg 150 dolar. Curevia Çin ürünlerinin etiket basılmış hali deniyor ama bilgim yok diğerini direkt geç derim. Bu fiyatların birkaç dolar yukarısına bulursan da alınabilir ama 50-60 dolar fazlasını isteyen aç gözlülerden kaç 😂 başlangıç için noxy de kullanabilirsin 10mg olarak satılıyor 

10mg 120 dolar fiyat verildi hocam öpmeye çalışıyorlar gibi :D 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Seco    10
Seffa, 2 saat önce yazdı:

Curevia etiketsizin etiket basılmış hali diye biliyorum. 

Hocam en garantisi Çin satıcısı bulup almak 

o taraf daha çok tiktok kitlesine hitap ediyor ve pahalı oluyor fiyatları

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    157
Râkest, 9 saat önce yazdı:

Oha artık 😂 5. 6. elden bile bu kadar pahalı satmazsın ya düpedüz dolandırıcılık bu 😂 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    48
Râkest, 9 saat önce yazdı:

30mg 90$ a bulursunuz

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Râkest    0
kinittifak, 4 saat önce yazdı:

30mg 90$ a bulursunuz

Hocam kimden bulabileceğimi de bilmiyorum. Herkes araştırırsan bulursun diyor da hani öyle bir şey değil ki bu bi tanıdık ya da referans ile olacak bir şey sıfırdan girecek birinin bulması çok çok zor 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Ruthless    157
Râkest, 48 dakika önce yazdı:

Hocam kimden bulabileceğimi de bilmiyorum. Herkes araştırırsan bulursun diyor da hani öyle bir şey değil ki bu bi tanıdık ya da referans ile olacak bir şey sıfırdan girecek birinin bulması çok çok zor 

Hepimiz sıfırdan girdik ve bulduk hocam burda kimse kimseye şuradan aldım diye satıcı adresi vermedi yasak da zaten. 

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kinittifak    48
Râkest, Bir saat önce yazdı:

yönlendirme yasak olduğu için yardımcı olamıyoruz bu konuda 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
sanerita    1
gönderildi (düzenlendi)
Râkest, 10 saat önce yazdı:

Usa da satış yapan sitelere bakabilirsin forumlarda falan rahatlıkla bulursun. Aracı siteler ile de tr ye getirtirsin tabii gümrük kargo falan filan derken 90 dolarlık ürün 150 dolara falan patlar 

tarihinde sanerita tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: shX648
      Hocalarım abilerim,
      Kardeşlerim dün instada kaydırırken karşıma peptid satan bir Türk sitesi çıktı Amerika'dan getirdiklerini vs.. Söylüyorlar pek güven vermedi açıkçası yine de bilen vardır aşina olan vardır diye sormak istedim "fiyat listesi aldığım adam bana hplc testlerini attı" herhangi bir anabolizan lab testi gibi de değil çok anlamadım açıkcası 😄 Bileniniz varsa netliğe kavuşturursa sevinirim net adres vermeyecek şekilde medyalar ektedir.

• Yazan: ktpx
      İlacı ilk çektiğim de içinde küçük bir hava boşluğu kalıyor tam ortasında üstte ilaç ortada hava boşluğu ama küçük altında ilaç şeklinde ilacı geri enjekte edip yine çekiyorum yine aynı durum oluyor mecbur öyle vurdum , ve ilacın içinde böyle küçük bir hava boşluğu oluştu problem yaratır mı ?
      enjeksiyon sonrasın bu miktar da ilaç içerisinde kalıyor 
      @Diver @metinav 

• Yazan: ironform
      Merhaba arkadaşlar,
      Bir süredir Reta ve HGH Fragment kullanıyorum. HGH Fragment karın deri altı enjeksiyonları her seferinde bayağı iğne batmış acısı yaşatıyor ve bazen bölgeyi kızartıyor. Düşük dozlarda çok efektif bir peptit değil o yüzden tek enjeksiyonda 500mcg kullanıyorum, kullananların deneyimi nasıl merak ettim.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.    
    • Yazan: Testomax
      Merhaba, kendi ürünleri olduğunu iddia eden bir kişinin peptitleri konusunda tecrübesi olan var mı?

Forumda baktığım kadarıyla daha önce hiç konusu açılmamış ondan sormak istedim.
    • Yazan: mete670
      Herkese merhabalar.
      Ne kadar araştırsam da IGF-1 LR3 peptiti için net bir bilgiye ulaşamadım. Her kafadan farklı bir ses çıkıyor ve kafam oldukça karıştı. Deneyimli üyelerin desteklerini rica ediyorum.
      Kişisel Bilgilerim ve Güncel Kürüm:
      Yaş: 26 Boy: 1.87 m Kilo: 88 kg Kür Haftası: 5. haftanın başındayım.
      Haftalık: 1.5 ml Testosteron Enanthate, 2 ml Primobolan, 1 ml Masteron Enanthate Günlük: 3 IU GH (Yatmadan önce gece 01.00 - 01.30 civarı) Merak Ettiğim Sorular:
      IGF-1 LR3 enjekte etmek için en uygun zaman dilimi nedir? Antrenman öncesi mi yoksa sonrası mı tercih edilmeli? Antrenmana akşam 19.00'da başlayıp 22.00'de bitiriyorum. Gece vurduğum GH saatine yakın olması bir sorun yaratır mı? Spor sonrasında hemen aç karna mı vurulmalı yoksa eve gidip ana öğünü yedikten sonra mı yapılmalı? IGF-1 LR3 formunun, DES formundan farklı olarak kas içine vurulmasına gerek olmadığı, karından yapılsa dahi sistemik etkiyle aynı verimi sağladığı söyleniyor. Bu bilgi ne kadar doğrudur? Elimde ZPHC markasının 1 mg'lık 5'li flakon kiti var. Yani her flakonda 0.2 mg (200 mcg) ilaç bulunuyor. İçine 2 ml bacteriostatic su ekliyorum. U-100 şırıngasında 50 ünite çektiğimde bu 50 mcg yapıyor. Bu dozaj başlangıç için doğru mudur? Forumlarda 100 ünite vur diyen de var, 10 mcg üstü tehlikeli diyen de var. Doğru dozlama ne olmalıdır?

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp