Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

kreaks

Ne kadar clen kullanmalıyım?

Önerilen İletiler

kreaks    34

Selamlar, haftalık 250 testo vuruyorum şuanda, bu hafta 500e çıkıp clen eklemeyi düşünüyorum. yağ oranım 15-16 civarı, clenbuterol almak var aklımda lakin başlangıç için uygun dozaj nedir siz dostlarımdan bilgi edinmek istedim.  170 boyunda 72 kiloyum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rma    52
kreaks, Şimdi yazdı:

Selamlar, haftalık 250 testo vuruyorum şuanda, bu hafta 500e çıkıp clen eklemeyi düşünüyorum. yağ oranım 15-16 civarı, clenbuterol almak var aklımda lakin başlangıç için uygun dozaj nedir siz dostlarımdan bilgi edinmek istedim.  170 boyunda 72 kiloyum.

Bence clen yerine yohambine kullan clen çok zararlı kalbe. Ama kullanıcaksan ilk hafta 20mg sonraki hafta 40mcg ondan sonraki iki hafta 80mcg şeklinde yap 1 kutu bitene kadar bitince keyfine göre ara ver 2 3 hafta bir daha kullanmak kullanmamak sana kalmış

testoda 500 e çıkıyorsan haftada 1.5 arimidex ekle enjeksiyon günlerine jino olursun yoksa. Arimidex dozunu kan testine göre ayarla ilk 1.5 kullan sonra test ver 1 2 hafta sonra 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    34
Rma, 1 dakika önce yazdı:

Bence clen yerine yohambine kullan clen çok zararlı kalbe. Ama kullanıcaksan ilk hafta 20mg sonraki hafta 40mcg ondan sonraki iki hafta 80mcg şeklinde yap 1 kutu bitene kadar bitince keyfine göre ara ver 2 3 hafta bir daha kullanmak kullanmamak sana kalmış

testoda 500 e çıkıyorsan haftada 1.5 arimidex ekle enjeksiyon günlerine jino olursun yoksa. Arimidex dozunu kan testine göre ayarla ilk 1.5 kullan sonra test ver 1 2 hafta sonra 

arimidexte enjeksiyon günleri yarım atmam östrojenimi sağlıklı seviyelerde tutuyor benim gözlemlediğim kadarıyla, yohambine kullanımım efektif olur mu? deneyimlerin varsa okumak isterim

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cengizylcz    1
kreaks, 9 dakika önce yazdı:

bence direkt reta kullan clen yerine daha safe güzel bir alternatif.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    52
cengizylcz, 1 dakika önce yazdı:

Çok pahalı 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    52
gönderildi (düzenlendi)
kreaks, 8 dakika önce yazdı:

arimidexte enjeksiyon günleri yarım atmam östrojenimi sağlıklı seviyelerde tutuyor benim gözlemlediğim kadarıyla, yohambine kullanımım efektif olur mu? deneyimlerin varsa okumak isterim

Arimidexi kendin ayarlıyorsan sorun yok ben hiç kullanmıyorsun sandım. Knk clen kalbi çok zorluyor çoğu insanda yohambine ona göre daha az zararlı ve daha kârlı bir ilaç daha doğrusu bitki. Yohambine kullanmak sana daha fazla yarar sağlar clen uyku duzeninide bozuyor çünki. İster clen ister yohambine kullan diyetin kardion ve antremanın en önemli nokta 

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cengizylcz    1

Çok pahalı 

kanka tam bilmiyorum ama çin menşeili falan o tarz retalarda var galiba forumda birkaç arkadaş yazıyordu sanki o tarz ürünler onları bir araştır derim. Clen oldum olası korkutur beni, sen bilirsin.

• +1 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    34
cengizylcz, 7 dakika önce yazdı:

maalesef arkadaşın dediği gibi baya pahalı bi alternatif

Rma, 3 dakika önce yazdı:

Arimidexi kendin ayarlıyorsan sorun yok ben hiç kullanmıyorsun sandım. Knk clen kalbi çok zorluyor çoğu insanda yohambine ona göre daha az zararlı ve daha kârlı bir ilaç daha doğrusu bitki. Yohambine kullanmak sana daha fazla yarar sağlar clen uyku duzeninide bozuyor çünki. İster clen ister yohambine kullan diyetin kardion ve antremanın en önemli nokta 

yine gelcek mentlere göre bide araştırmama göre kararı vereyim artık, teşekkür ettim

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    52
cengizylcz, Şimdi yazdı:

kanka tam bilmiyorum ama çin menşeili falan o tarz retalarda var galiba forumda birkaç arkadaş yazıyordu sanki o tarz ürünler onları bir araştır derim. Clen oldum olası korkutur beni, sen bilirsin.

Yağ yakımı için özel ilaçların etkisi benim yatağımdan kalkıp markete gidip colazero alıp geri gelirkende apartmana merdivenlerden çıkıp colazeroyu bardağa doldurup içmekle aynı kaloriyi yaktırır belki daha da azı 😁. Bu ilaçlar sadece yağ hücrelerinin enerjiye dönmesini kolaylaştırıyor yani diyetteykenki o yorgunluğu azaltıyor. Yohambine bel çevresi yağların yanmasını kolaylaştırıyor o yüzden seviyorum. Reta iştah baskılayıcı ve kan şekeri düzenlediği için iyi ama pahalı olduğu için tercih etmedim hiç 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cengizylcz    1

Yağ yakımı için özel ilaçların etkisi benim yatağımdan kalkıp markete gidip colazero alıp geri gelirkende apartmana merdivenlerden çıkıp colazeroyu bardağa doldurup içmekle aynı kaloriyi yaktırır belki daha da azı 😁. Bu ilaçlar sadece yağ hücrelerinin enerjiye dönmesini kolaylaştırıyor yani diyetteykenki o yorgunluğu azaltıyor. Yohambine bel çevresi yağların yanmasını kolaylaştırıyor o yüzden seviyorum. Reta iştah baskılayıcı ve kan şekeri düzenlediği için iyi ama pahalı olduğu için tercih etmedim hiç 

Kanka yanlış anlamanı istemem ama reta oldukça etkili bir yağ yakıcıdır. Hatta araştırmalar vs bile fragmentten falan çok daha etkili olduğunu ortaya sunmuştur. Yohimbine ile kıyas dahi edilemez. Tabi ki karar senin. Sağlıcakla.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    52
cengizylcz, 1 dakika önce yazdı:

Kanka yanlış anlamanı istemem ama reta oldukça etkili bir yağ yakıcıdır. Hatta araştırmalar vs bile fragmentten falan çok daha etkili olduğunu ortaya sunmuştur. Yohimbine ile kıyas dahi edilemez. Tabi ki karar senin. Sağlıcakla.

Kanka yanlış anlamanı istemem ama yanan yağ nereye gidiyor bide onu araştır istersen. Ter olup uçmuyor o yağ kanda saf enerji olarak duruyor sen o enerjiyi harcamazsan o saf atp gidip vücutta ilk bulduğu yağ dokuya tekrar yapışıyor. Yağ yanar harcanmazsa yapışır hatta bacaktan gelen yağ gidip kola bile yapışabilir ,D Reta iyi bir dengeleyici ve yağ kaybetmeye aracı ilaç reta sana ekstradan harcatacağı enerji çıkıp markete gidip gelmekle aynı olur muhtemel. Reta iştah baskılar sana kalori açığı oluşturur, reta insülin düzenler, reta kan şekerinin fırlamasını ônler kirli beslenen birinin ödem tutmasını önler diyete yardımcı ilaçtır ana etken kesinlikle değildir

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    52
cengizylcz, 8 dakika önce yazdı:

Ztn reta gibi ilaçlar ilk sedantel bireyler için çıktı biz sporcular diyetimizde eziyet gôrmemek için kullandık. Ben mesala mounjaro kullanırken bi cheat attım tek öğünde 3k kalori normalde elim yüzüm sişerdi ama bu kez şişmedi ve rahat rahat gezdim kan şekerinden bayılmadım rahatlattı beni 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
cengizylcz    1

Kanka yanlış anlamanı istemem ama yanan yağ nereye gidiyor bide onu araştır istersen. Ter olup uçmuyor o yağ kanda saf enerji olarak duruyor sen o enerjiyi harcamazsan o saf atp gidip vücutta ilk bulduğu yağ dokuya tekrar yapışıyor. Yağ yanar harcanmazsa yapışır hatta bacaktan gelen yağ gidip kola bile yapışabilir ,D Reta iyi bir dengeleyici ve yağ kaybetmeye aracı ilaç reta sana ekstradan harcatacağı enerji çıkıp markete gidip gelmekle aynı olur muhtemel. Reta iştah baskılar sana kalori açığı oluşturur, reta insülin düzenler, reta kan şekerinin fırlamasını ônler kirli beslenen birinin ödem tutmasını önler diyete yardımcı ilaçtır ana etken kesinlikle değildir

E dostum tabii ki ben bunları kardiyoyu diyeti vs oldukça düzenli olduğu senaryoya göre söylüyorum. Bunu senin de anlamış olduğunu düşündüm zaten kardeşim. Diyet, kardiyo yapılmadığı taktirde en kral takviyeler alınsa bile insan istediği kuruluğa ulaşamaz zaten.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    52
gönderildi (düzenlendi)
cengizylcz, 6 dakika önce yazdı:

E dostum tabii ki ben bunları kardiyoyu diyeti vs oldukça düzenli olduğu senaryoya göre söylüyorum. Bunu senin de anlamış olduğunu düşündüm zaten kardeşim. Diyet, kardiyo yapılmadığı taktirde en kral takviyeler alınsa bile insan istediği kuruluğa ulaşamaz zaten.

Hocam ben onu kast etmedim ztn retanın deli gibi yağ yaktığını iddia ettiniz doğrudan yakılan yağın tekrar yağ olarak depolandığını anlattım size. İştah kontrolü olan birinin reta kullanması ona aman aman bi fayda sağlamaz bunu diyorum. Yohambine aganist olduğu için kullanılıyor ve cidden yağ yakımında hissettiriyor kendini aslında mirabegron harika bir agonistti ama bende ödem sorunu yaptığı için bıraktım yoksa mirabegron önerirdim kesinlikle

tarihinde Rma tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
kreaks    34
Rma, 3 dakika önce yazdı:

Hocam ben onu kast etmedim ztn retanın deli gibi yağ yaktığını iddia ettiniz doğrudan yakılan yağın tekrar yağ olarak depolandığını anlattım size. İştah kontrolü olan birinin reta kullanması ona aman aman bi fayda sağlamaz bunu diyorum. Yohambine aganist olduğu için kullanılıyor ve cidden yağ yakımında hissettiriyor kendini aslında mirabegron harika bir agonistti ama bende ödem sorunu yaptığı için bıraktım yoksa mirabegron önerirdim kesinlikle

yohimbinede iyi bi marka var mıydı kanki birde bildiğin 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Rma    52
kreaks, 1 dakika önce yazdı:

yohimbinede iyi bi marka var mıydı kanki birde bildiğin 

Satıcın güvenilirse İran eczane yohambine tercih edebilirsin ben İran kullandım. Zphc nin mix ürünü var fiyat ne bilmiyorum ama hem yohambine hem clen hem carnitin var onda güzel baya onuda değerlendirebilirsin 

• Beğen 1

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.