Jump to content
  • Duyurular

• Loving

Steroidturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Steroidturkiye.com açıldı! Hormon gruplarına dair tüm sorularınıza cevap bulmak için sisteme giriş yapıp soru başlığı oluşturmanız yeterli.
    • Loving

Sarmsturkiye.com - AÇILDI!   29-11-2020

Hizmetlerimiz hakkında bilgi almak için siteyi ziyaret edebilirsiniz.
  • Peptid Türkiye'ye HOŞ GELDİNİZ!

Türkiye'nin ilk ve tek en kapsamlı peptid platformuna hoş geldin. Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt olduktan sonra giriş yaptığınızda, kendi içeriğinizi göndererek veya mevcut içeriklere cevap göndererek bu platforma katkıda buluna bileceksin. Profilini özelleştirebilir, ödül puanlarınızı içerik yazarak toplayabilirsiniz, diğer üyelerle kendi özel gelen kutunuz üzerinden iletişim kurabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz! Bu mesaj, oturum açtıktan sonra kaldırılacaktır.

• Reklam

scythe

Geçmeyen ağrılar ve kan testi sonuçlarım hk.

Önerilen İletiler

scythe    6

Doğal biriyim son 1 haftadır hayat zulüm oldu sürekli bayılma ayılmalar vs. Bu bir hafta içersinde acilde 6-7 kere ekg çektirdim temiz çıktı eko çektirildi temiz çıktı kan değerlerimde temiz çıktı ama bu sabah dahiliyeye verdiğim testte çok fazla yüksek-düşük değer var 

Sorunlarım: sürekli baygınlık hissi, gezen ağrı, meme ucu etrafı-koltuk altında aşırı hassasiyet, 6-7 aydır geçmeyen kalbe vuran mide ağrısı ve göğüs, triceps, ön omuzda ağrı.

Test sabah uykusuz aç karna ve sigara içtikten sonra yapıldı malesef doktoruma bunu söyledim yapacak birşey yok öyle çekil dedi yarın özel bir hastaneden ultrason randevusu aldım. Birde forumdaki tecrübeli kişilerin yorumlarını duymak istedim.

Şuana kadar son dozu 30 martta olmak üzere 3 doz reta vuruldum.

IMG_1373.jpeg IMG_1374.jpeg IMG_1375.jpeg IMG_1376.jpeg IMG_1377.jpeg

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

rauthos    73
gönderildi (düzenlendi)

İlginç bi durum var Ige çok yüksek ya bir şeye alerjin var ya da parazit falan var vücudunda. NLR de yüksek çıkmış, doktor çok daha iyi yorumlar ama bağışıklık hücrelerinin sayısı da çok az. Enfeksiyon ya da alerji olsa fırlardı. O yüzden Ige değerinin neden yüksek olduğunu açıklayamıyorum. Üstüne hemoglobin değerin çok düşük, dokulara az oksijen gidiyor böyle olunca. Tavsiyem bir an önce alanında iyi bir uzmana görünmen. Daha ciddi hastalıkların öncüsü olabilir bu sonuçlar. 

tarihinde rauthos tarafından düzenlendi

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scythe    6
rauthos, 16 dakika önce yazdı:

İlginç bi durum var Ige çok yüksek ya bir şeye alerjin var ya da parazit falan var vücudunda. NLR de yüksek çıkmış, doktor çok daha iyi yorumlar ama bağışıklık hücrelerinin sayısı da çok az. Enfeksiyon ya da alerji olsa fırlardı. O yüzden Ige değerinin neden yüksek olduğunu açıklayamıyorum. Üstüne hemoglobin değerin çok düşük, dokulara az oksijen gidiyor böyle olunca. Tavsiyem bir an önce alanında iyi bir uzmana görünmen. Daha ciddi hastalıkların öncüsü olabilir bu sonuçlar. 

Dün verdiğim testtede sadece kalsiyum 10.01 çıktı diğer değerler çok normal çıktı. doktorlarında benimde anlayamadığım bir sorun var psikolojik diyip geçiştiriyorlar ama psikolojik olduğunu sanmıyorum çünkü aşırı soğukkanlı birisiyim ayrıca 2 gün önce psikiyatri acile gittim ilaç verdi ama sorunlar çözülmedi yani anksiyete panik kaynaklı bir sorun olduğunu düşünmüyorum, istanbul anadolu yakasında önerdiğiniz doktor varmı? 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
nattybuilder    41
rauthos, 17 saat önce yazdı:

yanlis yorumlamissiniz hgb yuksek hatta kani koyu baya hct de ayni sekilde baya yuksek cunku.Diger degerlerinde cok anormal bisey goremedim ama sadece hemogram icin bi dahiliye sonrasinda hemotolojiye gorunebilirsin kan bosaltimi yapmani isteyebilirler

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scythe    6

4-5 saattir acildeyim nefes açıcı ilaç verdiler inanılmaz kalp çarpıntısı nabız yüksekliği yaşandı başka hastaneye transfer edildim 

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Canno    0
scythe, Bir saat önce yazdı:

4-5 saattir acildeyim nefes açıcı ilaç verdiler inanılmaz kalp çarpıntısı nabız yüksekliği yaşandı başka hastaneye transfer edildim 

Spor salonunuzun hijyen probleminden kaynaklı vücudun alerjik reaksiyon gösteriyor olabilir GEÇMİŞ OLSUN

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scythe    6
Canno, 59 dakika önce yazdı:

Spor salonunuzun hijyen probleminden kaynaklı vücudun alerjik reaksiyon gösteriyor olabilir GEÇMİŞ OLSUN

teşekkürler salona bütün şoparları almaya başladılar değiştireceğim zaten, verdikleri nefes ilacı onbinde bir ihtimalle yan etki gösterdi muhtemeln dediler nabzımı 130un altına düşüremediler 3-4 saat şuan düzeldim şükür. göğüslerimde şişkinlik ve aşırı hassasiyet var özellikle sol taraf bilekten latlara kadar yayıldı hassasiyeti bilgin varmı acaba doktorlar cildiyeye git diyor ancak hergün daha çok yayılıyor ve 4 randevum olduğu için başka randevu alamıyorum.

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
SPECTRE    1.178
scythe, 3 dakika önce yazdı:

teşekkürler salona bütün şoparları almaya başladılar değiştireceğim zaten, verdikleri nefes ilacı onbinde bir ihtimalle yan etki gösterdi muhtemeln dediler nabzımı 130un altına düşüremediler 3-4 saat şuan düzeldim şükür. göğüslerimde şişkinlik ve aşırı hassasiyet var özellikle sol taraf bilekten latlara kadar yayıldı hassasiyeti bilgin varmı acaba doktorlar cildiyeye git diyor ancak hergün daha çok yayılıyor ve 4 randevum olduğu için başka randevu alamıyorum.

Geçmiş olsun kardeşim özele git bekleme devleti

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scythe    6
SPECTRE, 30 dakika önce yazdı:

Geçmiş olsun kardeşim özele git bekleme devleti

teşekkürler yarın dahiliyeye gideceğim oradaki sonuçlara göre özele geçeceğim doktorlar d vitamini yüzünden yapabilir dedi 👍🏻

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
Alexdesouza    0
scythe, 18 saat önce yazdı:

Doğal biriyim son 1 haftadır hayat zulüm oldu sürekli bayılma ayılmalar vs. Bu bir hafta içersinde acilde 6-7 kere ekg çektirdim temiz çıktı eko çektirildi temiz çıktı kan değerlerimde temiz çıktı ama bu sabah dahiliyeye verdiğim testte çok fazla yüksek-düşük değer var 

Hangi marka reta kullaniyorsunuz hocam?

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
rauthos    73
nattybuilder, 17 saat önce yazdı:

yanlis yorumlamissiniz hgb yuksek hatta kani koyu baya hct de ayni sekilde baya yuksek cunku.Diger degerlerinde cok anormal bisey goremedim ama sadece hemogram icin bi dahiliye sonrasinda hemotolojiye gorunebilirsin kan bosaltimi yapmani isteyebilirler

Evet benim hatam yanlış referans aralığına bakmışım

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş
scythe    6
Alexdesouza, 7 saat önce yazdı:

Hangi marka reta kullaniyorsunuz hocam?

noxy, retayla alakası olduğunu sanmıyorum

İletiyi paylaş

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap

Copyright © 2010 Peptid Türkiye. Tüm hakları saklıdır.

5651 sayılı yasaya göre forumumuzdaki mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
Şikayet; [email protected] Adresine mail atıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır.

Tıbbi Sorumluluk Reddi / Yasal Uyarı! Bu sitede yer alan yazıların tümü, bilgi edinmek isteyen ziyaretçiler için hazırlanmıştır. Bu bilgiler, hiç bir zaman hastalık ve diğer sorunlara yönelik teşhis ve tedavi amaçlı olarak kullanılmamalıdır. Yazılar, sadece yazarların bilgilerini, deneyimlerini ve fikirlerini aktarmaktadır. İçeriği başkaları tarafından doğru ve geçerli bulunmayabilir. Sitede yer alan yazı ve resimlerin kopyalanması, her türlü kullanımı ve bilgilerin uygulanması sonucu doğan hukuki, ahlaki, mesleki, sağlık ve yaşamsal sorunlar sadece bu eylemi gerçekleştiren kişilerin sorumluluğundadır. Bunlardan dolayı ortaya çıkabilecek hiç bir sorundan site ve yazarları sorumlu kılınamaz. Doktorunuza Danışmadan sitede yer alan diyet veya benzerlerine başlamayınız.