Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

Cruse

Tren, testo kürümdeki garip östrojen değeri hk.

Önerilen İletiler

Cruse    0

Merhabalar herkese,

Ben 7 haftadır 400mg Zphc Tren Ace, 400mg Zphc Testo Prop küründeyim ama garip bir şekilde e2 değerim çok yüksek geldi. Enjeksiyonları gün aşırı vuruyorum haftada 4 kere en son dün saat 21:00’de vurdum bugün sabah 11:00’de test verdim.

Kürden Başlamadan Önce (06.05.2026)

• Prolaktin 15,9  ng/ml 2,5 - 17,0
  • SHBG 28,8 nmol/L 10 - 57
  • Estradiol ( E2 ) 53,7 pg/ml 0,00 - 56,00
  • Serbest Testosteron 15,15 pg/ml 0,18 - 23,08
  • Total Testosteron 4,17 ng/ml 2,00 - 9,70
Bugün Verdiğim (13.06.2026)
  • Prolaktin 17,0 mg/ml 2,5 - 17
  • SHBG 9,80 nmol/L 10 - 57
  • Serbest Testosteron >157,5 pg/ml 0,18 - 23,08
  • Estradiol ( E2 ) 330,78 pg/ml 0,00 - 56,00
Bu testleri özelde yaptırmıştım daha öncedende kür yapmıştım uzun süre deca Fln kullanmama rağmen Estradiol 55,3 ng/ml 11,3 - 24,3. Bu testi devlette yaptırmıştım Bu değer çıkmıştı biraz garibime geldi yan etki olarak sorun yaşamıyorum meme ucu hassasiyeti Fln sizin düşünceniz nedir.? :|

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

oguuzars    20

Tren kandaki e2 yi yüksek gösterebiliyor, yan etki hissetmiyorsan hiç elleme, yan etki varsa 2x veya 3x aromasin 12,5mg alabilirsin

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cruse    0
gönderildi (düzenlendi)
oguuzars, 8 dakika önce yazdı:

Tren kandaki e2 yi yüksek gösterebiliyor, yan etki hissetmiyorsan hiç elleme, yan etki varsa 2x veya 3x aromasin 12,5mg alabilirsin

Dediğin gibi hiçbir yan etki yok zaten genetiğimdede Jinekomasti sorunu Fln yok, dün vurduğum testoyu bile cihaz E2 olarak görebilir, maalesef ki LC-MS/MS ile ölçmüyorlar :(, Kafamdaki Soru işareti kalktı.

tarihinde Cruse tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    13
gönderildi (düzenlendi)
Cruse, 3 dakika önce yazdı:

Dediğin gibi hiçbir yan etki yok zaten genetiğimdede Jinekomasti sorunu Fln yok, dün vurduğum testoyu bile cihaz E2 olarak görebilir, maalesef ki LC-MS/MS ile ölçmüyorlar :(

Arkadaşın dediği gibi yan etki yaşamıyosan e2'ye müdahele etme. Kürden aldığın verim artar. Tahlilde gördüğün yükseliğin sebebi tren. Endişelenicek bir durum yok. Prolaktin biraz daha artınca yarım tablet dostinex atarsın(eğer tren kullanmaya devam edeceksen). Tahliline dht ve progesteron değerlerini eklemeni öneririm.

tarihinde KAVINSKI tarafından düzenlendi
  • Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
levenna    0

Hocam benim e2 de suan aktif olarak uçuyor fakat hicbir jino belirtisi yok. Sanırım bazı insanlar genetik olarak yatkın degil diger insanlar kadar.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
KAVINSKI    13
levenna, Şimdi yazdı:

Hocam benim e2 de suan aktif olarak uçuyor fakat hicbir jino belirtisi yok. Sanırım bazı insanlar genetik olarak yatkın degil diger insanlar kadar.

Dht e2 dengede olduğu içindir. Eğer yeterince süre kontrol edilmezse e2 zamanla dhtyi baskılar kaçınılmaz olarak yüksek e2 semptomları görülür. Şahsen yüksek e2 düşük e2'den daha iyidir düşüncesindeyim ama yinede e2'yi bakarken dht ve progesterona mutlaka bakılması lazım. Gerek anabolik camiada gerek endokrinoloji camiasında söz konusu erkek cinsiyeti olunca progesteron hormonu çok gözardı ediliyor ama bunun yüksekliği hele ki ilaç kullanmayan birisi için iğrenç bir durumdur. 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Cruse    0
yhy789, 9 dakika önce yazdı:

Bu dozda yan etki alıyor musun trenden dostum

Ben Daha Öncede Humax Haftalık 400mg Kullanıyordum Ama Bilinçsiz Şekilde O Şekilde Bile Herşeyim Normal Tansiyon Fln.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
oguuzars    20

Yan etki yoksa hiç müdahalle etme, eğer göğüste sıvı, ağrı olursa dediğim gibi aromasin alabilirsin 2x veya 3x 12,5mg 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

• KONU BAŞLIĞI İLE ALAKALI BENZER İÇERİKLER:

• Yazan: ergünplak
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Yağ oranım +20 şuana kadar sadece trt doz testosteron kullandım ve kullanmaya devam ediyorum yağ oranımı hızlıca düşürmek için trt+dht türevi bir ilaç düşünüyorum östorjeni hoplatmasın diye sizce ne yapmalıyım?
    • Yazan: roronoa
      Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
      Tahlillerimde referans dışı değerler var. Nasıl düzeltebilirim bu değerleri?
      KAN TESTİM:

• Yazan: matiquew133
      Merhaba arkadaşlar,
      En son verdiğim testte e2 değerim 107 değerinde çıktı bayadır ai almadım. Bunu 30 35lere sabitlemek istiyorum sizce nasıl bir yol izlemeliyim? @metinav @Fuhrer @Askabar
      KÜR İÇERİĞİM:
      300MG Test Prop, 400mg Mast Prop prop T3 25,T4 50(Hala kullanıyorum hiç kesmedim) SÜRECE DAİR:
      14 Ocak 2026 da verdiğim testte E2 56.2 , Prolaktinim 1.38 Çıkmıştı bu sıralar kürümde tren vardi kürüm 300 test prop 300 mast prop 150-200 mg trendi 1.5mg Arimidex alıyordum enj günleri pzt çarş perş ve cumartesi günleri 0.5 dostinex alıyordum her hafta 24 mart 2026 da verdiğim testte arimidex 2mg di meme uçlarım çok ağrıdığı için 2mg ye çekmiştim. kür aynı 200mg tren vardı. E2 35.9 Prolaktin 2.58 di En son verdiğim test 14 ocak 2026 dediğim gibi E2 107 Prolaktin 9.67.  Bu değerlere gelene kadar en son kullandığım arimidex 27 nisan 0.5 28 nisan 0.5. 30 nisan perşembe günü de 0.5 dostinex kullanmıştım. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz? 
    • Yazan: Human
      Merhaba arkadaşlar,
      Küründeyim arimidex kullanmıyorum hafta sonu total testosteron, e2 ve prolaktin testi verdim testosteron henüz çıkmadı yarın çıkacak muhtemelen. Sonuçlarıma baktığımda E2 seviyesi yüksek gibi geldi bana.
      GÜNCEL KÜRÜM:
      Testosteron 400mg Boldenon 300mg Tren 200mg SORULARIM:
      Kullandığım boldenon çalışmıyor mu? Yoksa trenden kaynaklı yanıltıcı bir sonuç mu var? MARKALAR:
      Nessie - Boldenon Nessie - Trenbolone KAN TESTİM:

• Yazan: DFYOUNG
      Merhabalar,
      26 yaşındayım ve yaklaşık olarak 10 yıldır fitness yapıyorum. Daha önce 3 kere kür geçmişim oldu. Uzun zamandır (yaklaşık 2 yıl kadar) natural olarak devam ediyordum ancak yaklaşık 1 haftadır testosteron propiyonat kullanmaya başladım. (Pazartesi , Çarşamba ve Cuma enjeksiyon günleri belirledim.) Çarşamba başladım ve geçtiğimiz cuma günü 2. enjeksiyonumu yaptım. Haftalık toplam dozum 300 mg.
      İlk enjeksiyondan sonra belirgin şekilde libido artışı yaşadım. Ancak 2. enjeksiyondan sonra tam tersi bir durum oluştu; libido düşüşü ve ereksiyon problemi yaşamaya başladım.
      Bugün (pazar) sabah yaptırdığım test sonuçlarında:
      E2 (östrojen) yüksek çıktı Prolaktin üst sınıra yakın LH ve FSH değerleri ise baskılanmış görünüyor Aklıma takılan birkaç konu var:
      Sadece 2 enjeksiyon sonrası LH ve FSH’nin bu kadar hızlı baskılanması normal mi? Yaşadığım ereksiyon problemi E2 yüksekliğinden mi kaynaklanıyor olabilir? Bu durumda ne yapmamı önerirsiniz?  Ayrıca böbrek bölgesinde hafif bir sızı hissediyorum. Bu sizce psikoloji olabilir mi yoksa dikkate alınması gereken bir durum mu? Tecrübesi olan arkadaşların yorumlarını rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.