Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

gokalaf

Libido sorunu yaşıyorum ve testisler de küçülme var ne yapmalıyım?

Önerilen İletiler

gokalaf    132

Arkadaşlar selamlar, 2 senedir testo küründeyim ara ara tren bolde ekledim çıkardım. Kürü bırakma kararı aldım; daha önce 2 senelik kür yapıp tek doz tam ovitrelle ve 1 kutu klomen ile tüm döngümü 2 haftada açmıştım. Kendimden bahsedeyim.

Şuan 70 KG yim yaş 25.

Yaptığım hiçbir kürde göğüsde kaşıntı büyüme vs hiç hissetmedim, vücudum kolay aromatize olmuyor. Hiç tamoksifen bile kullanmadım.

Eczanelerde ovitrelle yok olanlarda reçete istiyor yani hcg alamadım. 

Şuan elimde 2 kutu klomen 1 kutu arimidex 2 kutu proviron var. Kan testi yaptım normal olarak döngü kapalı e2 düşük ama genel sağlığım çok iyi. 

Derdim şu; libido problemim mevcut ve testisler epey ufaldı. Elimdeki malzemeler ile nasıl bir yok izlemeliyim? Yardımlarınızı bekliyorum. Bu ürünler dışında aktardan vs önerdiğiniz ürünlere de açığım.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

0xhex    75
gokalaf, 15 saat önce yazdı:

Arkadaşlar selamlar, 2 senedir testo küründeyim ara ara tren bolde ekledim çıkardım. Kürü bırakma kararı aldım; daha önce 2 senelik kür yapıp tek doz tam ovitrelle ve 1 kutu klomen ile tüm döngümü 2 haftada açmıştım. Kendimden bahsedeyim.

Şuan 70 KG yim yaş 25.

Yaptığım hiçbir kürde göğüsde kaşıntı büyüme vs hiç hissetmedim, vücudum kolay aromatize olmuyor. Hiç tamoksifen bile kullanmadım.

Şuan elimde 2 kutu klomen 1 kutu arimidex 2 kutu proviron var. Kan testi yaptım normal olarak döngü kapalı e2 düşük ama genel sağlığım çok iyi. 

Derdim şu; libido problemim mevcut ve testisler epey ufaldı. Elimdeki malzemeler ile nasıl bir yok izlemeliyim? Yardımlarınızı bekliyorum. Bu ürünler dışında aktardan vs önerdiğiniz ürünlere de açığım.

kan testi yaptım demişsin ama eklememişsin hocam konuya 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Wassat26    76
gokalaf, 19 saat önce yazdı:

Şuan 70 KG yim yaş 25.

Döngüyü açmak için hcg şart değil ama SERM grubu ilaçlar şart.

Ben klomen + tamoksifen öneririm. İkisi sinerjik çalışıyor. Testislerin ufalmış olması toparlanma sürecini uzatacaktır ama o süreçte sabırlı olman gerek.

Proviron da bir anabolik steroid pct dönemi için kesinlikle önermem. Mesterolon sonuçta. Arimidex te kesinlikle kullanma.

Testoyu bıraktıktan sonra 21 gün hiçbir şey yapmadan bekle. O noktada magnezyum + çinko + d3k2 + e vitamini + creatine gibi takviyeleri almaya devam edebilirsin eksikliklerin varsa. Ve tabiki kolestrol, günde 1 tam yumurta, tereyağı gibi kolestrolü fırlatmadan kolestrol kaynaklarından da faydalanabilirsin.

22. gün pct başlar. ilk 2 hafta 50mg klomen + 20mg tamoksifen, ikinci 2 hafta 25mg klomen + 10mg tamoksifen sonra kes.

Pct bittikten en az 1 ay sonra LH, FSH, Total testosteron, E2, prolaktin baktır. Hemen baktırma hipofiz daha pct ilaçların etkisinde olacaktır.

1 ay sonraki kan testinde LH ve FSH değerleri açıldıysa döngü açılmış tamam demektir, ama total testosteron tamamen testis kabiliyetine kalıyor, orada genetik şans önemli.

PCT de önemli olan HPTA döngüsünü açmış olmak, LH, FSH değerleri görmek, total testo bir miktar sürünebilir de, normal seviyelere hemen de gelebilir tamamen mekanik testis kabiliyetine bağlı birşey. Sonuçta döngün kapalıyken leydig hücreleri, sertoli hücreleri uykuya dalmış oluyor tembelleşiyor paslanıyor. O uyanma sürecinde sabırlı olman lazım. Ona göre 3-6 ay - 1 yıl yeni bir yaşam stili kurman gerekebilir. Sonrasında atış serbest

• Jest 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Sinan35    4
gokalaf, 21.08.2026 - 18:09 yazdı:

Şuan 70 KG yim yaş 25.

düşük dozda hcg öneririm hocam testis küçülmesinde çok etkili ve daha hızlı etkisini gösteriyor, eczanalerde bulabilirsen bu iş için ovitrelle alman yeterli olur

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.
WhatsApp